Sari la conținut

DieHappy

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

7

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. DieHappy

  Pt că elevators:)
 2. DieHappy

  1. 2. 3. NoLimit fa o ferma de cactus de 5x5 chunckuri și vezi cat faci. Iar hopperele sunt Tile entity , un singur mob face de 10 ori mai mult lag, normal că o să fie lag daca pui 1000 hoppere pe un is la fel se întâmplă și cu mobii. Daca e să ne luăm după lag hai macar sa punem limita la toate componentele redstone... 1 piston și 1 redstone dust pt fiecare is,nimic în plus. Rezolvare lagului e simplă --> mobstack și spawner stack .
 3. 1. Nick: DieHappy 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Blocare in portal 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Skyblock 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Dai /is settings si opresti playeri sa mai poata folosi portalul dupa le dai /tpahere si ii impingi in portal cu pistoane sau apa si fence gate astfel incat playerul nu mai poate deschide chatul si ramane blocat acolo 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: mai jos un pic 6. Alte comentarii . danirrr si Sicarius au prins un player in portal si l-au tinut 20 de minute acolo va las mai jos cateva ss-uri (nu stiam unde sa postez asta) https://imgur.com/a/UehZVjc
 4. DieHappy

  nu e bug dai /is settings si il opresti
 5. DieHappy

  Up
 6. DieHappy

  Numele leader-ului insulei (IGN) :DieHappy Discord leader (Discord#6969):DieHappy#6574 Comentarii aditionale: Vand sarmale la litru!
 7. DieHappy

  1. Nick: DieHappy 2. Propunerea ta: Stackarea mobilor si a spawnerelor. Fiecare mob care se spawneaza, va fi implementat in primul mob spawnat, iar dupa plasarea unui spawner, se mai pot plasa alte spawnere in "interiorul" primului spawner. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: SkyBlock + Factions(maybe?) 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Reduce lag-ul pe server si ocupa mai putin spatiu pe insula, este foarte eficient si pentru server cat si pentru jucatori. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Stack Mob Stack Spawners info MergedSpawner.jar 6. Alte comentarii: Vand sarmale la litru! 5 lei bucata :))

Reputație Comunitate

0 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

83 citiri profil
×