Sari la conținut

Levi

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

12

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Levi

  1) Nick-ul tău: iLevi 2) Nick-ul celui reclamat: Futurele 3) Motivul pentru care îl reclami: killaura, autoswitch 4) Dovadă: 5) Alte comentarii:
 2. Levi

  Nu inteleg, n-am voie sa arunc itemele la spawn ? Era doar dirt si cobble.
 3. Levi

  1) *Nick-ul tau: andreivlad 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: xeothix 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "autoclicker" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/d2gkqIS 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: pentru ca nu am folosit autoclicker 7) Alte comentarii: de ce imi inchizi topicul direct ? Nu inteleg de unde pana unde autoclickerul, mi-ai scris in chat de pe alt cont andreivlad; asa si ? Sunt obligat sa raspund ? Nu ai venit cu nimic concret si la obiect, ti-ai adus acolo fanul sa-ti inchida topicul si asta a fost. Ce pot sa-ti zic, in 30 de secunde ai realizat ca am autoclicker si ai decis sa imi dai ban. Astept si alte pareri, multumesc.
 4. Levi

  1) *Nick-ul tau: andreivlad 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: xeothix 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "autoclicker" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/d2gkqIS 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: pentru ca nu am folosit autoclicker 7) Alte comentarii: -
 5. Levi

  Si voiam sa te intreb, te-ai uitat la ce ai filmat macar ? Din cate stiu eu cu kill aura dai in mai multi daca-s in fata ta lol. N-are niciun sens.
 6. Levi

  Te-ai gandit ca poate mi-am dat disconnect ca alergau 5 indivizi dupa mine si daca intram ma dadea la warp pvp, si nu stiam ca mi-am luat ban, mi-a zis agp. Totusi nu inteleg ce kill aura vezi tu.
 7. Levi

  1) *Nick-ul tau: iLevi 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: iDavid_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "hack" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/U0ybdMO 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: pentru ca nu am avut nimic 7) Alte comentarii: plox pune video vreau sa vad daca-s fotogenic
 8. Levi

  1) *Nick-ul tau: iLevi 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:MrPotatooo_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "autoclicker" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/q1n6srz 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu aveam autoclicker 7) Alte comentarii: Nu stiam ca daca spamezi clickul, mana mea se transforma intr-un "autoclicker". Merci frumos, sper ca inveti sa te msiti cand dai cu sabia aia nu doar sa vii direct in mine. salpa
 9. 1) Nick-ul tău: iLevi 2) Nick-ul celui reclamat: zZGamerTV 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: mi-a dat mute pentru ca l-am facut "prost" 6) Dovada: https://imgur.com/a/2nYtg 7) Alte comentarii: Bine v-am regasit. As vrea sa va aduc la cunostinta ca mai aveti un individ numit zZGamerTV care considera ca cuvantul "prost" este o insulta. Pe langa chestia asta, GamerTV nu este in stare sa scrie corect gramatical. Multumesc.
 10. Levi

  + ca nu se da mute 24 de ore pentru limbaj staff dupa cum poti observa in regulament
 11. Levi

  Tu nu cred ca stii definitia cuvintelor inapt si insulta. INSULTÁ, insúlt, vb. I. Tranz. A aduce cuiva o insultă; a ofensa, a jigni. INÁPT, -Ă, inapți, -te, adj. Nepotrivit pentru o anumită sarcină, slujbă etc.; lipsit de putere, de forța (fizică) de a face ceva.
 12. 1) Nick-ul tău: iLevi 2) Nick-ul celui reclamat: TehSialos1 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: abuz mute 6) Dovada: https://prnt.sc/j4f66p 7) Alte comentarii: Vreau sa va aduc la cunostinta ca adminul vostru "TehSialos1" nu vorbeste corect romana din punct de vedere gramatical, avand in vedere ca e o comunitate destul de mare si respectata aveam asteptari. Treaba sta in felul urmator, a scris "cate o data", l-am corectat iar el mi-a zis scrie cum vrea. Am observat ca nu am cu cine sa discut si i-am zis ca e inapt. Mi-a dat mute o zi; dupa parerea mea "inapt" nu e o insulta. Avand in vedere ca nu sunt eligibil pentru un mute de acest calibru, as vrrea sa mi se scoata mute-ul. Dupa cum am vazut in regulament, pentru limbaj staff nu se da mute o zi, ci maxim o ora. Multumesc. " 3. Nu aveti voie sa jigniti, injurati si sa cauzati certuri pe chat-ul public. Sunt sanctionate inclusiv prescurtarile cu conotatie vulgara si chiar si cenzura. Nu conteaza ca cenzurati, se acorda mute fiindca tot se intelege ce transmite mesajul Sanctiunea este mai mare daca insultati un membru staff. Sanctiune: [Mute 20 minute/o ora] "

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×