Sari la conținut
  1. Regulament Forum   (10.967 vizite la acest link)

   Aici se află regulamentul general al comunității Minecraft-România.Ro.

  2. Anunțuri & Informații

   Aici se află informații legate de comunitatea Minecraft-România.Ro.

   673
   postări
  3. Zona Utilizatorilor

   Zona dedicată utilizatorilor comunității Minecraft-România.Ro.

   13.377
   postări
  4. Prezentări Forum

   Ești nou în comunitatea Minecraft-Romania.Ro? Prezintă-te aici!

   8.286
   postări
  1. Informatii

   Informatii cu privire la gradele de pe forum si cum le puteti obtine.

   36
   postări
  2. Cereri Helper   (428 vizite la acest link)

   Dorești gradul de Helper? Aplica chiar acum!
   Cererile sunt DESCHISE.

  3. Cereri Designer   (145 vizite la acest link)

   Dorești gradul de Designer? Aplica chiar acum!

   Cererile sunt DESCHISE.

  1. Parteneriat

   Vrei să faci un parteneriat cu noi? Fă un topic aici!
   Cererile sunt DESCHISE.

   247
   postări
  2. Afiliere server

   Vrei să intri cu un server în comunitatea noastră? Fă un topic aici!
   Cererile sunt DESCHISE.

    

   2.962
   postări
  3. Parteneriate Discord

   Dacă vrei să faci parteneriat cu noi, aici este locul unde poți aplica!

   Cererile sunt DESCHISE.

    

   1
   post
  4. BlackList

   Persoanele din blacklist nu au dreptul să dețină grad pe forum, să aibă OP pe vreun server din comunitate sau să facă cerere de afiliere/să fie owner pe vreun server. 

   47
   postări
  1. KeksHost   (241 vizite la acest link)

   8cPvYIW.png

  1. 13.472
   postări
  2. 9
   postări
  1. Asistență Minecraft

   Ai o problemă în cadrul jocului Minecraft? Postează aici și vei primi răspunsul.

   6.616
   postări
  2. Asistență Forum

   Ai o problema pe forumul nostru si nu stii cum sa o rezolvi? Posteaza aici!

   290
   postări
  1. Anunțuri

   Anunțuri informative despre noutățile aduse de cei din echipa designerilor.

   2
   postări
  2. Asistență design

   Ai nevoie de o creație, o resursă sau ai întâmpinat probleme? Postează aici!

   6.607
   postări
  3. Creații personale

   Creațiile dumneavoastră realizate în orice program care ține de design.

   1.574
   postări
  4. Competiții

   Vrei să îți etalezi abilitățile împotriva altor membri? Provoacă pe cineva!

   1.325
   postări
  5. Cadouri

   Vrei să faci un cadou unui membru? Postează aici!

   336
   postări
  1. Discutii

   Discutii despre orice va taie capu'!

   3.276
   postări
  2. Cafenea

   Locul unde va puteti distra, juca, glumi, comunica impreuna cu ceilalti membrii!

   4.531
   postări
  3. Zona IT

   Discuții legate de domeniul IT.

   480
   postări
  4. Comerț

   Locul perfect pentru comerț.

   1.355
   postări
  5. Știri și actualități

   Știri și actualități despre orice temă, obiect, domeniu.

   137
   postări
 • Bun venit pe Minecraft-Romania.Ro.

  Daca nu v-ati inregistrat inca, creati-va un cont pentru a avea parte de intreaga experienta oferita de comunitatea noastra!

  Bun venit!

