Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11.11.2018 in all areas

 1. 1 point
  1. Nick:smecheruFB 2. Propunerea ta:Sa pot vinde is cu comanda/sellis 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:SkyBlock 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:Va face mai rpd bani 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Nu 6. Alte comentarii:Stiu ca poti vinde is la un player dar poti sa faci bani mai rpd
 2. 1 point
  Regulament citit Activ pe chat si ajuti playerii Succes !
 3. 1 point
  Joci de mult timp pe server și sincer sa fiu nu am mai stat pe factions asa mult, dar când jucam erai foarte activ și eu cred ca meriți o șansă! Noroc și tine capul pe umeri!
 4. 1 point
  Asa o sa va dea si viata contra ,cand o sa iesiti pe strada .
 5. 1 point
  Motivele mele sunt mai sus!
 6. 1 point
  Cerere foarte bine formulata, ai o minte deschisa și destul de matura. Fi mai activ pe server. Good job!
 7. 1 point
  Am jucat factions de cand exista pe play si pot sa ma pronunt, imi placea cand simteam ca munceam pentru fiecare itm, fiecare arena de pvp facuta la un teren de la spawn, acum oricine poate sa dea raid foarte usor si are itm op prea repede. Sunt pro chiar daca stiu ca jumatate din jucatori care nu sunt muncitori nu vor mai frecventa sectiunea factions. O solutie ar fi implementarea a doua sectiuni de factions cu economii radical diferite.
 8. 1 point
  - Activitatea e slaba + Nu ajuti jucatorii
 9. 1 point
  Pro, în ultima perioadă nu prea ai frecventat server-ul, dar știu că erai activ înainte, și vei încerca să-ți mărești activitatea.
 10. 1 point
  Contra Nu esti de incredere
 11. 1 point
  Nu prea te am vazut activ dar pari de treaba si ai o cerere bine formulata, succes!
 12. 1 point
  puncte negative. ;(
 13. 1 point
  activ pe skypvp, regulament citit si scenarii bune
 14. 1 point
  Regulament citit De treaba Activ cat de cat 3:)
 15. 1 point
  Culorile nu se îmbină deloc, textul e still foarte slab, la avatarul cu qlau textul secundar este prea aproape de cel principal. Overall nu ai evoluat prea mult din vară kw.
 16. 1 point
  abuzeaza mi-a dat ban pe 2 conturi ptr hack si dupa banip pe 1 cont
 17. 1 point
  /npc name nu face sa dispara numele, ci doar sa apara numele. Daca vrei ca npcul tau sa nu aiba nume, foloseste /npc select -> /npc rename "cod de culoare" ex: /npc rename &f si o sa mearga. Sper ca te-am ajutat.
 18. 1 point
  Ok, cu ce sa incep? 1. Frumos motd. (https://imgur.com/a/qhzkJbU) 2. Sunt minunat asezate. (https://imgur.com/a/VfhnS9d) 3. Nu am acces la /help. (https://imgur.com/a/I0uL068) 4. Am acces la //desel (https://imgur.com/a/sVIlnK4), la //l (https://imgur.com/a/mMoxBIf) + (https://imgur.com/a/9D8dn8K) 5. Mda (https://imgur.com/a/yYeznu0) 6. Deja m-am saturat de el, il vad peste tot, nu puteti face ceva original? (https://imgur.com/a/EueARaR) 7. Care este culoarea principala? Verde, Albastru sau Galben? (https://imgur.com/a/oAjkUkp), (https://imgur.com/a/C2jgVbW) 8. Crate-ul de pe skypvp nu merge. (https://imgur.com/a/mYq0Oym) 9. Nu este asemanator cu cel de pe skyblock + parca era pe Play. (https://imgur.com/a/NWx4ZNk) 10. Nu este /vote (https://imgur.com/a/BUoiFc1) 11. Particulele alea de zapada sunt buguite rau + nu are ce cauta pe skypvp (doar daca o pui numai la spawn) 12. Hartile sunt de pe net. 13. ASkyBlock netradus. Cam atat, as mai avea de zis ceva, dar cred ca este destul. De la mine aveti un
 19. 1 point
  A editat mesajul. Closed.
