Sari la conținut

RickGrimes11

Membru
 • Număr conținut

  46
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  7,881 [ Donate ]

Reputație Comunitate

4 Neutru

Despre RickGrimes11

Vizitatori Recenți Profil

286 citiri profil
 1. RickGrimes11

  1) Nick-ul tău: HardGamer 2) Nick-ul celui reclamat: mariamary10 3) Motivul pentru care il reclami: Hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii:
 2. RickGrimes11

  Eram pe 1.12.2, supele nu se bagau bine asa ca de aia nu puteam juca calumea. Eu ti-am facut reclamatia deoarece cred ca hit-urile (atentie hit-urile nu faptul ca ma bateai ca nu bagam eu supe LOL) pe care le ai dat, unele mi se par imposibile omule. O fi si de la versiune , dar sa fim seriosi
 3. RickGrimes11

  1) Nick-ul tău: HardGamer 2) Nick-ul celui reclamat: balaLOmeC 3) Motivul pentru care il reclami: Hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii:
 4. RickGrimes11

  1) Nick-ul tău: HardGamer 2) Nick-ul celui reclamat: iAlwaysWqnning 3) Motivul pentru care il reclami: Hack-Kill aura 4) Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=e26P8f6vgRY 0:55 5) Alte comentarii: -_-
 5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 7. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 8. RickGrimes11

  idem Catalin
 9. RickGrimes11

  Scuze ca intervin dar ai scris ''hahahahah''. Sunt 9 caractere mane
 10. RickGrimes11

  Dupa cum spuneam, a doua poza a fost facuta fix dupa pvp , daca nu chiar atunci cand se ascundea conall. Ar trebui sa o luam in considerare, zic si eu.
 11. RickGrimes11

  Bro, nu mai spun ca filmarea a fost facuta pe f5 , mai toata lumea cu un gram de cap stie ca se vede altfel pe f5 decat pe normal =)))) Vrei sa imi faci control in tot ceea ce am eu legat de mc? Sunt jucatori pe play mai buni ca mine , sa le dam si lor ban, nu?
 12. RickGrimes11

  1) *Nick-ul tau: RickGrimes11 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: TheRed5REKT 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Survival (Global) 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Ammm Nu stiu, probabil fiindca nu am jucat niciodata cu hack fiindca pot juca si fara?... 7) Alte comentarii: Ai asteptat sa dai filmarea cuiva cu care te intelegi sa-mi dea ban...Penibil, Spune-mi tu mie ca nu e adevarat Conall89 Btw, aveam speed , oricine ar stii ca speed te-ar ajuta dar din perspectiva de f5 ce naiba sa vezi ma omule =))) Astept parerea unei persoane care nu e mana in mana cu Conall..zic si eu. A doua poza este luata chiar dupa ce am facut pvp cu respectivul.
 13. RickGrimes11

  1) Nick-ul tău: RickGrimes11 2) Nick-ul celui reclamat: KingWhaT 3) Staff/Donator: Donator 4) Motivul pentru care il reclami: Mute abuziv 5) Dovada : 6) Alte comentarii:
 14. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa se scoata regula cu camp 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Fiindca e survival hard, zic si eu.. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 5. Alte comentarii: :0
 15. RickGrimes11

  - Nume din joc : RickGrimes11 - Ce echipa vrei sa fi : Verde - Numar : 13 - Esti sigur ca poti ajunge la event ? : Da
×