Sari la conținut

ArGames

Membru
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,410 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre ArGames

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ArGames

  In urmatorul ss se poate observa cum ai injurat pe ./helpop: https://imgur.com/6wQhPu4
 2. ArGames

  1) Nick-ul tău:ArGames 2) Nick-ul celui reclamat:Dorian 3) Motivul pentru care il reclami: Fail Roleplay 4) Dovada: https://youtu.be/rLJvKvIZgO4 5) Alte comentarii: Filmarea nu imi apartine mie, filmarea este a unui prieten dar mi-a zis mie sa fac reclamatia deoarece din cate mi-a spus el nu ii merge sa se inregistreze pe forum.
 3. ArGames

  1. Nick: ArGames 2. Propunerea ta: Din cate putem observa la warp crate este un crate numit "curand" propunerea mea este inlocuirea lui cu un crate numit Premium (nu trebuie sa fie neaparat numele asta) insa pentru a obtine un key ca sa-l deschizi trebuie sa-l cumperi cu o anumita suma de bani, desigur crate-ul respectiv trebuie sa contina niste iteme destul de decente. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: SkyPvP 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Ar motiva playerii sa se lupte pentru a obtine bani ca sa deschida respectiv-ul crate pentru a obtine iteme mai bune sau mai putin bune. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: - 6. Alte comentarii: -
 4. ArGames

  1) *Nick-ul tau:ArGames 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:_chulminkim 3) *Motivul pentru care ai fost banat:reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/0CpOcTg 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:creative 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:N-am facut nici o reclama Rezno_Y a spus sa scriu "Browk_" dupa ce-am scris a stat 5 secunde si a plecat, iar azi am primit ban cu motivul reclama 7) Alte comentarii:bCyborgz un donator a fost si el acolo invisibil (avea potiune, stiu asta pt ca vorbeam cu el pe skype) a fost acolo si poate sa spuna ca n-am facut nici-o reclama.
×