Sari la conținut

Raruselul

Membru
 • Număr conținut

  37
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru

2 Urmăritori

Despre Raruselul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Raruselul

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 2. Raruselul

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 3. Raruselul

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 4. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si am ajuns la un raspuns pozitiv. Felicitari! Atentie! Te rog sa ma contactezi pe discord, pentru un interviu vocal. O zi frumoasa. Discord: Raruselul#4327
 5. Raruselul

  Update regulament ~ A fost adaugata observatia si punctul 18 ~ 17.12.2018
 6. Raruselul

  Nici nu are rost sa mai intru pe server. IP-ul server-ului trebuie sa fie 25565. CONTRA
 7. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si am ajuns la un răspuns negativ. CNP fals (începe cu 1 la baieti, si cu 2 la fete, nascuti intre 1 Ianuarie 1900 si 31 Decembrie 1999)
 8. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si răspunsul final este unul negativ. CNP fals (la fete începe cu 6) si nu ai adăugat niste poze cu constructiile tale.
 9. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si răspunsul final este unul negativ. Nu ai scris primele 7 cifre din CNP.
 10. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si exista un răspuns pozitiv. Te rog sa contactezi un Operator, Co-Director sau Director. O zi frumoasa.
 11. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si raspunsul final este unul negativ. Te rugam sa respecti modelul. O zi frumoasa.
 12. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si răspunsul final este unul negativ. Nu ai postat o dovada cu un plugin/config realizat de tine. Te asteptam cu o alta cerere peste 7 zile.
 13. Raruselul

  Am analizat cererea ta de Builder cu atentie, si răspunsul final este unul pozitiv. Când o sa se redeschida serverul, te rog sa contactezi un staff ce detine gradul de Operator, Co-Director sau Director. O zi frumoasa.
 14. Raruselul

  Respins, nu ai 24 de ore jucate pe server.
 15. Raruselul

  Salut! Impreuna cu echipa STAFF, am ajuns la decizia sa organizam un sondaj pentru adaugarea urmatoarelor sectiuni din update-ul de Craciun de pe data de 20.12.2018. Avem ocazia sa adaugam 3 sectiuni noi, puse la punct. Cu stima si respect, echipa Shield
×