Sari la conținut

RAYMOND.

Membru
 • Număr conținut

  184
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  3,210 [ Donate ]

Reputație Comunitate

75 Excelent

3 Urmăritori

Despre RAYMOND.

 • Rang
  GFX Champion S01

Vizitatori Recenți Profil

1.098 citiri profil
 1. RAYMOND.

  x
 2. RAYMOND.

  1. Nume: Raymond. 2. Vârsta: 15. 3. Experientă în platforma photoshop: 7/10. 4. O lucrare la alegere cu tema Minecraft(avatar/semnătură/banner)- 5. Două avatare alături de o semnătură render cu stock-urile/renderele prezente mai jos:- 6. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: Dinamice. 7. Link către portofoliul tău: 8. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte):- 9. ID Discord: raymondprofessionaldesigner#5858 10. Respecți regulamentul forum-ului?: Desigur.
 3. RAYMOND.

  Nu vreau sa te superi, dar lucrarile sunt destul de slabe pentru o persoana care are rank-ul de designer pe acest forum. Nu stiu cum de ai fost acceptat totusi. Unele lucrari m-au lasat nedumerit cu privire la experienta ta adevarata in photoshop. E o diferenta cam mare intre 2 up-uri date intr-un interval de timp relativ scurt. Se vede ca mai ai destul de multe de invatat: de la text, blur, si chiar pana la redimensionare. Si parerea mea ar fi, daca tot ai designer, asuma-ti si arata ca meriti gradul, nu posta lucrari facute pe telefon, ca apoi sa iei acest lucru ca un motiv ca lucrarile nu sunt atat de bune. Te pot ajuta cu niste sfaturi daca vrei. PM. Kw!
 4. RAYMOND.

  x
 5. RAYMOND.

  Incredibil, nu am cuvinte. Se vede cu cata pasiune sunt realizate aceste lucrari superbe. Te stiu de mult timp, esti cel mai bun designer din lume, esti un zeu! Inca sunt socat de ce pot face unii. Nu cred ca voi ajunge sa fac asemenea lucrari impresionante vreodata. Tot respectul meu! Genial!
 6. RAYMOND.

  Imi plac lucrarile, sunt foarte ok pentru inceput, destul de clean pot spune. Apreciez faptul ca, fiind incepatoare ai ales sa te limitezi la niste efecte pana la perfectionare si iti sugerez sa continui. Poti incerca totusi sa mai adaugi brush-uri sau diferite efecte pe text, nu cred ca ar fi atat de greu totusi. Poti cere ajutorul daca ai ceva dificultati. KW!
 7. RAYMOND.

  1. Nume: Raymond 2. Vârsta: 16 3. Experientă în platforma photoshop: 2-3 ani. 4. O lucrare la alegere cu tema Minecraft(avatar/semnătură/banner)- 5. Două avatare alături de o semnătură render cu stock-urile/renderele prezente mai jos:- 6. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: Gif, meh. 7. Link către portofoliul tău: https://imgur.com/gallery/m2O2Jcc 8. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Ma stie toata tara. 9. ID Discord: raymondamateurdesigner#5858 10. Respecți regulamentul forum-ului?: Desigur.
 8. RAYMOND.

  :)))
 9. RAYMOND.

  cat de original.
 10. RAYMOND.

  mori slabule
 11. RAYMOND.

  Slab, nu-mi place, avatarele sunt prea in ceata. Se vede ca mai ai mult de invatat. KW.
 12. RAYMOND.

  OFF: Salut, prietene. Hai sa-ti zic cum sta treaba. Tu ori nu stii pentru ce ai facut portofoliul asta, pentru a cere pareri sau pentru a te lauda cu lucrarile tale, ori ti-ai schimbat caracterul peste noapte. Baiatul asta ti-a zis frumos ce e in neregula cu lucrarile tale, el fiind constient ca are mai multa experienta decat tine, si tu vii si spui ca faci ce vrei? Pai boss, nu le mai posta aici daca oricum nu iti pasa de parerile altora, fa-le pe placul tau, baga-le intr-un folder si holbeaza-te la ele pana nu mai poti, si incearca sa evoluezi asa daca tu crezi ca poti. Sfaturile pe care ti le da nu sunt degeaba. Eu zic sa i le asculti, si nu numai pe ale lui. ON: Da, se poate spune ca ai evoluat oarecum, nu mai imbini culorile atat de rau si ai trecut de la blur light, la unul dark, ceea ce e destul de ok. Mai ai de lucrat totusi la efecte, unele avatare sunt prea simple, si la text. Ti-o spun si eu, dar nu de rau, renunta la acel border ca nu are niciun sens pe lucrare, stiu ca poate ai un folder de mai multe bordere, dar nu te ajuta cu nimic pe stilul asta de lucrari. La ultimul up nu stiu daca ai vrut sa scoti in evidenta evolutia ta fata de acum 5 luni, dar mie sincer mi se pare mai ok cea veche decat cele cu border, simpla cum e, e ok.
 13. RAYMOND.

  1. Numele: Raimond. 2. Varsta: 15. 3. Adresa de discord: raymond#5858 4. Ai participat sezonul trecut?: Da. *5. Daca raspunsul la intrebarea anterioara este da, impartaseste o experienta din editia trecuta: Am reusit sa castig editia I. In rest nimic special. 6. Experienta in design (Autoevaluare): 8/10. 7. Alte comentarii:-
 14. RAYMOND.

  1. Nume: Raymond. 2. Vârsta: 15. 3. Experientă în platforma photoshop: 8/10. 4. O lucrare la alegere cu tema Minecraft(avatar/semnătură/banner) 5. Două avatare alături de o semnătură render cu stock-urile/renderele prezente mai jos: xx 6. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: animatii, cred. 7. Link către portofoliul tău: inchis. 8. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Multi cred ca ma stiu deja. 9. ID Discord: raymond#0001 10. Respecți regulamentul forum-ului?: Desigur.
 15. RAYMOND.

  Eh, stiu ca dau up cam rar, dar asta e. Niste lucrari de la concurs + ceva mai recente. Enjoy. xxxxx xx x x
×