 • Social links


  Grup Facebook


  Conferinta Discord

 • Cine e conectat? Vezi listă completă

 • Top contribuitori

 • Cele mai multe puncte

  • 1,001,320
  • 266,758
  • 42,999
  • 36,402
  • 35,802
 • Recent Awards

  • 100 de postări

  • 2 ani

  • 2 ani

  • 2 ani

  • 2 ani

 • Postări recente

  • Salut frumosule! Hai la o plimbare cu bicicleta! 
  • 1. Nick: Craft965 2. Propunerea ta: Sa se adauge o comanda /ps map sau ceva de genul care iti arata ca pe factions unde sunt protectiile. (Sa apara cu / gri ce este neprotejat, cu verde ce este protejat si cu albastru unde este protectie) 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Ar face mult mai usor sa vezi unde ai protectie si unde nu. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 5. Alte comentarii: Cred ca e greu de adaugat asa ceva dar ar fi tare.
  • Din  2 minute nu ai spus nici macar o secventa unde sa ma uit. Regula: - Dacă dovada cu pricina depășește un minut, atunci este OBLIGATORIU să menționați momentele exacte din filmare în care pot fi observate abuzurile. Nerespectarea acestei condiții atrage după sine închiderea imediată a topicului. closed.
  • Salutare, dragi membri ai comunității Minecraft-România. Astăzi am decis alături de @AndyKn și restul administrației să organizăm un turneu de League of Legends la care poate participa oricine, indiferent de vârstă, grad sau rank (atât de pe forum, cât și de pe joc în sine). Totuși, țin să vă menționez că ar trebui să aveți un grad de cel puțin Silver-Gold pentru a fi siguri că diferențele dintre echipe nu vor fi extrem de mari. Cu toate acestea, nu impunem absolut nicio regulă ce vizează acest fapt. Cei interesați să participe în turneu vor trebui să aibă un cont de Battlefy, site pe care-l puteți găsi la adresa: https://battlefy.com/.   Ce voi câștiga dacă particip?   Pe lângă gradul de ”Premium” pentru 30 de zile pe forum, câștigătorii vor fi răsplătiți cu RP-uri, în funcție de locul din clasament. Țin să menționez că premiați vor fi doar PRIMELE TREI ECHIPE, restul se vor mulțumi cu participarea.    Cum pot să particip în această competiție?   Pentru a participa va trebui ca LIDERUL ECHIPEI să lase un comentariu la această postare prin care să vă înscrie pe toți. respectând modelul anexat mai jos. De asemenea, ca să puteți participa, trebuie să aveți o echipă formată din 5 OAMENI, inclusiv liderul. Nu se acceptă și nu se premiază rezervele.     După ce v-ați înscris, liderul echipei va primi un mesaj privat pe forum cu un link de intrare într-un server de Discord. Acolo va trebui să intre TOȚI CEI CE PARTICIPĂ ÎN TURNEU. Înainte cu o zi de competiție, ID-urile de Discord vor fi verificate. Echipele care nu au toți jucătorii prezenți pe server vor fi DESCALIFICATE.   De altfel, imediat ce server-ul va fi făcut și pus la punct, veți primi un link de Battlefy unde se vor face bracket-urile pentru meciuri, iar acolo va trebui să vă înscrieți din nou echipa.   Când se va desfășura turneul?   Acesta va avea loc în data de 3 august 2019, exact la două sâptămâni din această dată. Competiția începe la ora 12:00 pentru a ne asigura că toate meciurile vor fi jucate.   Regulament   Toți membrii echipei trebuie să aibă cont pe Battlefy. Meciurile de calificare se joacă online. Deadline-ul de înscriere la concurs este până pe 31 iulie 2019, după aceea topicul va fi închis. Numărul maxim de echipe acceptate este de 32. Meciurile vor fi jucate pe Summoner's Rift, 5v5, DRAFT. Seeding-ul este random, iar top seed alege partea pe hartă. Fiecare echipă trebuie să își aleagă un lider, care va înscrie echipa și va da CHECK-IN pentru meci. CHECK-IN se dă cu o oră înainte de începerea meciului. Echipele care nu vor da check-in vor fi descalificate. Dacă un jucător se deconectează în timpul Champ Select-ului, echipa va fi descalificată, iar cealaltă echipă va fi considerată CÂȘTIGĂTOARE. În cazul în care un jucător are probleme tehnice în timpul meciului, acesta se va pune pe pauză timp de 10 minute.
  • 1. Cum te numești?: Szabo Andrei Tobyas, prietenii imi spun Toby sau porecla gyomber ( vine de la faptul ca sunt ginger, si ghimbir in maghiara se zice gyomber - eu sunt ungur ) 2. Nume în joc (nickname): Gyombar 3. Vârstă: 15 ani proaspat impliniti. 4. Nume + ID Discord: liyon#4863 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: In opinia mea, pot aduce in staff un player cu o activitate deosebita si experienta destul de mare in "adminat"
   6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Am rabdare de fier, sunt destul de open-minded si respect orice persoana care ma respecta si pe mine. 7. De ce să te alegem pe tine?: Cred ca sunt o piesa lipsa staffului de pe kitpvp si voi putea ajuta cu tot ce imi sta in puteri. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul unui helper este de a ajuta orice player care are nevoie de ajutor pentru a intelege ceva despre cum functioneaza serverul, si de ma ocupa de chat, mai exact de a sanctiona playerii care incalca regulile de comunicare.
   9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Vreau sa primesc gradul de helper pe KitBattle
   10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, tind sa cred ca ma inteleg destul de bine cu toti membri din staff.
   11. Ai citit regulamentul?: Mc-Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un baiat cu o pasiune deosebita pentru gaming, candva un copil cu note foarte mari dar dupa ce am dat de gaming notele mele au ajuns sa scada, dar nu ma plang deoarece am dezvoltat o pasiune foarte mare si presupun ca la un moment dat o sa ajung sa fac asta pentru un bun trai. In rest, mi se spune ca sunt de treaba, fac caterinca de orice pot ca sa evit orice stare deprimanta, sunt un baiat amuzant dar cand e nevoie pot sa fiu un om foarte serios, care isi face treaba foarte bine. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima oara ii sanctionez pe cei care deranjeaza chat-ul, apoi verific codatul, apoi anunt operatorul despre acel bug. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Daca un jucator ma va intreba despre un lucru confidential al serverului ii voi transmite ca nu cunosc acel lucru, desi eu il cunosc. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează): Ca jucator, i-as face o reclamatie pe forum, depinde de gravitate, iar ca Helper l-as anunta pe chat-ul adminilor (/ac) ca nu a dat corect pedeapsa si sa verifice inca o data.
   16. Comentarii adiționale: -
  • Total topicuri
   47.369
  • Total postări
   189.003
  • Total membri
   18.044
  • Maxim conectați
   403
   29.06.2018 10:13

  Cel mai nou membru
  ProGameRo
  Înregistrat 20.07.2019 14:46
×