Sari la conținut

Lewis.

Premium
 • Număr conținut

  858
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2

Lewis. a câștigat ultima dată ziua din Mai 19

Lewis. a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

21 Excelent

Despre Lewis.

 • Dată Naștere 13.06.2002

Vizitatori Recenți Profil

707 citiri profil
 1. Lewis.

  click aici
 2. Lewis.

  Good luck.
 3. Lewis.

  Nu te-am văzut să ajuți pe cineva până acum. Măcar de aveai câteva reclamații.
 4. Lewis.

  Nu te-am văzut până acum să ajuți pe cineva sau să dai sancțiuni.
 5. Lewis.

  1) Nick: McLewis 2) Gradul detinut: Moderator 3) Motivul pentru care te retragi: Nu dispun de foarte mult timp. 4) Comentarii aditionale: O să revin în vară când se da wipe.
 6. Lewis.

  Nu te-am văzut să ajuți pe nimeni până acum, din câte știu ai și grad de donator, nici în acest caz nu te-am văzut să te ocupi de chat având accesele necesare. Nu înțeleg de ce mi-ai dat copy paste la cererea de helper. Nu vreau săcred că nu ești în stare și tu să îți faci propria cerere. Pe viitor dacă faci altă cerere bine formulată și te văd să ajuți playerii poate o să îmi schimb votul.
 7. Lewis.

  click aici.
 8. Lewis.

  Nu aveai cum să te uiți după blaze-uri așa fără să ai kill-aura activată, click aici.
 9. Lewis.

  Ai revenit de câteva zile pe server și nu faci decât să te joci, nu te-am văzut deloc să ajuți jucătorii pe chat sau să dai sancțiuni.
 10. Lewis.

  Nu ajuți pe nimeni, de cele mai multe ori mi-ai arătat un comportament toxic pe chat.
 11. Lewis.

  click aici.
 12. Lewis.

  Propunere îmbunătățire #1 1. Nick: McLewis 2. Propunerea ta: Să se scoată /warp shop cu tot cu play-coins și să se readauge din nou comanda /shop 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Ar ajuta foarte mult playerii să își vândă itemele pe care le colectează de la ferme mult mai ușor, /warp shop îngreunează foarte mult și se pierde timp aiurea. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu este nevoie. 5. Alte comentarii: - Propunere îmbunătățire #2 1. Nick: McLewis 2. Propunerea ta: Să se scoată cooldown de la /shop dacă o să se readauge. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Mai mult îngreunează decât să ajute. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu este nevoie. 5. Alte comentarii: - Propunere îmbunătățire #3 1. Nick: McLewis 2. Propunerea ta: Să se adauge KoTH pe secțiune. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Playerii ar avea încă o metodă de a se distra cu acest plugin. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Există deja pe una dintre secțiuni. 5. Alte comentarii: - Propunere îmbunătățire #4 1. Nick: McLewis 2. Propunerea ta: Să se adauge SellWand pe secțiune. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Playerii care au avut ferme sau încă au de melon, pumpkin, iron și produc foarte mult știu cât durează să vinzi totul ca să scoți profitul. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Există deja pe una dintre secțiuni. 5. Alte comentarii: - Propunere îmbunătățire #5 1. Nick: McLewis 2. Propunerea ta: Să se readauge pe secțiune kit-ul spawnere. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Sunt câteva spawnere pentru care playerii ar dona și ar putea face bani cu ajutorul acestora. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu este nevoie. 5. Alte comentarii: - Propunere îmbunătățire #6 1. Nick: McLewis 2. Propunerea ta: Să se adauge pe server "Tokens" și cu ajutorul acestora să-ți poți cumpăra un tichet care te teleportează la KoTH pentru a-l captura și prefixe, adică în loc de jucător să apară spre exemplu KoTH. Cum faci rost de tokens? Păi la fiecare 10k block-uri minate să-ți dea un token. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Jucătorii ar avea și altă modalitate prin care ar putea să captureze KoTH și câteva prefixe ar schimba puțin aspectul cât și atmosfera. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Să se adauge la comanda /shop o categorie de perks în care să fie KoTH și prefixele. 5. Alte comentarii: - Propunere îmbunătățire #7 1. Nick: McLewis 2. Propunerea ta: Să se adauge Outpost pe secțiune 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Playerii ar avea încă un plugin nou cu care să se distreze pe lângă KoTH. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Există deja pe una dintre secțiuni. 5. Alte comentarii: -
 13. Lewis.

 14. Lewis.

 15. Lewis.

  click aici.
×