Sari la conținut

RickGrimes11

Membru
 • Număr conținut

  30
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  6,631 [ Donate ]

Reputație Comunitate

4 Neutru

Despre RickGrimes11

Vizitatori Recenți Profil

187 citiri profil
 1. RickGrimes11

  Cei cu prime au donat pentru beneficiul asta, iar daca tu spui ca se va evita abuzul cu speed la warp pvp, ar trebui scoasa calumea comanda la warp pvp, si nici nu mai sunt spawnere deocamdata si revenim la ce am spus mai devreme, am platit pentru asta. Daca scoatem si speed cu frica abuzului haide sa scoatem si alte comenzi.
 2. RickGrimes11

  1) Nick-ul tău: RickGrimes11 2) Nick-ul celui reclamat: Alpha_Girl 3) Motivul pentru care il reclami: Hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii:
 3. RickGrimes11

  Cu totul ca nici de data asta nu se vor ocupa de asta.
 4. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa se scoata pet-urile de tot din joc, sunt multe buguri de care se abuzeaza zilnic, iar staff-ul de pe survival nu e on niciodata cand se intampla ceva cu pet-uri. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: O sa putem face si noi pvp fara grija sa vina unu cu pet-ul la pvp invizibil si apoi sa ne zica ezz, zic si eu. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 5. Alte comentarii:
 5. RickGrimes11

  1) Nick-ul tău: RickGrimes11 2) Nick-ul celui reclamat: Factorius 3) Motivul pentru care îl reclami: Pet la warp pvp 4) Dovadă: 5) Alte comentarii: ---
 6. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa fie durata de la jail pentru fuga cu elytra mai mare 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Deoarece 1 ora nu motiveaza pe nimeni sa nu mai incalce regulamentul. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 5. Alte comentarii:
 7. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: La Legendary crate sa nu mai fie sansa de 3% la rare keys. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: pica de foarte multe ori si e enervant , uneori pica de cateva ori la rand si face cheia legendara useless 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii:
 8. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa nu mai ai acces la enderchest (ec) si backpack (bp) in arena pvp 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Exista cativa oameni care iau din ec/bp cand fug prin arena si nu mi-se pare corect 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii: .
 9. RickGrimes11

  1. Nick: RickGrimes11 2. Propunerea ta: Sa fie bagat un top kills pentru gang 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Mai multa competitie zic eu 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 6. Alte comentarii: Nu
 10. RickGrimes11

  1. Nume in joc: RickGrimes11 2. Numar (alege un numar de la 1 la 24): 2 3. Esti sigur ca poti ajunge la event?: Da 4. Esti constient ca prin inscrierea la acest event vei pierde orice item pe care il vei avea la tine cand event-ul va avea loc?: Da 5. Sigur vei putea ajunge la event?: Da
 11. RickGrimes11

  Uite cine insfarsit spune chestia asta. :))
 12. RickGrimes11

  1) *Nick-ul tau:RickGrimes11 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:iMagic142_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: ''Dispari'' 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Global 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu stiu ce am facut pentru ban permanent :)))) 7) Alte comentarii:
 13. RickGrimes11

  In dovezi poate nu se observa bine cat spam a facut deoarece eu am chat-ul mic ca sa nu deranjeze. Pentru tine Yolomod , in locul tau nu mi-as permite sa fac reclamatie la cum ai facut pe chatu ala. Este tare totusi ca vii cu poza taiata doar la mute , de parca credeai ca nu o sa mai verific. Mai tarziu dar nu prea is activ pe forum.
 14. RickGrimes11

  I-am dat deoarece eu aveam de gand sa-i dau mute si i-a dat el. Mi-e nu imi place sincer cand cineva spameaza si mai da si o prelungire si sa se astepte sa scape. Am actionat rapid ca sa nu ii prelungesc mute-ul cu 1-2 min si am decis in loc sa-i spun lui sa-i dea am dat eu.
 15. RickGrimes11

  Shop-ul e si asa OP. Daca te gandesti cate itm iei tu de pe shop versus cate te duci tu personal sa muncesti dupa ele....ai vedea de ce e op. Adaugarea blocurilor de concrete ar face shop-ul si mai op din punct de vedere design casa.
×