Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. hatethesavior

  Viperon
 3. hatethesavior

  Autorul topicului a ales. Cererea a fost închisă și marcată ca rezolvată.
 4. Azi
 5. Ieri
 6. ViPer_

  ToeHoe
 7. TOE

  Snow
 8. TOE

  Am plecat si eu o luna si deja m-ati uitat? FeelsBadMan
 9. Snowman

  Utilizatorul a fost sancționat conform regulamentului! Mulțumim pentru reclamație!
 10. 1. Nick-ul userului reclamat: Ninu 2. Motivul pentru care il reclami:Are mai multe conturi pe acelasi ip. 3. Dovada: - 4. Link spre topic:https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/profile/16021-ninu/ 5. Comentarii adiţionale:
 11. zTheMihai69.

 12. Gabi696_

  trial, vb discord
 13. PixelButix

  Motive mai sus.
 14. iNowah

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 15. J3eeso

  1. Nick: J3eeso 2. Propunerea ta: Sa se adauge cos de gunoi la spawn (Metoda cu semn) a mai fost pe factions dar a fost scoasa dupa wipe. Sau o comanda gen /trash si sa ai un cos de gunoi sau /gunoi. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Factions sau global, idk 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Acum pe factions am vrut sa arunc niste gunoaie din inventar si a trebuit sa ma plimb tot spawnu pentru a arunca 2 iteme (In spawn nu poti arunca iteme pe factions, nu stiu daca e la fel pe alte sectiuni) deci mi-ar usura treaba 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii: Nu vreau sa dau /home sau /wild sa arunc ca mi lene =)) asa mi-ar usura treaba
 16. zTheMihai69.

 17. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa nu mai ai acces la enderchest (ec) si backpack (bp) in arena pvp 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Exista cativa oameni care iau din ec/bp cand fug prin arena si nu mi-se pare corect 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii: .
 18. Blobox2

  1) Nick-ul tău: BloBox 2) Nick-ul celui reclamat: James_Craft 3) Sectiunea: skywars 4) Motivul pentru care il reclami: kill aura 5) Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=CyUNYI75N08&feature=youtu.be 6) Alte comentarii: see vede kill aura cel mai bine atunci cand m-a omorat pe mine. La ceilalti 2 nu s-a observat asa bine.
 19. AlexandruSAN

 20. AlexandruSAN

 21. zTheMihai69.

 22. zTheMihai69.

 23. AlexandruSAN

 24. Kanydi

  Se vede clar ca era lag pe sv in acel moment , din cate observi tu spamai click dreapta si click stanga , m-ai bagat exact in usa , ai inchis usa cu click dreapta si de asta nu ai nimerit acolo hit-ul , hiturile oricum nu intrau ok deoarece era lag de la inceputul filmarii , nu inteleg de ce ai dat ban , presupun ca ai verificat filmarea macar odata , deci ai vazut CLAR ca ai dat click dreapta pe usa acolo
 1. Încarcă mai multă activitate
×