Sari la conținut

Urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

37

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Raruselul

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 2. Raruselul

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 3. Raruselul

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 4. 1. Cum te numești?: Rareș 2. Nume în joc (nickname): Raruselul 3. Vârstă: 16 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Raruselul#0001 5. Experiență spigot/bukkit: Odată ce dețin un server Minecraft in comunitate, după părerea mea, am destulă experiență in acest domeniu 6. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece, am destul experiența in scripting, știu să ma comport cu persoanele, am cei 7 ani de acasă si ascult de sfaturile/ordinele jucătorilor 7. La ce te pricepi cel mai bine? (traducere, config, plugin development): Traducere/Config si cat de cat Plugin Development 8. Alte comentarii: Salut
 5. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si am ajuns la un raspuns pozitiv. Felicitari! Atentie! Te rog sa ma contactezi pe discord, pentru un interviu vocal. O zi frumoasa. Discord: Raruselul#4327
 6. Raruselul

  Update regulament ~ A fost adaugata observatia si punctul 18 ~ 17.12.2018
 7. Raruselul

  Nici nu are rost sa mai intru pe server. IP-ul server-ului trebuie sa fie 25565. CONTRA
 8. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si am ajuns la un răspuns negativ. CNP fals (începe cu 1 la baieti, si cu 2 la fete, nascuti intre 1 Ianuarie 1900 si 31 Decembrie 1999)
 9. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si răspunsul final este unul negativ. CNP fals (la fete începe cu 6) si nu ai adăugat niste poze cu constructiile tale.
 10. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si răspunsul final este unul negativ. Nu ai scris primele 7 cifre din CNP.
 11. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si exista un răspuns pozitiv. Te rog sa contactezi un Operator, Co-Director sau Director. O zi frumoasa.
 12. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si raspunsul final este unul negativ. Te rugam sa respecti modelul. O zi frumoasa.
 13. Raruselul

  Am analizat cererea ta cu atentie, si răspunsul final este unul negativ. Nu ai postat o dovada cu un plugin/config realizat de tine. Te asteptam cu o alta cerere peste 7 zile.
 14. Raruselul

  Am analizat cererea ta de Builder cu atentie, si răspunsul final este unul pozitiv. Când o sa se redeschida serverul, te rog sa contactezi un staff ce detine gradul de Operator, Co-Director sau Director. O zi frumoasa.
 15. Raruselul

  Respins, nu ai 24 de ore jucate pe server.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×