Sari la conținut

XBogdanRo

Membru
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

13

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. XBogdanRo

  1. Nume in joc: XBogdanRo 2. Dvs. ati inregistrat contul pe server: (Da/Nu) da 3. Dovada ca aveti un cont premium cu acest nume: (Link YouTube) https://imgur.com/a/YKtj0OR 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Browk#0001) XBogdanRo#6907 5. Dovada când aţi cumparat gradul: https://imgur.com/a/KyfWGOF https://imgur.com/PLHPDAk 6. Comentarii aditionale: Nu am nimic de adus.
 2. XBogdanRo

  1. Nume in joc: XBogdanRo 2. Varsta: 16 3. Gradul pe care l-ai detinut: Prime 4. De ce ai pierdut gradul?: Nu am mai jucat in utlimul timp, probabil de aceea nu l-am mai primit dupa wipe-uri. 5. De ce il vrei inapoi: M-am plictisit de majoritatea jocurilor si am decis sa revin la amintirile din jocurile vechi dar legendare ,si m-am gandit la minecraft si serverul play care sunt aproape si joc pe el de la inceput 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: https://imgur.com/CtDRhyO (sper ca e ok ,dovada apare acolo la donatori recenti) ( in caz de ceva o puteti intreba si pe iLyys) ,poza cu zoom in caz de nu se vede: https://imgur.com/PLHPDAk ( nu m-am gandit sa fac poze la chat cand aveam rankul pentru ca nu se anuntase inca wipe sau ceva ( nu am mai intrat de atunci decand se dadeau rankurile la donatori pe confa aia staff sau ce era,asta era discordu: https://discord.gg/kQvsq) https://imgur.com/a/KyfWGOF 8. ID Discord: XBogdanRo #6907 9. Comentarii aditionale: Nu am de adaugat nimic, love mc play mc IN CAZ DE NU SUNT SUFICIENTE DOVEZILE,UITATI AICI CODUL PIN DE PE CARE AM DONAT ( PAYSAFE) 0600897710907865 INCA O DOVADA: https://imgur.com/a/KyfWGOF ( alta dovada)
 3. XBogdanRo

  Nu frate,imi faci si post si ai si hack,asteapta sa se termine banul.
 4. XBogdanRo

  Eu de unde sa stiu ca ma trolezi?Eu am vazut ca dadeai ca si cum ai avea hack.Nu e vina mea ca ma trollezi.
 5. XBogdanRo

  Inainte sa te intreb ,dadeai suspect in playeri si doar voiam sa i.au legatura cu tine pe discord dar nu s.a putut pentru a avea o partajare
 6. XBogdanRo

  Pe la minuntul 2:42,si omul avea si lag cand a dat screenshotul,de asta a dat cu killaura mai tarziu ,dupa ce m-am facut inapoi invizibil
 7. XBogdanRo

  Am filmare,cand mi se va cere din parte unui staff o voi arata..Plus ca nu numai in mine faceai asta(dadeai in toti jucatorii super dubios) inainte de asta erai si la spawn afk si dadeai incontinuu in mine si ma indepertasem si ma nimereai de la 5 -6 blocuri apoi m.am descis sa te spectatez in pvp.
 8. XBogdanRo

  ps Arata tot chatul ca asa pot sa ma duc si eu pe un server hostat moca si sa ii dau mute lui unu,plus ca muteul asta e de ieri,si ti-am zis ca am dat in acelasi timp cu vlad si nu cred ca a fost o greseala totusi....PLUS ca a facut si prelungire (in total 60 min)
 9. XBogdanRo

  Vreau sa iti zic ca nu a fost un mute dat din greseala deoarece am dat mute in acelasi timp cu vladiush..Oricum nu cred ca a fost o coincidenta deoarece omul a pus 7 mesaje unele dupa altele cu litere mari.
 10. XBogdanRo

  Am zis nu mai fie asa de rau cu cei noi si cu cei pe care ii vezi ca au grad si incerci sa le strici gradul..
 11. XBogdanRo

  Parerea mea e ca sa nu ne mai tragem de sireturi ...sunt si eu nou am rank de o zi ...dar na fii fericit si cu sufletul impacat ca mi.ai dat report .Have fun <3
 12. XBogdanRo

  Ma faci si prost si dupa stergi ,am inteles.Eu am zis motivul alegerii acm asteptam stafful .Sa stii ca am si eu screenshot cand m.ai facut prost pe forum .
 13. XBogdanRo

  TIMEUL (nu mi se ducea muteul ramanea tot la acelasi minunte) imi era blocat iar am hotarat sa mi.l scot si sa nu mai repet actiunea respectiva.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×