Sari la conținut

PandaLife4Five

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre PandaLife4Five

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 2. PandaLife4Five

  1. Nume in joc: PandaLife4Five 2. Varsta: 13 ani. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Prima data am cumparat ULTRA , dupa care am decis sa cumpar un UPGRADE ULTRA - VIP . 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Gradul il aveam pe toate sectiuniile, adica GLOBAL. 5. De ce ai pierdut gradul?: Sincer sa fiu, nici eu nu stiu de ce l-am pierdut, am avut doar calculatorul stricat, si abea in 2019 am reusit sa intru pe server, si am observat ca nu mai aveam gradul. 6. De ce il vrei inapoi: Eu imi doresc acest grad inapoi, deoarece era o functie care pe mine ma "maturiza" si imi arata cum trebuie sa ma comport. Vreau sa fiu un exemplu daca voi mai avea aceasta sansa, pentru toti cei care au gradul mai mic de V.I.P - Vreau sa ajut cat de tare pot pe cei noi sa ii fac sa joace. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu, 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Poze IMGUR 9. ID Discord: PandaLife4Five#3070 10. Comentarii aditionale: Nu mai am nimic de adaugat ! Multumesc pentru atentia acordata
 3. PandaLife4Five

  Hey.Am o mica problema,un copilas mi-a spart contul si a facut reclama .Din cauza lui am luat ban permanent / global 1) *Nick-ul tau: PandaLife4Five 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:SirLiest 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "reclama" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/VYlThZ9 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Global 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Deoarece aveam grad . Nu doresc sa re-donez , ca sa se intample din nou aceasta chestie. Asa eu va rog foarte mult sa imi dati UNBAN. Multumesc. 7) Alte comentarii:Doresc unban.
 4. PandaLife4Five

  1) Nick-ul tău:PandaLife4Five 2) Nick-ul celui reclamat:NinjaGarmadon 3) Sectiunea:Survival 4) Motivul pentru care il reclami:Avea Kill-aura , a dat in mine prin pereti , nu era un colt ! 5) Dovada: Sa dati la minutul 13:09 6) Alte comentarii:Are grad , dar nu e correct sa foloseasca Kill-aura (presupun ca era Kill-aura) A dat in mine si nu era un colt, era inconjurat 3x3 !
×