Sari la conținut

VerIaN

Membru
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  4,165 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre VerIaN

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/W6NIa81 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Nu folosesc asa ceva 7) Alte comentarii:Astept filmare nu alceva !
 2. VerIaN

  Am mai scapat de un nab (Sunt fericit aduceti spritul )
 3. VerIaN

  Sa vad dovada,asta nu inseamna nimic .Eu vreau sa vad filmare nu poti da ban pt niste capturi de ecran !
 4. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/wHNz6Xz 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu joc cu hack ! 7) Alte comentarii: Unban ca merit
 5. 1) Nick-ul tău:Miraark 2) Nick-ul celui reclamat:iAlwaysNoob 3) Staff/Donator:Supreme 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:Ban in combat 6) Dovada: https://imgur.com/a/cLTkScX (asta ca nu am facut reclama inainte de ban) https://imgur.com/4f27hNo 7) Alte comentarii: Sper sa ia remove daca abuzeaza pt niste itm !
 6. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:iAlwaysNoob 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/aycO7ZC (asta pt ca nu am facut reclama) https://imgur.com/a/cLTkScX 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Am sarit la pvp si am omorat 2 apoi imi da ban pt reclama ca sa isi ia itm specific inventar full 40mere op) 7) Alte comentarii:Sper sa ia remove doarece mi-a dat ban in combat !!!!
 7. VerIaN

  1) Nick-ul tău:Miraark 2) Nick-ul celui reclamat:zthekarnita 3) Staff/Donator:Supervizor 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:pur si simplu nu il vedeam si el putea da in mine 6) Dovada 7) Alte comentarii: Sper sa se rezolve acest bug si sa imi recapat itemele !
 8. VerIaN

  1) Nick-ul tău:Miraark 2) Nick-ul celui reclamat:SoMeNtInG 3) Staff/Donator:SoMeNtInG 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:Ban abuz 6) Dovada https://imgur.com/a/hD38fnh 7) Alte comentarii: sper sa ia 2/3
 9. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Miraark 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:SoMeNtInG 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/UpYKFac 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: I-am prins 3 hit-uri mai ciudate 7) Alte comentarii:Buna!!
 10. VerIaN

  Am vazut dovada dar nu mi se pare ca este asa clara am dat ca i-am vazut particulele
 11. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Nu_imi_iau_ban 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Alina2k4 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/Ox0CT5G 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Eu aveam particulele on si daia am dat in el ! 7) Alte comentarii:Sper ca staful sa imi ia in considerarea parerea !
 12. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:DragneaA 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/Us0wFIu 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu folosesc hack si nu il gasesc la ceva util ! 7) Alte comentarii: Salut Staf Play
 13. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:DragenaA 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Zalyuss_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/XqZSUYe 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu folosesc hack si pentru ca cel care mi-a dat ban sa mai invete pvp 7) Alte comentarii: Salut Server Play!!!!
 14. VerIaN

  1) *Nick-ul tau:Verian 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:HeIIfire_yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/jJTuHC9 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:,. 7) Alte comentarii:.
×