Sari la conținut

neacapsuna

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

12

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. neacapsuna

  1) Nick-ul tău: NeaCapSuNa 2) Nick-ul celui reclamat: MrPotatooo_ 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: Mute pentru cuvantul "catelus" 6) Dovada aici 7) Alte comentarii: Nu stiu de cand si pana unde se da mute pentru cuvantul "catelus" din cate stiu catelus nu este vreun cuvant ofensator.
 2. neacapsuna

 3. neacapsuna

  Ar ajuta foarte mult acest lucru. Sa se bage o comanda "/sell all hand" sau ceva de genul.
 4. neacapsuna

  Gandeste putin, sunt playeri care au si cate 20 de spawnere la ei acasa, ei bine, daca nu ar fi acel Mob Stack, atunci ar fi un lag foarte mare pe server, si toata lumea s-ar plange de asta. In schimb daca vrei sa omori acei scheleti mai repede poti sa consumi si tu o potiune de strenght 2 si totul o sa fie foarte bine.
 5. neacapsuna

  Ai "/ah", in plus cu Sign Shop-ul se pot crea diferite buguri care ar ajuta respectivul player.
 6. neacapsuna

  O idee foarte buna.
 7. neacapsuna

  Foarte frumos.
 8. neacapsuna

  Din cate stiu, 2 .
 9. neacapsuna

  1) Nick-ul tău: NeaCapSuNa 2) Nick-ul celui reclamat: MrPotatooo_ 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: Spam 6) Dovada: aici 7) Alte comentarii: Mai tin sa precizez, ca face abuz de /vanish, adica Pune blocuri pentru a te bloca intr-o incapere cu /vanish pentru a nu-l putea vedea.
 10. neacapsuna

  up
 11. neacapsuna

  1. Nick: NeaCapSuNa 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Nu merg key-urile Legendare. 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Survival 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Nu ma pricep. 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: https://imgur.com/a/lyqcE9n 6. Alte comentarii: Sper sa se rezolve cat mai repede.
 12. neacapsuna

  1) Nick-ul tău: NeaCapSuNa 2) Nick-ul celui reclamat: AFmV 3) Staff/Donator: Ultra 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: Injurii 6) Dovada : https://imgur.com/a/TM4dCvj 7) Alte comentarii: Multumesc.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×