Sari la conținut

xKerosen

VIP
 • Număr conținut

  96
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  3
 • Puncte

  3,863 [ Donate ]

xKerosen a câștigat ultima dată ziua din Iulie 14

xKerosen a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

37 Excelent

2 Urmăritori

Despre xKerosen

 • Dată Naștere 26.10.2000

Personal Information

 • Descriere
  Sunt un baiat descurcaret , prietenos , intelegator
 • Oraș
  Pitesti
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  xKerosen#3306
 • ID Skype
  covorul100

Vizitatori Recenți Profil

417 citiri profil
 1. xKerosen

 2. xKerosen

  Salut!
 3. xKerosen

  Welcome
 4. xKerosen

  Ai comanda /ignore “nume”
 5. xKerosen

 6. xKerosen

 7. xKerosen

  Daca tot se prin asa usor codatii inseamna ca donatorii pot abuza ? Din ce spui tu reiese ca mai bine sa prindem codatii decat sa scoatem o comanda de care pot abuza donatorii. Mai bine comanda ar fi pusa de la helper in sus nu la donatori!
 8. xKerosen

  Buna idea.
 9. xKerosen

  Nu vad rostul!
 10. xKerosen

  1.Nume:xKerosen 2. Propunerea ta: Propun ca pe sectiunea Hide&Seek sa fie scoasa comanda /v(/vanish) pentru gradele de donatori 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Hide&Seek 4. Cu ce crezi ca va ajuta: Pentru ca unii pot folosi aceasta comanda pentru a se ascunde 5. Ai resurse ca aceasta propunere sa fie implementata?: Pur si simplu scoaterea comenzii pe acest minigame 6. Alte comentarii: Sper sa fie scoasa , deoarce am incercat sa vad daca merge aceasta comanda si nu ar fi corect fata de playerii simpli
 11. xKerosen

  1. Cum te numesti: Andrei 2. Nume in joc(nickname): xKerosen 3. Varsta: 17 4. Nume + Id Discord: xKerosen#3306 5. Ce poti aduce in plus echipei Staff-ului: Pot aduce maturitate si respectul reciproc. 6. De ce sa te alegem pe tine: Deoarece pot oferi o mana de ajutor acestui Staff prin maturitatea de care dau dovada + respectul si ajutorul fata de ceilalti. 7. Ai citit regulamentul: Da am citit regulamentul prima data cand am pasit pe acest server si voi respecta intocmai regulile impuse de catre ownerii acestui server si intotdeauna voi asculta gradele mai mari cu mai multe experienta 8. Descrie-te in minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat descurcaret , ambitios si foarte prietenos , dar si exigent cu cineva care incalca o anumita regula , acordand pedeapsa care I se cuvine fara vreo dusmanie fata de acel jucator. In rest sunt foarte sociabil si deschis cu toata lumea. 9. (SCENARIU): Sa spunem ca esti pe server si un om injura in chat , altul iti da mesaj privat cum ca in joc este un codat . altul spameaza chatul , iar un alt jucator iti spune sa chemi un operator pentru a rezolva un bug(toate cele de mai dinainte se intampla in acelasi timp): Cel care injura in chat va primi mute 20 de minute in functie de regulament + Screen ca dovada , cel care imi da mesaj ca este un codat il pun sa il filmeze si sa-l puna pe forum la reclamatii hacker sau ma duc personal , facand acelasi lucru filmand si postand pe forum dovada , cel care spameaza chatul va primi mute 20 minute conform regulamentului + Screen ca dovada , iar cel care ma pune sa chem un OP pentru a rezolva bugul fac o filmare prin care prezint acel bug apoi ma duc pe forum la sectiunea buguri si raportez acel bug. 10. (SCENARIU): Un jucator te intreaba despre un lucru confidential al server-ului pe care tu il stii.Cum procedezi?: Ii spun respectivului/respectivei ca nu pot dezvalui acea informatie indiferent ce se va intampla. 11. Alte comentarii: Sper sa fiu acceptat , deoarece ma simt pregatit pentru aceasta ''provocare'' sa ii spunem asa care o sa ma dezvolte foarte mult pe acest server.
×