Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

6

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Piticuo

  Ar fi prea pokemon.
 2. Piticuo

  Tare idee.
 3. Piticuo

  Sper sa nu fiu sanctionat ca iti raspund dar aberezi. 1. Nu am spus sa fie scos pluginul. Deci scheletii din 20 de spawnere tot stackati sunt. 2. Plugin-ul este impotriva noastra pentru ca: Sunt nevoit sa sparg sute de sabii si sa beat sute de potiuni cu str 2 ? OffTopic: Te rog ca de acum daca nu citesti tot sau nu intelegi sa nu iti lasi parerea.
 4. Piticuo

  1. Nick: Piticuo 2. Propunerea ta: Adaugarea plugin-ului "CoreProtect" Pentru membrii staff. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: In primul rand el este un istoric al tuturor actiunilor facute de playeri cu anumite obiecte. Ce au adaugat/eliminat din chest pana la ora in care a fost spart si de cine a fost spart un anumit block. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: https://www.spigotmc.org/resources/coreprotect.8631/ 6. Alte comentarii: In acest topic doresc doar parerea staff-ului.
 5. Piticuo

  1. Nick: Piticuo 2. Propunerea ta: Totul este legat de stackarea mobilor. Problema este ca am un spawner un am pus ca mobii sa cada si sa primeasca dmg. Ei cum se stackeaza doar primul primeste dmg si este foarte iritant sa omor 300 de scheleti cu full viata la un mob spawner. Din cate cred pluginul este "StackMob" si din cate stiu la el in fisierul de config exsita o obtiune numita "kill-all" aceea este pentru a ucide toti mobii stackati impreuna. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Ar ajuta la cei cu mob spawner ca si mine. Pe langa asta acest plugin este impotriva noastra pentru ca mobii nu primesc dmg de la falling. Stau si sparg si sute de sabii pentru a face lv 30. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: cum am spus si mai sus este un fisier in stackmob 6. Alte comentarii: Astept pareri.
 6. Piticuo

  1. Numele tau: Ovidiu 2. Varsta ta: 17 ani 3. De ce ai ales comunitatea Minecraft-Romania.Ro?: Pentru ca este cea mai mare comunitate de minecraft din romania. 4. Ce iti place sa faci in timpul liber?: Imi place foarte mult linistea. 5. Comentarii aditionale: Salut la toti.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×