Sari la conținut

Sakk

Membru
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  4,757 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Sakk

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Sakk

  Nume:Sakk Un numar de la 1-25 19 Esti sigur ca poti ajunge la event?: da
 2. Sakk

  1. Nick:Sakk 2. Propunerea ta:Chunk Hopper(Aduna tot ce pica intr un chunk, pe materie de ferma,mob drops) 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Lag 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 5. Alte comentarii:
 3. Sakk

  1. Nume in joc: Sakk 2. Varsta: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Flyer 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Factions 5. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 6. De ce il vrei inapoi: Activitate 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut:
 4. 1. Nume in joc: Sakk 2. Varsta: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Flyer 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Factions Survival 5. De ce ai pierdut gradul?: Inactivitate? 6. De ce il vrei inapoi: Activitate 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: = 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: POZA PLATA POZA CAND MI AM SCHIMBAT NUMELE ORIGINAL SI am primit iar gradul. SINGURA DOVADA PE CARE O MAI AM ESTE ACEST VIDEOCLIP. xBoPPeR este numele vechi.. 9. ID Discord: Sakk#2589 10. Comentarii aditionale: Frate ti am aratat poza cu plata si primesc decline? Uita te bine la a doua poza, am mai primit gradul odata.
 5. Sakk

  1. Nick: Sakk 2. Propunerea ta: Numar limitat de ally Si Spawner stack 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: 1. Sincer sa fiu, exista maxim 2 puteri ,acest numar prea mare de aliati duce la maxim 2 echipe care se bat intre ele, nr limitat de ally ar duce la mai multe echipe una contra celeilalte, un numar de maxim 1-2 aliati ar fi optim.. Ar ajuta mai mult, parerea mea. si 2. Ar ajuta cu lag ul, + spatiu 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 5. Alte comentarii: Danke
 6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 7. 1. Nume in joc: Sakk 2. Varsta: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Flyer 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Factions SKyblock Survival 5. De ce ai pierdut gradul?: No idea 6. De ce il vrei inapoi: Mai intru din cand in cand 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut 9. ID Discord: Sakk#2589 Cred ca nu ajunge.. Mai am si un videoclip dar este pe numele vechi.. Sper ca e destul...
 8. Sakk

  1. Nick: Sakk 2. Propunerea ta: Nu ati vrea sa schimbati si voi acest mod de factions ;/? Nu v ati plictisit de baze unraidable, unde e distractia in modul asta de factions.. De ce nu schimbati macar pentru un sezon tactica si bagati tnt raids .? Si cu acestea puteti adauga noi spawnere.. Nu sa va bazati numai pe blaze... 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Factions 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Cred ca poate schimba mult f topul, din cate vad acest ftop se bazeaza acum doar pe afk 24/7 si cam atat. este foarte greu sa treci de cealalta factiune din ftop.. , nu exista competitite ;/ 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 6. Alte comentarii: Sper sa luati in considerare si un mod nou de a juca Factions. Doar daca nu v ati plctisit de acest boring routine pe care il aveti in fiecare zi, A farma si a te duce la pvp ;/ Din cate stiu multi spera sa se schimbe modul asta care se mentine in acest fel timp de vreo 2-3 ani../ Nu inteleg de ce nu vreti sa schimbati?
 9. Sakk

  Stiu baiatul , dar nu se dau la toti jucatorii, se pot cumpara cu irl bani sau din kit uri.
 10. Sakk

  Ah, foarte dragut , sper sa ne mai vedem.
 11. Sakk

  Daca nici propunerea asta nu ajuta factions, nu stiu ce ar mai putea ajuta..
×