Sari la conținut

RickGrimes11

Membru
 • Număr conținut

  23
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

23

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: La Legendary crate sa nu mai fie sansa de 3% la rare keys. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: pica de foarte multe ori si e enervant , uneori pica de cateva ori la rand si face cheia legendara useless 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii:
 2. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa nu mai ai acces la enderchest (ec) si backpack (bp) in arena pvp 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Exista cativa oameni care iau din ec/bp cand fug prin arena si nu mi-se pare corect 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii: .
 3. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa fie bagat un top kills pentru gang 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Mai multa competitie zic eu 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii: Nu
 4. RickGrimes11

  1. Nume in joc: RickGrimes11 2. Numar (alege un numar de la 1 la 24): 2 3. Esti sigur ca poti ajunge la event?: Da 4. Esti constient ca prin inscrierea la acest event vei pierde orice item pe care il vei avea la tine cand event-ul va avea loc?: Da 5. Sigur vei putea ajunge la event?: Da
 5. RickGrimes11

  Uite cine insfarsit spune chestia asta. :))
 6. RickGrimes11

  1) *Nick-ul tau:RickGrimes11 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:iMagic142_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: ''Dispari'' 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Global 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu stiu ce am facut pentru ban permanent :)))) 7) Alte comentarii:
 7. RickGrimes11

  1. Nume in joc: RickGrimes11 2. Varsta: 14 3. Gradul pe care l-ai detinut: Kit Ucigas 4. De ce ai pierdut gradul?: S-a dat wipe 5. De ce il vrei inapoi: Ca eu l-am cumparat :)) 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 8. ID Discord: Rick#0243 9. Comentarii aditionale: Am platit pt ultra 10 euro iar cei 5 euro i-am folosit pentru a cumpara Kit Ucigas
 8. RickGrimes11

  In dovezi poate nu se observa bine cat spam a facut deoarece eu am chat-ul mic ca sa nu deranjeze. Pentru tine Yolomod , in locul tau nu mi-as permite sa fac reclamatie la cum ai facut pe chatu ala. Este tare totusi ca vii cu poza taiata doar la mute , de parca credeai ca nu o sa mai verific. Mai tarziu dar nu prea is activ pe forum.
 9. RickGrimes11

  I-am dat deoarece eu aveam de gand sa-i dau mute si i-a dat el. Mi-e nu imi place sincer cand cineva spameaza si mai da si o prelungire si sa se astepte sa scape. Am actionat rapid ca sa nu ii prelungesc mute-ul cu 1-2 min si am decis in loc sa-i spun lui sa-i dea am dat eu.
 10. RickGrimes11

  Shop-ul e si asa OP. Daca te gandesti cate itm iei tu de pe shop versus cate te duci tu personal sa muncesti dupa ele....ai vedea de ce e op. Adaugarea blocurilor de concrete ar face shop-ul si mai op din punct de vedere design casa.
 11. RickGrimes11

  Dar ar face mare lag. In primul rand ar trebui schimbat Host-ul ca asta sa se intample. Pana si pe survival la 130 de playeri e lag...iti dai seama cum o sa fie si pe sectiune separata?
 12. RickGrimes11

Reputație Comunitate

3 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

128 citiri profil
×