Sari la conținut

Kakashi

VIP
 • Număr conținut

  459
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2
 • Puncte

  12,430 [ Donate ]

Kakashi a câștigat ultima dată ziua din Septembrie 11

Kakashi a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

24 Excelent

4 Urmăritori

Despre Kakashi

 • Dată Naștere 23.06.2002

Personal Information

 • Oraș
  Sibiu
 • Experiență Minecraft
  Expert

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Kakashi

  E suficienta descarcarea primului fisier, nu trebuie descarcate amandoua...
 2. Kakashi

  Nu folosesc Facebook. La cererea de afiliere trebuie precizat un IP ('cu numere'), nu un DNS. Ai restul detaliilor aici: https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/topic/11-model-afiliere-server/
 3. Kakashi

  Cu placere! 'IP-ul este domain'? La ce te referi?
 4. Kakashi

  Asta e problema, ca nu prea se fac reclamatii. Persoana in cauza nu are de unde sti daca ai fost competent sau nu, din moment ce ea cere ajutor. In schimb, daca ai posta public, pe forum, ar vedea toata lumea (in)competenta. In plus, e totusi vorba de numele si prestigiul comunitatii la mijloc.
 5. Kakashi

  Ala e plugin-ul de care cel mai probabil ai nevoie, chiar daca vine in format .zip. In link-ul dat mai sus gasesti cel mai popular plugin sub denumirea 'PlotMe'. Poftim, ti-am redenumit eu fisierul intr-unul cu exact numele 'PlotMe.jar', care face acelasi lucru: https://ufile.io/7mjwq Totusi, de ce esti fixat strict pe acest plugin? Proiectul este unul abandonat, exista alternative mai bune, superioare din punct de vedere al performantei si cu suport pentru mai multe platforme/versiuni. Cel mai bun exemplu este PlotSquared (recomandat anterior). Ai aici diferentele: https://github.com/IntellectualSites/PlotSquared/wiki/Why-should-you-switch-to-PlotSquared%3F
 6. Kakashi

  Eroarea poate avea o gramada de cauze, dar in mod normal n-ar trebui sa fie vorba de ceva serios iar problema n-ar trebui sa persiste pentru prea mult timp. https://www.minecraftforum.net/forums/support/server-support-and/1881176-readtimeoutexception-null https://www.spigotmc.org/threads/readtimeoutexception-null-when-connecting-to-server.2427/
 7. Kakashi

  1. Sugestie: Interzicerea formularilor de genul 'mesaj pe PM/Discord ca sa te ajut'. 2. Beneficii: Persoanele care 'ajuta' prin acest mod nu fac asta 'la vedere' (si deci nu pot fi sanctionate), iar cei care cer ajutor se pot alege cu solutii (plugin-uri/config-uri) prost alese. 3. Tutorial de implementare: -. 4. Comentarii adiționale: -.
 8. 1. Sugestie: In cazul in care un utilizator primeste avertisment pe un anumit post, sa se stearga postul respectiv (in cazul in care e ultimul din topic si nimeni nu s-a legat de el). 2. Beneficii: Un aspect mai curat/ingrijit. 3. Tutorial de implementare: -. 4. Comentarii adiționale: -.
 9. 1. Nick-ul userului reclamat: Gabi- 2. Motivul pentru care il reclami: Post-hunt, a dat fix aceeasi resursa (fix acelasi fisier .zip, care contine fix aceleasi fisiere) sugerata anterior de altcineva, asta dupa ce autorul a specificat ca nu are nevoie de ce s-a dat. 3. Dovada: https://gyazo.com/0e7fedcb1e037c8c49bad5fd33072a94 4. Link spre topic: https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/topic/32869-cerere-plugin/&do=findComment&comment=132575 5. Comentarii adiţionale: Singura diferenta este platforma pe care e incarcat respectivul plugin (Bukkit/Spigot), in rest fisierele sunt aceleasi.
 10. v2 - stock si blur, in ciuda greselii gramaticale si a pozitionarii cam aiurea a textelor. V1 mi se pare prea 'incarcata'.
 11. 1. Nick-ul userului reclamat: qLau 2. Motivul pentru care il reclami: 12. Este strict interzis să folosiţi link-uri de prescurtări url care generează bani (exemplu: adf.ly). Sancţiune: [W] 3. Dovada: Ca sa descarci server-ul de pe link-ul dat de el trebuie sa intri mai intai pe fix site-ul adf.ly, interzis de regulament: https://gyazo.com/d50708c6fe1f764744fa06d5f456fc07 4. Link spre topic: https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/topic/31909-cerere/&do=findComment&comment=127962 5. Comentarii adiţionale: -.
 12. 1. Nick-ul userului reclamat: qLau 2. Motivul pentru care il reclami: Post-hunt, nu a ajutat autorul cu... absolut nimic. 3. Dovada: https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/topic/31915-cerere-group-manager-list/ 4. Link spre topic: https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/topic/31915-cerere-group-manager-list/ 5. Comentarii adiţionale: -.
 13. Kakashi

  v1 - culori, redimensionare, a pastrat mai multe aspecte din stock.
 14. Kakashi

  Nu merge link-ul.
 15. Kakashi

  Mersi
×