Sari la conținut

-TheD3vils-

Membru
 • Număr conținut

  20
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  5,503 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre -TheD3vils-

 • Dată Naștere 08.04.2003

Personal Information

 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  TheD3vils#6740
 • ID Skype
  n-am
 • ID Blizzard
  n-am

Vizitatori Recenți Profil

238 citiri profil
 1. -TheD3vils-

  https://www.youtube.com/watch?v=31XP8lZJALg
 2. -TheD3vils-

  1. Nume in joc: TheD3vils. 2. Dvs. ati inregistrat contul pe server: (Da/Nu) Da. 3. Dovada ca aveti un cont premium cu acest nume: (Link YouTube) .https://images-ext-2.discordapp.net/external/XBJm3yYVZGRxmpH12C_35amT5tWiamBBcUcTYEzjogk/https/i.ytimg.com/vi/31XP8lZJALg/maxresdefault.jpg 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Browk#0001) TheD3vilsBestGlobal#6740 5. Dovada când aţi cumparat gradul: https://imgur.com/a/VCeaRbR 6. Comentarii aditionale:
 3. -TheD3vils-

  1) *Nick-ul tau: DevilZEU 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: McLewis 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/3zM24OA 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions. 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Deoarece nu am folosit hack. 7) Alte comentarii:
 4. -TheD3vils-

  1) *Nick-ul tau: upsZEU 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Munkesy 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/QOQiT0Y 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Deoarece nu am folosti cheats si nu o sa folosesc. 7) Alte comentarii: Mersii
 5. -TheD3vils-

  Nume: Pulpe Numar: 22 Esti sigur ca ajungi: Da
 6. -TheD3vils-

  Mie mi se pare ca acolo ai fov-ul cam marisor, in toate videoclipurile tale tu ai fov-ul mare.
 7. -TheD3vils-

  1) *Nick-ul tau: Pulpe. 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: LilFlame_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/Kxrwa89 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Deoarece nu am folosit hack. 7) Alte comentarii:D.ajuta
 8. -TheD3vils-

  :))))))
 9. -TheD3vils-

  Te poti uita la poza pe care am facut-o cand mi-a aratat acolo sa dau 'back to title screen' adica la asta https://imgur.com/a/3KB4lej uite-te la data ora si tot si uite-te la asta la ora, data si alea https://imgur.com/a/3KB4lej o sa vezi ca e acelas minut si tot, pentru ca atunci am facut-o, le-am facut una dupa alta.
 10. -TheD3vils-

  poftim baiatu meu https://imgur.com/a/0hDHiTC stii cum e nu toti sunt noobi la pvp, ca iti dau #numaatingi asta nu inseamna ca eu joc cu hack etc, daca si dupa astea crezi ca am hack facem un 1v1 daca te tine si vezi ca tot asa dau sau daca crezi ca le-am facut ceva la poze habar n-am vino pe discord si verifica-ma.
 11. -TheD3vils-

  1) *Nick-ul tau: TheD3vils 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: xImAndys 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack-killaura 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/QVU0Klw, https://imgur.com/a/0hDHiTC 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: KitBattle 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Deoarece nu am folosit hack si nu o sa folosesc vreodata. 7) Alte comentarii: In primele 2 poze se poate vedea ca alea le-am facut inainte de a primi ban.
 12. -TheD3vils-

  Eram pe insula si am dat cu mai multe perle de odata din greseala.
 13. -TheD3vils-

  1) *Nick-ul tau: TheD3vils 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: qNeon_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Bug perla. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/UBOFHgo 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Skypvp 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Cu adevarat am dat cu perla si m-am blocat dar deja eram pe insula pe cand am dat cu perla, nu a fost cu intentie, upsii. 7) Alte comentarii: Mersii.
 14. -TheD3vils-

  1) *Nick-ul tau: TheD3vils 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: ExoticPlaysYt 3) *Motivul pentru care ai fost banat: reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/DLHu04g 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:habar n-am 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: deoarece am fost inactiv ca vreo 7 zile si intram doar sa imi verific pingul, azi am intrat si am vrut sa intru pe skypvp si am vazut ca am ban, am luat ban pentru reclama dar eu nu am intrat pe sv sa stau mai mult de 5 minute si vad ca am ban gen. cum vine asta ? 7) Alte comentarii: pusi
 15. -TheD3vils-

  1.Numele tau:TheD3vils 2.Esti sigur ca vei putea ajunge la eveniment:Desigur 3.Numar (un numar de la 1 la 24):5
×