Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

20

Dată Naștere

16.02.2005

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. MrAndru

  Dupa ce termina youtuber-ul de facut live ne apucam sa rezolvam toate bugurile, ne pare rau pentru bugurile nerezolvate si pentru lag-ul de pe server, nu mai votati va rog pana revin cu update.
 2. 1. Nick detinator(i): Kwest (MrAndru), xBigHerox, Boo7w7. 2. Platforma pe care ruleaza server-ul: BungeeCord / Spigot. 3. Numar sloturi: 200 4. O mica descriere a server-ului: Un server de inceput, cu potential, zic eu. 5. IP-ul server-ului: 88.99.231.217:25565 6. Versiunea de joc: 1.8.X ( O sa adaug global ViaVersion, momentan ViaVersion este pus doar de test, puteti intra si cu 1.12.X dar doar pe anumite sectiuni.) 7. Firma hosting: KeKsHost.Com 8. DNS dorit: Bear.Minecraft-Romania.Ro 9. Link GameTracker: Nu avem momentan, ne da eroare cand incercam sa il facem. 10. ID Discord: MrAndru | bearnetwork#6926, xBigHerox | bearnetwork#9225, Boo7w7 | bearnetwork#0760 11. Comentarii aditionale: Daca serverul vi se pare plictisitor puteti veni cu o propunere pe serverul nostru de discord: discord.gg/bJeTjM ( Nu fac reclama)
 3. MrAndru

  Nu, eu voiam folderul ShopGUIPlus, ca pe Play - Factions. Tu mi-ai dat doar config-ul, fara shops.
 4. MrAndru

  Salut, as dori o configurare a pluginului ShopGuiPlus aproape ca pe play - sectiunea Factions. Cu spawnere etc..
 5. MrAndru

  1. Numele grupului : BEAR | Conferinta publica. 2. Câți membri are grupul : 8 membri , 5 boti. 3. Administratorii grupului : Kwest / MrAndy 4. Link de invite către grup : https://discord.gg/Awx5B6m 5. Alte precizări : Conferinta oficiala a serverului Bear.
 6. MrAndru

  1.Numele și prenumele d-voastră: Alexandru Ionut (Nu dau numele de familie ca ma gasiti pe fezbuc.) 2. Numele în joc(nickname): Kwest. 3.Vârstă?: 13. 4.ID Discord + Tag (Ex. Gigel#1234): Sunt in confa. 5.Descrie-te în minim 50 cuvinte: Pai, uneori is rautacios si foarte competitiv, alteori prietenos si "de treaba" zic eu. Sunt ambitios si nu imi place sa fiu mai prejos de nimeni. 6.De ce ai ales să aplici pentru grad, la noi pe server?: Server super, comunitate super, staff super.. Ce mai vrei? 7.Cât timp poți acorda serverului săptămânal?: 10-20 ore. 8.Secțiunile unde vrei gradul (2 secțiuni)?: SkyBlock, Survival. 9.Dovadă cu orele jucate(Obligatoriu): SkyBlock (aici nu am jucat mult) | Survival: 10.Ultima aplicație pentru helper?: Sambata trecuta. 11.Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit si sunt complet de acord cu el, dacă încalc una din reguli să fiu sancționat cu pedeapsa pe care o merit. 12.Comentarii adiționale?: Am mod pe skypevepe hehe.
 7. MrAndru

  Tocmai ce ai luat remove + "Niciodata nu am incalcat un regulament si nici nu o sa o fac vreoadata , deoarece sunt foarte respectuos . Intotdeauna o sa respect staff-ul." - L-ai incalcat chiar acum o ora facand camp pe SkyPvP + ca l-ai mai incalcat de o gramada de ori. Nu respecti deloc staff-ul, si prin urmare minti foarte mult. #Kwest - Moderator SkyPvP.
 8. MrAndru

  1.Prenume: Alexandru. 2.Nickname: Kwest. 3.Varsta: 13. 4.Sectiunea pe care doresti rank-ul: SkyPvP (am ales doar una :*) 5.O scurta descriere despre tine: Un baiat linistit, stiu regulamentul si il pot respecta cu usurinta. 6.De ce vrei sa detii acest grad pe server? Este un server super, perfect ba chiar. Imi place foarte mult si serverul si administratia acestuia. 7.Poti acorda serverului minim 90 de minute activitate pe zi? Desigur. 8.ID Discord + Tag (Ex. Gigel#1234): MrAndru | bearnetwork#6926 , sunt in conferinta serverului. 9.Ai citit regulamentul?: Revolution2806 (cred ca asa era, nu am retinut bine.) 10.Comentarii aditionale: Love Revolution! Peace for mc-ro!
 9. MrAndru

  Vezi :D Am dat cu o perla in tavan, ma gandeam ca o sa cad inapoi.. Si am ramas acolo, dupa cum se vede nu am mai incercat sa dau cu perla ca sa ies afara pentru ca stiam ca e bug.
 10. MrAndru

  1. Nickname: MrAndru 2: Varsta: 13 3. De ce vrei sa participi?:Ma tenteaza premiul 2 :> 4. Nume + ID discord (ex. gigel#1234): MrAndru#7815 5. Comentarii aditionale :Love.
 11. MrAndru

  1) *Nick-ul tau: MrAndru 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Docaneata 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Bug-Perla cica. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nuj cand am facut bug perla, sunt curios.. Stiu ca eram intr-un trap si am dat din greseala in tavan cu o perla, si m-am blocat acolo.. acu nush.. 7) Alte comentarii: Unban.
 12. MrAndru

  1. Nick: MrAndru 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: De la un plugin prost de anti-cheat.. nush de care aveti, cel mai probabil AAC cracked.. Am luat mare kick in combat, fara sa am hack/autoclicker... Ba chiar atingeam maxim 6-8 clickuri.. am maus de 5 lei.. 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Factions 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Uite mai sus.. 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: n-am.. am murit si mi-au sarit toti dracii.. 6. Alte comentarii -
 13. MrAndru

  Multumesc pentru opinii si pentru sugestii, cer T/C.
 14. MrAndru

  Ma intereseaza doar un calculator, unul bun la un buget de 3000 ron, fara variante pe piese adica sa il montez eu acasa sau na.. Nu am monitor, pentru ca am laptop, urmeaza sa cumpar si un monitor dar asta e alta chestie.
 15. MrAndru

  Aveam home pt ca am fost la ei in f, imi scosesem home-u' dupa ce m-au dat afara, nush de ce inca te datea acolo, avusesem home cu vreo 20 minute inainte..

Reputație Comunitate

0 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

191 citiri profil
×