Sari la conținut

Panther Lily

Membru
 • Număr conținut

  35
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,861 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Panther Lily

 • Rang
  ☯Panther Lily☯- Happy

Personal Information

 • Descriere
  .....

 • Oraș
  Bucuresti
 • Experiență Minecraft
  Începător
 • ID Discord
  PantherLily#5740

Vizitatori Recenți Profil

246 citiri profil
 1. Panther Lily

  Ai evoluat de la ban pentru 1 hit de la "5" blocuri la ban 4 secunde vazute cu viteza 0.25, e ceva. Daca si de data asta e "hack" eu ma las de server, n-am competitie ! Ce sens are sa iau de la un copil suparat pe viata care se filmeaza cand doarme si se uita cu viteza 0.25 . E al 4-lea sau al 5-lea ban luat pe nedrept, devine plictisitor
 2. Panther Lily

  1) *Nick-ul tau: SSSBB 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: exoticplaysyt 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "hack" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://prnt.sc/lujy6u 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: faction 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: idk 7) Alte comentarii:
 3. Panther Lily

  UP
 4. Panther Lily

  Fals. Urmatorul are frati ?
 5. Panther Lily

  1. Produsul vandut: 6 conturi steam cu cs go 2. Poze cu acesta: Poze... aici sunt toate conturi https://steamcommunity.com/groups/phanterlily 3. Pret (negociabil sau nu): 5-8 ( in functie de metoda de plata) 4. Mod de plata: skin-uri ( skin-urile cs go sunt excluse, au cd 7 zile ), paypal, paysafe 5. Intermediarul ales: Hateee 6. Detalii in plus: Contu cu lvl 71 nu este de vanzare. Nu inteleg fraza "o sa trebuiasca sa alegeti un membru din staff pe post de intermediar.". Pot alege orice staff ? Membru staff ales este "obligat" sa fie intermediar ?
 6. Panther Lily

  • Nume: SSSBB • Esti sigur ca poti sa participi?: M-am nascut pentru asta • Alte comentarii: Locu 3 : Beginner . Sa ne fereasca sfantu, sa nu picam pe locu 3 /
 7. Panther Lily

  1) Nick-ul tău: SSSBB 2) Nick-ul celui reclamat: exoticplaysyt 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Ban fara motiv 6) Dovada http://prntscr.com/lmnz3v 7) Alte comentarii: BAN-ul poate sa ramana, nu-mi pasa. UNDE SCRIE CA NU POT RECLAMA PE CINEVA PENTRU BAN ABUZIV IN SECTIUNEA DE RECLAMATII ?
 8. Panther Lily

  Aoleu.. cum asa ? Eu numar 4 blocuri ! Cum imi garantezi mie ca eu l-am lovit, in urma cu cateva secunde suntem mai multi pe el, stii tu ca n-a fost lovit de un arc ? Clipu dureaza 6 min, iar tu imi dai ban pentru o secunde neclara ?
 9. Panther Lily

  1) Nick-ul tău: SSSBB 2) Nick-ul celui reclamat: exoticplaysyt 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: "Hack"/parole 6) Dovada http://prntscr.com/lm2dlu 7) Alte comentarii: 3/3 ? remove ?!?!
 10. Panther Lily

  1:28 Nu e bloc pus in coltu ala, tu ai aratat, normal ca te pot pocni pe acolo.. daca stau pe shift. Dar.. eu te inteleg, e trist sa fii prins intr-o capcana 0:50 spune-mi tu un hack cu care poti sa spargi blocuri prin alte blocuri. Se vede animatia de bloc lovit @-@. Atat timp cat puteam sa lovesc blocul te puteam lovi si pe tine, logic, nu ? 0:35-0:41 trebuia saspargi blocul din laterala ta ca sa vezi unde sunt Se vede slab-ul din fata ta !!! Data viitoare uita-te de 2-3 ori la un videoclip
 11. Panther Lily

  1) Nick-ul tău: SSSBB 2) Nick-ul celui reclamat: _DipKoDe_ 3) Staff/Donator: Nu stiu cine e sau ce grad are 4) Sectiunea: factions 5) Motivul pentru care il reclami: Ban de plictiseala 6) Dovada http://prntscr.com/lfwaay 7) Alte comentarii: In viata mea n-o sa joc cu "parole" pe un joc. Dide sa-mi trimiti un mesaj cu ce grad ai, sa stiu cine esti !
 12. Panther Lily

  Inutil pentru mine
 13. Panther Lily

 14. Panther Lily

  Avatar: 7 S: 2
 15. Panther Lily

×