 20. 1 point
  animar de-al meu, nu mă miră că te-aș viola, mrrr
 21. 1 point
  dc nu cititi regulamentul? :))) of of of
 22. 1 point
 23. 1 point
  Vă informăm că cererea dumneavoastră de Helper a fost respinsă.
 24. 1 point
  Ce vrei sa zici? Accepti orice se poate lua si dupa activitate, fii mai clar. Ahh btw, cand dai link si zici doamne ajuta pe confa staff, sa nu te astepti sa fie ceva bun dupa. Nu stiu ce sa zic, nu imi inspiri incredere ca ai putea sa stai fara sa te certi.
 25. 1 point
  ➢ Cloud: Regulament Jucatori. 1.Nu aveti voie sa scrieti cu caps mai mult de 2 cuvinte. Sanctiune: [Mute] - 10 minute. 2. Este interzisa prelungirea unui cuvat cu mai mult de 8 caractere. Sanctiune: [Mute] - 5 minute. 3.Este interzis sa faceti spam pe chat sau spam avoid, spam umplerea a 3 randuri consecutive, spam avoid mesaje trimise cu intrerupere dar vizibile intr-un chat. Sanctiune: [Mute] - 10 minute spam avoid, 15 minute spam. 4.Limbajul obscen este strict interzis sau sa aveti un limbaj de cartier, limba romana este obligatorie. Sanctiune: [Mute] - de la 20 de minute pana la 40 de minute. 5.Este strict interzis sa injurati/jigniti un membru staff. Sanctiune: Mute - 12h. 6.Nu este permis sa deranjati in timpul eventurilor. Sanctiune: kick. 7. Folosirea hackurilor/modurilor ce va avantajeaza in pvp sunt strict interzise, exceptie labymod, betterfps, hyperium. Sanctiune: [Prima abatere ban 7d , a doua abatere ban 14d , si a treia abatere ban permanent] 8. Aveti voie cu maxim 2 conturi pe IP. Daca aveti surori frati care joaca pe acelasi ip, faceti cerere "Multi-account". Sanctiune: BanIP permanent. 9. Nu aveti voie sa abuzati de nici un bug. Daca ati gasit un bug, va rugam sa il raportati pe forum. Sanctiune: Ban 7 zile/permanent, in functie de gravitate. 10. Reclama de orice tip este interzisa, sign-uri, pe carti, mai ales in chat, reclama canal yt si grupuri de retele de socializare. Sanctiune: BanIp permanent, mute 12h. 11. Nu aveti voie sa cereti grade. Daca doriti niste avantaje(kit-uri, acces la comenzi administrative) , faceti o cerere de grad sau donati. Sanctiune: Warn, daca continuati mute 30 minute. 12. Daca doriti sa faceti o cerere grad, la intrebarea ,,Ai citit regulamentul?" se va completa cu ,,Cloud-network # christmas events" 13.Nu aveti voie sa faceti off-topic pe helpop, sau sa scrieti cu caps,prelungire,spam. Sanctiune: warn. 14. Este interzis sa folositi un sisteme ANTI-AFK Sanctiune: ban 12h si blacklist la cereri helper timp de 30 de zile. ➢Donatori: Informatii suplimentare: La 3 warn-uri acumulate primiti tempban global 1 zi. Un warn exprima in 7 zile de la primirea sa(valabil pentru regulament jucatori). Poate ca multi dintre voi ati observat acest semn * la "informatii suplimentare" sub modele, el inseamna ca aceasta este o cerinta si daca nu o veti respecta topicul poate fi inchis imediat fara de a fi citit.
This leaderboard is set to București/GMT+02:00
×