Sari la conținut

BloodLegendRo1

Membru
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

6

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. BloodLegendRo1

  1) *Nick-ul tau: BloodLegend 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:AlexandruSAN 3) *Motivul pentru care ai fost banat: 4 conturi in f 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/JOyBE8V 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu am stiut că se da ban daca ai m-ai multe conturi in f. 7) Alte comentarii: Imi pare rau, nu vroiam sa i-au ban, nu stiam ca se da ban pentru chestia asta.
 2. 1. Nume in joc: Boo7w7. 2. Varsta: Am varsta de 15 ani. 3. Gradul pe care l-ai detinut: Prime. 4. De ce ai pierdut gradul?: Deoarece s-a produs o greseapa presupun si mi-a dat remove, eu aveam 6/12 warn's si mi-a dat remove. 5. De ce il vrei inapoi: Deoarece am donat pentru el atatia bani, si nu am chef sa-l pierd alandala. 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu. 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Nu mai am acea chitanta, dar am multe dovezi.... https://imgur.com/a/jJ6r5Td 8. ID Discord: BloodLegend#6608 9. Comentarii aditionale: As vrea gradul inapoi, pana ajung la 12/12 sper sa nu se intample asta, si daca este sa am 12/12 macar stiu ca am luat remove pe pielea mea,si nu am dat banii pentru nimic, am bagat banii pnetru ca imi place serverul, nu la 6/12.
 3. BloodLegendRo1

  1. Cum te numești?: Florin 2. Nume în joc (nickname): BloodLegend 3. Vârstă: 15 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): BloodLegend#6608 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: O mâna de ajutor cu rezolvare problemelor. 6. De ce să te alegem pe tine?: Imi place server-ul si ași vrea sa vă ajut cu rezolvarea problemelor. 7. Ai citit regulamentul?: @playftw 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Florin, am 15 ani,stau foarte mult pe pc si imi place sa ajut oameni 9. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Îi dau mute pentru limbaj, îi dau o avertizare (hackeri in ac), În cateva minute v-a veni un Operator si se va ocupa de bug. 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Imi pare rau dar nu vă pot spune, deoarece este un lucru confindețial al server-ului. 11. Alte comentarii: Aștept un răspuns in privinta cererii mele.
 4. BloodLegendRo1

  1.Prenume:Florin 2.Nickname:BloodLegend 3.Varsta: 15 4.Sectiunea pe care doresti rank-ul: Factions 5.O scurta descriere despre tine: Ma numesc Florin, am 15 ani, si stau mult pe pc. 6.De ce vrei sa detii acest grad pe server? Pentru ca vreau sa ajut playeri. 7.Poti acorda serverului minim 90 de minute activitate pe zi? Desigur 8.ID Discord + Tag (Ex. Gigel#1234): BloodLegend#6608 9.Ai citit regulamentul?:Revolution2806 10.Comentarii aditionale:
 5. BloodLegendRo1

  Vreau sa vad dovada .
 6. BloodLegendRo1

  1) *Nick-ul tau: BloodLegend 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: zTheMihai69 3) *Motivul pentru care ai fost banat: ''hack'' 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri : https://imgur.com/a/RZpiWui 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu folosesc hack și nu mi se pare corect sa iau ban fără motiv. 7) Alte comentarii: Nu aveam hack . Nu am folosit hack si nici nu folosesc. @playftw

Reputație Comunitate

1 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×