Sari la conținut

RAYMOND.

Membru
 • Număr conținut

  170
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  425 [ Donate ]

Reputație Comunitate

71 Excelent

3 Urmăritori

Despre RAYMOND.

 • Rang
  GFX Champion S01

Vizitatori Recenți Profil

735 citiri profil
 1. RAYMOND.

  Eh, stiu ca dau up cam rar, dar asta e. Niste lucrari de la concurs + ceva mai recente. Enjoy. xxxxx xx x x
 2. RAYMOND.

  Per total, lucrarile sunt bune. Daca e sa vorbesc strict de ultimele lucrari, trebuie sa-ti spun ca la avatarul cu ”ziku”, cred ca mergea fundalul free to use in locul celui de jos, plus ca text-ul se aseamana cu acea culoare. La cea cu ”qLau”, ma asteptam si la ceva pata de culoare verde sa dea bine cu text-ul. In rest, ce sa zic, lucrari bune. Tine-o tot asa!
 3. RAYMOND.

  v1(RAYMOND) - 5 voturi, v2(b0ss) - 3 voturi. Castigator: RAYMOND.
 4. 1. Numele celui provocat: @b0ss 2. Stockul: Tema - Ninja. 3. Tipul lucrării (Semnătură/avatar/userbar/logo/banner/LP): Avatar. (paint) 4. Dimensiuni: la alegere. 5. Text: Ninja. 6. Număr voturi: 5 7. Imaginea o trimiteți la: mine.
 5. RAYMOND.

  Bine.
 6. RAYMOND.

  V1(Laurentiu)-winner: 5 voturi. V2(RAYMOND)-loser: 1 vot.
 7. RAYMOND.

  1. Sugestie: Sa se adauge mai multe iteme la shop-ul forumului. 2. Beneficii: Membrii au ocazia sa cumpere mai multe iteme de la shop cu 3/5k puncte. 3. Tutorial de implementare:- 4. Comentarii adiționale:-
 8. RAYMOND.

  1. Tutorial (Link sau descriere): 2. Din ce categorie face parte tutorialul: Etc. 3. Autorul sau: BlueSmen. 4. Cu ce ar ajuta utilizatorii: E destul de folositoare pe skyblock.
 9. RAYMOND.

  Nu cred ca are neaparat virusi, dar daca nu vrei sa risti si iti doresti mai multe fps-uri, poti pune setarile video pe fast/off si brightness-ul cat mai mic. O textura buna pentru fps-uri ar fi huahwi.
 10. RAYMOND.

  "5. Ce idei pentru îmbunătățirea forumului ai avea?: Sa se adauge o gazeta despre fotbal si alte sporturi." Buna ideea. Succes la test si mai ales cu gradul. Pup.
 11. RAYMOND.

  big loveeee!!! t/c.
×