Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

38

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Luner

  1) Nick-ul tău:Luner 2) Nick-ul celui reclamat:Duswas 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:Survival 5) Motivul pentru care il reclami:Abuz fly 6) Dovada: 7) Alte comentarii:Te pwp frate, eu tot nu scot ,, hack-ul ala''
 2. Luner

  Sper ca cel care va raspunde la aceasta reclamatie sa se gandeasca si el oleaca.
 3. Luner

  Cum imi dai tu ma ban pentru ,, ban avoid'' cand tu nu ai acces la /dupeip sa vezi daca ala e contul meu sau e altcineva care ti-a zis???
 4. Luner

  a intrat un prieten pe contul Luner si ti-a zis
 5. Luner

  De unde stii ca ala e contul meu?
 6. Luner

  1) Nick-ul tău:Luner 2) Nick-ul celui reclamat:RaparD 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:Survival 5) Motivul pentru care il reclami:Imi da ban fara motiv... 6) Dovada: https://imgur.com/a/IZHyGhe 7) Alte comentarii:P@
 7. Luner

  1. Nick:Luner 2. Propunerea ta:Propun ca dupa urmatorul wipe sa se faca si survivalul 1.8, sa nu mai fie 1.12. cu pvp de 1.8, sa fie tot. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:Cred ca va atrage miam ulti jucatori, pvp-ul va fi mai bun, va merge mia bine, nu vor mai fi bug-uri. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Nu. 6. Alte comentarii:Char as dori sa se faca survival de 1.8 sa nu fie de 1.12, doar pentru cateva blockuri.Luner a fost aici!
 8. Luner

  1. Cum te numești?:Gabriel 2. Nume în joc (nickname):Luner 3. Vârstă:17 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Luner#9986 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Ultra. 6. De cand deții gradul?:De aproximativ un an. 7. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot aduce in plus staff-ului o persoana responsabila si capabila de acest grad. 8. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt responsabil, serios, ma ocut de chat, ajut playeri daca pot... 9. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:PlaySquad 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):Prima data se sanctioneaza spamul de pe chat, dupa jignirea de pe chat, apoi merg sa verific codatul si daca are hack, il banez si apoi merg sa anunt operatorul. 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Daca este condidential, asa ramane! 12. Alte comentarii:Sper sa imi acordati o sansa, daca o veti face nu va voi dezamagi!#Luner a fost aici!
 9. Luner

  1) Nick-ul tău:Luner 2) Nick-ul celui reclamat:Wrzzer_ 3) Sectiunea:SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami:Anti KB 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Luner a fost aici!
 10. Luner

  1) Nick-ul tău:Luner 2) Nick-ul celui reclamat:gLoN 3) Sectiunea:SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami:Anti Kb si kill aura. 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Luner a fost aici!
 11. Luner

  de ce imi mai faci reclamatie daca stii deja ca ai injurat??
 12. Luner

  https://imgur.com/a/x6CG1iA
 13. Luner

  Se vede si in reclamatia facuta de tine ca ai zis ,, FMM''
 14. Luner

  1) *Nick-ul tau:Luner 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:TuRoK 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/S1qig2Z , si un vodeo .... 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Survival. 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu am hack. 7) Alte comentarii:Luner a fost aici!
 15. Luner

  1) Nick-ul tău:Luner 2) Nick-ul celui reclamat:CENZURATLAANIMALE 3) Sectiunea:SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami:Nume Obscen. 5) Dovada:https://imgur.com/a/ZzvdrE4 6) Alte comentarii:Luner a fost aici!

Reputație Comunitate

Luner a câștigat ultima dată ziua din Decembrie 19 2018

Luner a avut cel mai apreciat conținut.

2 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

157 citiri profil
×