Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

6

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Brian23611

  1. Cum te numești?:Brian 2. Nume în joc (nickname):Brian23611 3. Vârstă:17 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Brian #5078 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru foarte activ si care stie sa se descurce. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Bun , Activ , Ascultator 7. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt foarte online si imi place sa ma joc pe acest server mirobolant ! 8. Care este rolul principal al unui Helper? De a ajuta playeri . 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Faction 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu. 11. Ai citit regulamentul?:Am citit regulamentul cu atentie si voi fi gata de a fi Trial-Helper 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Buna , ma cheama Brian am 17 ani locuiesc in judetul Arad si imi place fotbalul si imi place sa joc pe acest server voi fi pregatit daca ma acceptati ! 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Ma calmez si dupa la cel care a injurat ii dau mute 20m dupa chem un operator sa ii de-a ban codatului si dupa ii dau mute celui care a spamat chat-ul si dupa ii zic Operatorului de bug . 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Depinde ca ma intreaba daca ma intreaba ce host este ii zic cu drag:KeKsHost , daca zice de consola ii zic ca nu stiu. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).II dau unmute jucatorului si ii dau durata care trebuia de la inceput. 16. Comentarii adiționale:Multumesc !
 2. Brian23611

  1. Nume in joc: Brian23611 2. Varsta: 12 3. Gradul pe care l-ai detinut: Flyer 4. De ce ai pierdut gradul?: Pentru ca sa dat wipe. 5. De ce il vrei inapoi: Pentru ca l-am avut si imi place sa zbor ! 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Da 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 8. ID Discord: Brian #5078 9. Comentarii aditionale: Multumec, pentru timpul acordat
 3. Brian23611

  Iti dau :Pro: Pentru ca :Ti-a dat mute aiurea si nu merita sa stea 23h pentru ca un Admin ii da mute 23H .. Eu zic sa ii dati unmute ..
 4. Brian23611

  Pai dupa ce ai un limbaj urat ti-am dat mute pentru ca na te dadeai m-ai presus de mine ! Si nici nu vorbeai frumos ,daca vorbeai frumos nu iti dadeam !
 5. Brian23611

  Da, e adevarat dar nu am vrut m-a grabeam si nu m-am uitat pana ce el mi-a trimis poza si dupa am vazut .. Imi pare rau !
 6. Brian23611

  Da adevarat eu sunt martor nu are hack si nici nu m-ai joaca !!

Reputație Comunitate

1 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×