Sari la conținut

Urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

171

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. RAYMOND.

  1. Nume: Raymond. 2. Vârsta: 15. 3. Experientă în platforma photoshop: 8/10. 4. O lucrare la alegere cu tema Minecraft(avatar/semnătură/banner) 5. Două avatare alături de o semnătură render cu stock-urile/renderele prezente mai jos: xx 6. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: animatii, cred. 7. Link către portofoliul tău: inchis. 8. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Multi cred ca ma stiu deja. 9. ID Discord: raymond#0001 10. Respecți regulamentul forum-ului?: Desigur.
 2. RAYMOND.

  Eh, stiu ca dau up cam rar, dar asta e. Niste lucrari de la concurs + ceva mai recente. Enjoy. xxxxx xx x x
 3. RAYMOND.

  Per total, lucrarile sunt bune. Daca e sa vorbesc strict de ultimele lucrari, trebuie sa-ti spun ca la avatarul cu ”ziku”, cred ca mergea fundalul free to use in locul celui de jos, plus ca text-ul se aseamana cu acea culoare. La cea cu ”qLau”, ma asteptam si la ceva pata de culoare verde sa dea bine cu text-ul. In rest, ce sa zic, lucrari bune. Tine-o tot asa!
 4. RAYMOND.

  v1(RAYMOND) - 5 voturi, v2(b0ss) - 3 voturi. Castigator: RAYMOND.
 5. 1. Numele celui provocat: @b0ss 2. Stockul: Tema - Ninja. 3. Tipul lucrării (Semnătură/avatar/userbar/logo/banner/LP): Avatar. (paint) 4. Dimensiuni: la alegere. 5. Text: Ninja. 6. Număr voturi: 5 7. Imaginea o trimiteți la: mine.
 6. RAYMOND.

  V1(Laurentiu)-winner: 5 voturi. V2(RAYMOND)-loser: 1 vot.
 7. RAYMOND.

  v1 v2
 8. RAYMOND.

  Ww3, ofc.
 9. RAYMOND.

  1. Sugestie: Sa se adauge mai multe iteme la shop-ul forumului. 2. Beneficii: Membrii au ocazia sa cumpere mai multe iteme de la shop cu 3/5k puncte. 3. Tutorial de implementare:- 4. Comentarii adiționale:-
 10. RAYMOND.

  1. Tutorial (Link sau descriere): 2. Din ce categorie face parte tutorialul: Etc. 3. Autorul sau: BlueSmen. 4. Cu ce ar ajuta utilizatorii: E destul de folositoare pe skyblock.
 11. RAYMOND.

  Nu cred ca are neaparat virusi, dar daca nu vrei sa risti si iti doresti mai multe fps-uri, poti pune setarile video pe fast/off si brightness-ul cat mai mic. O textura buna pentru fps-uri ar fi huahwi.
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă

Reputație Comunitate

72 Excelent

Vizitatori Recenți Profil

853 citiri profil
×