Sari la conținut

TheMagicForest

Membru
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

3

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. TheMagicForest

  1. Nume: TheMagicForest 2. Nume real: Ma numesc David Alexandru 3. Vârstă: Am varsta de 17 ani. 4. Nume + ID Discord: TheMagicForest#9362 5. Nr. de abonați: 730 6. Link de la canal: https://www.youtube.com/channel/UCWEeTYF5-G38bEPFAAKwsww?view_as=subscriber 7. Link de la promovarea serverului: https://www.youtube.com/watch?v=lmhJCw3NUy4&feature=youtu.be 8. Ai avut probleme cu stafful serverului Play?: Nu am avut probleme. 9. Ai avut probleme cu alți jucători?: Nu am avut probleme. 10. Descrieți-vă în minim 25 cuvinte: Sunt genul de om caruia ii place sa duca la sfarsit orice lucru inceput, nu abandonez pe parcurs.Am o gandire logica si analizez fiecare pas pe care urmeaza sa-l fac. Sunt calm in orice situatie, inainte de a lua o decizie importanta gandesc fiecare lucru la rece. Incerc sa imi ajut prieteni si persoanele apropiate cu tot ce este nevoie. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine. 11. Alte comentarii: Multumesc pentru timpul acordat
 2. TheMagicForest

  1. Nume: TheMagicForest 2. Nume real: Ma numesc David Alexandru. 3. Vârstă: Am varsta de 17 ani. 4. Nume + ID Discord: TheMagicForest#9362 5. Nr. de abonați: 677 6. Link de la canal: https://www.youtube.com/channel/UCWEeTYF5-G38bEPFAAKwsww/featured 7. Secțiunea pe care dorești gradul: Survival, Factions si Bedwars. 8. Link de la promovarea serverului: https://www.youtube.com/watch?v=bQsDSEoFMnM 9. Ai avut probleme cu stafful serverului Play?: Nu, nu am avut. 10. Ai avut probleme cu alți jucători?: Nu, nu am avut. 11. Descrieți-vă în minim 25 cuvinte: Sunt genul de om caruia ii place sa duca la sfarsit orice lucru inceput,nu sa abandoneze pe parcurs. Sunt un baiat descurcaret, ambitios, glumet, sociabil si foarte prietenos. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Am fost invatat sa respect pe cine merita, iar pe restul sa-i tratez ca atare. 12. Alte comentarii: Multumesc pentru timpul acordat.
 3. TheMagicForest

  Nick minecraft : TheMagicForest Nume real : David Alexandru Vârstă : 16 ani Nume + ID Discord : TheMagicForest#9362 Nr de abonați : 576 Link canal YTB : https://www.youtube.com/channel/UCWEeTYF5-G38bEPFAAKwsww Sectiune dorita : Factions,Survival,Skypvp,PracticePvp Promovare server: Ai avut probleme cu stafful serverului play ?: Nu am avut probleme. Ai avut probleme cu alți jucători ?: Nu am avut probleme. Descrieti-va in minim 25 cuvinte: Sunt un baiat descurcaret, ambitios, glumet, sociabil si foarte prietenos. Incerc sa-mi ajut prietenii si persoanele apropiate cu tot ce este nevoie. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. In timpul liber urmaresc un film bun sau ma joc minecraft . Alte comentarii : Multumesc pentru timpul acordat si succes <3 .

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×