Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

12

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Nu mai este nevoie am rezolvat.
 2. LeTal

  Ti-am zis ,astept warn,Nu am ce dovada sa aduc si mai usor cu jignirile.
 3. LeTal

  Astept warn<#Play,Unban ti-am dat ca sa stii.
 4. LeTal

  Uite dovada: https://www.youtube.com/watch?v=N93qFcZDS_8&feature=youtu.be Dovada este deja pe Confa de discrod Donatorii/Staff ,A fost discutata inate sa primeste ban.
 5. LeTal

  M-am uitat la filmare si aveam obs pus pe ecran in loc de minecraft,este gresala mea si imi asum raspunderea ,vei primi unban doar de la un membru staff.Sunt la inceput din pacate... dar nu conteaza asta sper sa primestii unban.Imi cer scuze inca o data.
 6. LeTal

 7. LeTal

  Mai aveai un block intr-o parte. Dovada : Dovada se gaseste intre 3.59 si 4.10! In filmare in acele secunde se vede si al 2 block<3Cum ti-am spus erau 2 +ca atunci nu s-a mai tras in tine<# Si eu am incercat sa te lovesc cu pumnu.
 8. LeTal

  Poza de pe imgur este facuta dupa mult timp,in care tu ai fi putut sa dezactivezi hack-ul si sa reintri,au trecut 4 ore.O sa iti dau si dovada ca sa nu fie discuti ,Am pus-o la uplod pe yt ,in ora dau edit la coment si adaug si dovada! 1.Cum era stateai pe block daca tu ai zis ca blockul era la capul tau. 2.Pai daca ai primit cu arcu boost cu ai plecat ca erai in combat. 3.Erau 2 block-uri intr-o parte nu aveai cum sa sarii.
 9. LeTal

  Bun am gresit voi fi sanctionat cu warn. Dar sa imi explici: https://gyazo.com/73ab7cc15b5ae61e0e1484292990caa2 Suntem prosti,doar ca ai grad de Prime nu inseamna ca esti superior esti la fel ca restu ,esti om.
 10. LeTal

  Dupa filmare se vede 60% ca dai foarte repede,dar 40% din filmare fuge de voi in loc sa lupte ,ca sa fim mai siguri!Dar eu zic ca ramai banat!
 11. LeTal

  Este ip-ul serverul,sar putea sa fie sanctionat,Nu sunt in masura sa il sanctionez.
 12. LeTal

  Acela este ip-ul serverul!Nu sunt in masura sa il sanctionez ,dar va fi sanctionat!

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×