Sari la conținut

RAYMOND.

Helper
 • Număr conținut

  160
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  3,804 [ Donate ]

Reputație Comunitate

68 Excelent

3 Urmăritori

Despre RAYMOND.

 • Rang
  GFX Champion S01

Vizitatori Recenți Profil

566 citiri profil
 1. RAYMOND.

  big loveeee!!! t/c.
 2. RAYMOND.

  Sper sa nu mai existe acele ”conflicte”, in rest, nimic de obiectat. Nu prea am inteles raspunsul tau de la punctul 8, dar e ok.
 3. RAYMOND.

  the legends are back.
 4. RAYMOND.

  welcome back!
 5. RAYMOND.

 6. RAYMOND.

  1. Nume: Raymond. 2. Vârsta: 15. 3. Link către prezentarea ta: Nu o mai gasesc, nu stiu de ce. 4. Pe baza a ce dorești să aplici pentru grad? ( activitatea de pe forum / testare ) : Testare. 5. Ce idei pentru îmbunătățirea forumului ai avea?: Ar trebui niste rankbar-uri noi. 6. Link către topicul în care crezi că ai ajutat cel mai bine (în cazul aplicării pentru activitate) :- 7. Experiență moderare: 7-8/10 8. De cât timp navighezi pe această comunitate?: Din 2017. 9. Ce schimbări ai aduce regulamentului actual?:- 10. Contact (Discord): RAYMOND.#4466 11. Alte precizări:-
 7. RAYMOND.

  Ok, accept.
 8. RAYMOND.

  off: Stai, boss, cuminte ca n-ai invatat pe nimeni cap-coada sa fii atat de superior. Si as mai continua sa-ti zic dar o dam in off-topic. Cred ca ai inteles si tu ca e battle la misto. on: V2 - text-ul si griul ala se potriveste cu rosu.
 9. RAYMOND.

  Te-am invatat foarte bine. Stii sa potrivesti destul de bine text-ul cu background-ul. Sunt mandru de tine, bravo!
 10. RAYMOND.

  eu n-as tine cont de caracter atat timp cat e la nivelul asta in design... legenda mica ce esti. :3
 11. RAYMOND.

  1. Nume: RAYMOND. 2. Vârsta: 15. 3. Experientă în platforma photoshop: 8/10. 4. O lucrare la alegere cu tema Minecraft(avatar/semnătură/banner) 5. Două avatare alături de o semnătură render cu stock-urile/renderele prezente mai jos: x 6. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: Pot face cam orice tip de lucrare; ca nu imi ies unele foarte bine asta e altceva. 7. Link către portofoliul tău: 8. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Multi ma cunosc deja. 9. ID Discord: RAYMOND.#4466 10. Respecți regulamentul forum-ului?: desigur.
 12. RAYMOND.

  v2 -Nu inteleg de ce in lucrarea v1 cerul e atat de luminat. + v2 e mai pe genul meu.
 13. RAYMOND.

  v1 - mai pot vedea si eu ceva din stock-ul ala, iar text-ul imi place.
 14. RAYMOND.

  Ma numar printre putinii nimeriti. Hateee.
×