Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

15

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/W6NIa81 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Nu folosesc asa ceva 7) Alte comentarii:Astept filmare nu alceva !
 2. VerIaN

  Am mai scapat de un nab (Sunt fericit aduceti spritul )
 3. VerIaN

  Sa vad dovada,asta nu inseamna nimic .Eu vreau sa vad filmare nu poti da ban pt niste capturi de ecran !
 4. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/wHNz6Xz 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu joc cu hack ! 7) Alte comentarii: Unban ca merit
 5. VerIaN

  1. Cum te numești?: Valentin 2. Nume în joc (nickname):Miraark 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Valentin#1419 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ care doresete sa ajute 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Sunt un membru activ ,atent la greseli,rabdator 7. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece ar fi o onoare sa ajut acest server 8. Care este rolul principal al unui Helper? : De a ajuta playerii si a mentine chatul curat 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?:Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Ma numesc Valentin am 16 ani imi place sa petrec timpul liber cu prietenii !(Fotbal sau mersul cu bicicleta ) 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Raman calm si iau fiecare problema pe rand 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Daca informatia este publica ii voi spune iar daca acea informatie nu este publica ii voi spune ca nu stiu 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).In postura de jucator : Atentionez personalul care a acordat o pedeapsa incorecta si ii expic cum trebuie facut In postura de Helper voi scoate pedeapsa incorecta si o voi corecta ! 16. Comentarii adiționale:As dori sa fac parte din staff
 6. 1) Nick-ul tău:Miraark 2) Nick-ul celui reclamat:iAlwaysNoob 3) Staff/Donator:Supreme 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:Ban in combat 6) Dovada: https://imgur.com/a/cLTkScX (asta ca nu am facut reclama inainte de ban) https://imgur.com/4f27hNo 7) Alte comentarii: Sper sa ia remove daca abuzeaza pt niste itm !
 7. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:iAlwaysNoob 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/aycO7ZC (asta pt ca nu am facut reclama) https://imgur.com/a/cLTkScX 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Am sarit la pvp si am omorat 2 apoi imi da ban pt reclama ca sa isi ia itm specific inventar full 40mere op) 7) Alte comentarii:Sper sa ia remove doarece mi-a dat ban in combat !!!!
 8. VerIaN

  1) Nick-ul tău:Miraark 2) Nick-ul celui reclamat:zthekarnita 3) Staff/Donator:Supervizor 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:pur si simplu nu il vedeam si el putea da in mine 6) Dovada 7) Alte comentarii: Sper sa se rezolve acest bug si sa imi recapat itemele !
 9. VerIaN

  1) Nick-ul tău:Miraark 2) Nick-ul celui reclamat:SoMeNtInG 3) Staff/Donator:SoMeNtInG 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:Ban abuz 6) Dovada https://imgur.com/a/hD38fnh 7) Alte comentarii: sper sa ia 2/3
 10. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:SoMeNtInG 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/UpYKFac 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: I-am prins 3 hit-uri mai ciudate 7) Alte comentarii:Buna!!
 11. VerIaN

  Am vazut dovada dar nu mi se pare ca este asa clara am dat ca i-am vazut particulele
 12. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Nu_imi_iau_ban 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Alina2k4 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/Ox0CT5G 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Eu aveam particulele on si daia am dat in el ! 7) Alte comentarii:Sper ca staful sa imi ia in considerarea parerea !
 13. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:DragneaA 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/Us0wFIu 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu folosesc hack si nu il gasesc la ceva util ! 7) Alte comentarii: Salut Staf Play
 14. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:DragenaA 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Zalyuss_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/XqZSUYe 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu folosesc hack si pentru ca cel care mi-a dat ban sa mai invete pvp 7) Alte comentarii: Salut Server Play!!!!
 15. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Verian 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:HeIIfire_yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/jJTuHC9 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:,. 7) Alte comentarii:.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×