Sari la conținut

Razy

Membru
 • Număr conținut

  807
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  3
 • Puncte

  2,659 [ Donate ]

Razy a câștigat ultima dată ziua din Iunie 20

Razy a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

32 Excelent

4 Urmăritori

Despre Razy

 • Rang
  "Gunfire inside my head"

Vizitatori Recenți Profil

1.557 citiri profil
 1. Razy

  Ca sa va lamuresc pe amandoi, daca zici doar "sugi" sau "o sugi" nu se da mute fiindca nu mentionezi ce, acadeaua sau ce ai tu, dar din moment ce zici "mi-o sugi" este normal sa primesti mute deoarece e evident ca te referi la putzulica ta sau cum vrei sa-i zic.
 2. Razy

  1) Nick-ul tău: qRazy_ 2) Nick-ul celui reclamat: BountyFTW 3) Staff/Donator: Staff, Moderator 4) Motivul pentru care il reclami: Mute degeaba 5) Dovada: 6) Alte comentarii: De cand se da pentru limbaj cand scrii in engleza? =))))))
 3. 1. Cum te numești?: Stefan 2. Nume în joc (nickname): qRazy_ 3. Vârstă: 15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Razy#6969 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot sa readuc un membru activ, serios, care e mult mai matur acuma si gandeste si care se poate ocupa de sectiune. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Serios, matur, intelegator. (nu radeti ca stiu ca o faceti) 7. De ce să te alegem pe tine?: Din cate vad staff-ul pe creative e prost organizat si nu toti sunt activi si atunci de ce sa nu o fac eu? 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui Helper este de a ajuta playerii si sa mentina chat-ul curat. 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Creative 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Da 11. Ai citit regulamentul?: mc-ro sau playsquad, nu mai stiu care era 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un baiat destul de "normal", imi place sa petrec timpul online, sa socializez, sunt deschis pentru oricine, imi place sa cunosc lume si sa explorez locuri noi. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data ii dau mute celui care spameaza, urmand sa-i dau mute si celui care spameaza, ii spun celui care-mi da msg sa filmeze hacker-ul si sa-i faca o reclamatie pe forum sau sa cheme pe cineva cu gradul mai mare, iar in final contactez un operator pentru a raporta bug-ul sau ii recomand sa raporteze el bug-ul pe forum. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu detin aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de jucator pot doar sa-i atrag atentia si daca nu intelege ii fac pur si simplu o reclamatie, iar in postura de helper ii explic ce nu a facut bine si cum ar fi trebuit sa faca, iar daca el nu vrea sa-si rezolve problema vorbesc cu un operator sau manager. 16. Comentarii adiționale: sal gobi, daca tot nu ma vrei op poate ma vrei ca helper =)))))))))))))
 4. Razy

  1) Nick-ul tău: qRazy_ 2) Nick-ul celui reclamat: iRazvy69 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Ban pe degeaba, e mad 5) Dovada: 6) Alte comentarii: El si iustin, 2 surori =))
 5. 1) Nick-ul tău: qRazy_ 2) Nick-ul celui reclamat: ImIustiinXD 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Asta-i limbaj/comportament de staff? 5) Dovada: 6) Alte comentarii: te iub iustinel
 6. Razy

  1) Nick-ul tău: qRazy_ 2) Nick-ul celui reclamat: ImIustiinXD 4) Motivul pentru care il reclami: Nu se da ban 9999 zile daca nu are acces la ban permanent. 5) Dovada: 6) Alte comentarii: pwp
 7. Razy

  1) Nick-ul tău: qRazy_ 2) Nick-ul celui reclamat: ImIustiinXD 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Asta e comportament de staff? serios? 5) Dovada: 6) Alte comentarii: Cu ce motiv zici de mama mea :))) Te-am injurat cumva de familie si nu stiu eu?
 8. 1. Nume in joc: qRazy_ 2. Varsta: 15, soon 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Operator Creative, Admin Global 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): ^ 5. De ce ai pierdut gradul?: Remove + Blacklist (Cerut de mine) 6. De ce il vrei inapoi: Ca tot am vazut ca a plecat Gobi am zis sa-mi incerc sansa de a reveni, nu ca am ceva cu el, dar vladiush si Andu nu prea vad sa se ocupe in acest moment. Ati mai vazut voi event-uri recente pe creative? ceva schimbat? cred ca avem acelasi raspuns, chiar daca nu pot sa fac foarte multe as vrea sa schimb cateva lucru, printre care si staff-ul, nu prea-mi place cum e organizat si comportamentul fiecaruia si evident sa organizez event-uri. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Da 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 9. ID Discord: Ma gasiti pe PlaySquad. 10. Comentarii aditionale: Raden, probabil tu o sa dai verdictu la asta, nu uita ca am fost in aceeasi situatie, si stim bine despre ce e vorba noi 2, deci gandeste-te bine, probabil ca multi nu ma plac din staff/operatori dar aia e, m-am mai schimbat si inca ma schimb cat de mult pot, o zi faina.
 9. Razy

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 10. Razy

  Mulțumim pentru cererea făcută. Din păcate nu îndepliniți condițiile impuse de către administrația server-ului nostru, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!
 11. Razy

  Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 12. Razy

  Mulțumim pentru cererea făcută. Din păcate nu îndepliniți condițiile impuse de către administrația server-ului nostru, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!
 13. Razy

  E irelevant faptul ca ai scris doar de 2 ori =))) Amandoi ati umplut chat-ul, nu te mai plange atata, poate data viitoare inveti sa scrii si numele corect
×