Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

47

Dată Naștere

08.10.2001

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. MihiBlu

  Slab, in una ai fost luat la misto ca el era mvp++ si de acolo nu iei up -.-, a 2 a s-a repetat, in rest ok dar slab, vreau muteuri si astea.
 2. MihiBlu

  Slabut dar e prezent.
 3. MihiBlu

  Essentials netradus - https://imgur.com/a/MSu56aG Ah Netradus - https://imgur.com/a/b4GqOwj Link comunitate sau ceva? Dupa 8 e 10 si dupa 9? - https://imgur.com/a/JF9CYGn Rlly? - https://imgur.com/a/nPZuu35 Vote 1, Vote 2, Vote 3 toate cu aceleasi link? +Design vai de capul lui - https://imgur.com/a/ckQ1Cg6 Server "tocmai deschis" , parca era un minim de cand era deschis. Iconita? https://imgur.com/a/FRE3Nyt Shop nu merge - https://imgur.com/a/69bYKCY Server foarte simplu de skypvp, nimic wow, nimic sa te faca sa joci. Signurile le gasesti foarte greu, mapa paremise ca e de pe net, acel nimic nici macar tradus nu e... :contra:
 4. MihiBlu

  - Contacteaza-ma pentru test.
 5. MihiBlu

  Good
 6. MihiBlu

  - Nu ai citit regulamentul. Citeste-l si vezi ce scrie acolo.
 7. MihiBlu

  Nimic de zis, server foarte bine facut, te felicit, idei originale, mai ai de facut niste aspecturi dar in rest super ok. BIG
 8. Pai, vad multe culori doar din inceputul meniului de donatii, alb, verde, albastru, gri. Vad si galben in scoareboard si verde in tab. Va puteati acsa pe cateva acolo. Nu am acces la /skin set sa nu mai zic ca nu mi-l da default, posibil sa fie de la mine - https://imgur.com/a/NJOKtYj Merge holograma rau - https://imgur.com/a/bgdtJj3 ThePit, loc de 4v4 dar unde arene? Spawn slab rau. Semne Aiurea prin copaci. - https://imgur.com/a/ipoO6y5 Mai multe culori - https://imgur.com/a/CLsZxtl Zombies la fel, spawnuri slabe, de 2 ori play, info pus doar pentru loc. Semnele nu merg... Si mai multe culori - https://imgur.com/a/EnjXqTU Survival aceasi problema, spawnuri slabe, mai are rost sa zic de culori? Eu doar cu random tp pot pleca din spawn? Poate vrau teren langa spawn, fac un magazin, un pvp, una alta. SkyBlock - "Prima Data pe lobby" cand intru ma? Nu am prins poza... Spawn bun, dar pacat ca de pe net cu niste insule proaste in plus. Sectiuni fictive? - https://imgur.com/a/IDJTBSn 3 seturi de crateuri, un set avand cuferele invizibile... - https://imgur.com/a/OAwZNfP Mesaj de 4 ori - https://imgur.com/a/BUV38Tl (WOW) Server e injuratura ma?dd In concluzie culori multe folosite, ar fi mers fixate cateva. Spawnuri proaste rau, cu exceptiai hubului, care nu l-am vazut dar sunt convins ca nu e propriu, si spawnului de pe skyblock de pe net putin modificat. Scoareboard diferit total pe fiecare sectiune, nefiind 2 asemanatoare ceea ce din punctul meu de vedere mi se pare naspa, adica o tema intr-o parte, alta in alta, etc. Sincer mi se pare un server destul de slab.
 9. MihiBlu

  - Contacteaza-ma pe discord pentru testul de helper.
 10. MihiBlu

  Ai doar 14h.
 11. MihiBlu

  - Test pe privat!
 12. MihiBlu

 13. MihiBlu

  Topic dublicat.
 14. MihiBlu

  Topic dublicat.
 15. MihiBlu

  Nu ai citit regulamentul. Citeste-l si vei vedea ceva in el <3.

Reputație Comunitate

5 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

303 citiri profil
×