Sari la conținut

St3faNNNN

Membru
 • Număr conținut

  434
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

434

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. St3faNNNN

  nu exista plg pt asa ceva =((((
 2. 1. Nume in joc: St3faNNNN 2. Varsta: 17 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Operator Global 4. De ce ai pierdut gradul?: pentru ca am fost iresponsabil si am avut o depresie combinata cu anxietate care a dus la pierderea controlului asupra faptelor mele, nu am avut discernamant 5. De ce il vrei inapoi: Mi-am recapatat integritatea psihica 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: am obtinut un grad legitim 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 8. ID Discord: Stefan#2512 9. Comentarii aditionale: Imi doresc acest grad pentru a ma revansa fata de aceasta minunata comunitate si sa repar toate greselile mele =((((((((
 3. St3faNNNN

  B E S T D E C I S I O N
 4. St3faNNNN

  Tie ti-l rezerva Mihaita.. ce te intereseaza de altii ? =)))))
 5. St3faNNNN

  si io am blecklist si nu plang :((((
 6. St3faNNNN

  Meriti opg!!
 7. St3faNNNN

  Merita!
 8. St3faNNNN

  1. Nume in joc: iMutex 2. Varsta: 17 3. Gradul pe care l-ai detinut: OPG 4. De ce ai pierdut gradul?: pentru niste glume pe care le regret acum 5. De ce il vrei inapoi: Pentru ca consider ca actualii operatori sunt super ok mai ales peNNNK si cred ca m-as intelege cu ei!!!! 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: legitim 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 8. ID Discord: mutexfutemult#5351 9. Comentarii aditionale: Va salut!! Dino si Browk, aveti bacalaureatul anul acesta, va urez bafta.
 9. St3faNNNN

  1) *Nick-ul tau: St3faNNNN 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: peNNNk 3) *Motivul pentru care ai fost banat: reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) http://prntscr.com/kr0vyb 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: GLOBAL 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Deoarece eu nu am facut reclama ci am abuzat 7) Alte comentarii: Salutare Pydro, daca doresti poze de pe confa staff de pe #op sa imi dai dm(ps stiu ca acum ai facut smecherii sa-mi prinzi asociatul, dar eu mereu sunt cu un pas inainte)
 10. St3faNNNN

  Bafta, pisoi btw, nu am regretat ca ti-am facut rost atunci de ops la loc si inca ceva, cand o sa mai abuzam, cine ne da disband?
 11. St3faNNNN

  Daca erai tu, er aok
 12. St3faNNNN

  Bafta :))))) mi-e frica sa nu ajunga sectiunea mea la un prost :((((
 13. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 14. St3faNNNN

  1. Numele tau: Stefan Gabriel 2. Varsta ta: 16 3. De ce ai ales comunitatea Minecraft-Romania.Ro?: Joc pe play din mai 2k14 4. Ce iti place sa faci in timpul liber?: fotbal, vizionat de filme 5. Comentarii aditionale: sall all
 15. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă

Reputație Comunitate

12 Bun

Vizitatori Recenți Profil

730 citiri profil
×