Sari la conținut

RaresForTheWin

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,000 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre RaresForTheWin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. RaresForTheWin

  e ok.
 2. RaresForTheWin

  nu ai poza cu orele jucate.
 3. RaresForTheWin

  si eu am primit o sansa asa , deci pro
 4. RaresForTheWin

  Merci
 5. RaresForTheWin

  1.Nick:RaresForTheWin 2.Bug-ul / problema gasit(a):Dau cu o keye Daily pe crate daily si imi zice ca am nevoie de un daily key 3.Subserver (sectiune):Skyblock 4.Dovada video / poza: https://imgur.com/a/n8xRGWB 5.Cu ce afecteaza serverul?:-
 6. RaresForTheWin

  1.Numele și prenumele d-voastră:Cristian Rares 2. Numele în joc(nickname):RaresForTheWin 3.Vârstă?:Azi am facut 14 4.ID Discord + Tag (Ex. Gigel#1234)Rares#8665 5.Descrie-te în minim 50 cuvinte:Ma numesc Rares ,am 14 ani in timpul liber ies cu prietenii sau ma joc pe pc cand nu am ce face dorm sa desenez sa ma plimb cu bicicleta sa ies prin oras sau prin parc ma imprietenesc repede imi place sa fac glume ca sa fac lumea sa se simta bine. 6.De ce ai ales să aplici pentru grad, la noi pe server?:As , dori sa va ajut si cred ca am destula experienta pentru a fi Helper 7.Cât timp poți acorda serverului săptămânal?:Joc in fiecare zi 5-8 ore 8.Secțiunile unde vrei gradul (2 secțiuni)?:SkyPvP , SkyBlock 9.Dovadă cu orele jucate(Obligatoriu):Sunt nou , dar fac orele repede.. https://imgur.com/a/uAYI8Qr 10.Ultima aplicație pentru helper?:Pe acest server nu am mai aplicat pentru helper. 11.Ai citit regulamentul?:Revolution NetWork 12.Comentarii adiționale?:Sper sa fiu acceptat si sa fac parte din echipa , multumesc!
 7. RaresForTheWin

  1. Nume:Rares 2. Nickname:RaresForTheWin 3. Vârsta:Azi am facut 14 4. La ce te descurci? (tradus/configurat/creat/modificat):tradus/configurat/modificat 5. ID Discord (exemplu: Andy !#4638):Rares#8665 6. Poti sa ne ajuti de fiecare data cand avem nevoie?:Da! 7. Pe ce servere ai mai lucrat?:Pai am avut 3 servere ale mele , si pe servere unde era nevoie de mine! 8. O scurta descriere despre tine (pentru a ne cunoaște mai bine):Ma numesc Rares ,am 14 ani in timpul liber ies cu prietenii sau ma joc pe pc sunt din Maramures ma imprietenesc repede si imi place sa configurez servere cand nu am ce face sau cand cineva are nevoie de ajutorul meu , ies prin oras sau prin parc sau ma plimb cu bicicleta 9. Comentarii adiționale:Sper sa fiu acceptat , Doamne Ajuta!
×