Sari la conținut

TOE

THE MADNESS GETS NEARER


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

311

Dată Naștere

21.04.2004

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. TOE

  Salut! Ai putea incerca acest config, cum ai cerut cu &f si &5: click.
 2. TOE

  esti minecraft-ist daca ai un pc de carton
 3. TOE

  • Nume: Cezar • Varsta: 14 (almost 15) • Testare/ Activitate: Testare • Experienta moderare (si unde sau cum a fost dobandita): Decenta. Experienta mea a fost dobandita prin propriile comunitati, dar si aici, cu ajutorul vostru am reusit sa ma "cladesc". • Contact (Discord): Ma aveti voi pe discord but ok: TOE#8588 • O descrierere de minim 50 de cuvinte: Dupa cum ma stiti, sunt un baiat simplu si modest de 14 ani. Ma consider destul de serios pentru a detine aceasta functie. In timpul liber imi place sa ies afara cu prietenii sau sa stau pe PC: pe forumuri, jocuri, filme, etc. De asemenea sunt pasionat de coding, PC-uri, pian si desigur, gaming. • Alte precizari: Hello old friends! Fiti blanzi va rog
 4. TOE

  1. Problema pe care ai întâmpinat-o : Cand dau click pe "Asistenta Forum" imi apare asta, totusi cand dau click sa intru pe subforum "Raportare bug-uri / probleme forum" functioneaza. 2. Poză : http://prntscr.com/mhzza4 3. De când ai observat problema : Acum 5 minute 4. Alte precizări : Nu.
 5. TOE

  lootbox-uri pe overwatch :))
 6. TOE

  Neatza :))
 7. TOE

  No Sherlock. tommytz
 8. TOE

  un ghiveci de flori
 9. TOE

  Neatza
 10. TOE

  cules de capsuni in Spania
 11. TOE

  @AndreiTheBoy salut! Pe ce versiune de Spigot/Bukkit ruleaza serverul tau? In cazul in care rulezi pe versiunea 1.13-1.13.x afla ca FAWE/WE are destul de multe probleme pe acea versiune si este aproape inutil, multe comenzi nu functioneaza. Acelasi lucru se aplica si pentru versiunea 1.12, dar aici nu mai este neaparat vorba de functionalitate, ci mai mult de optimizare. Incearca ca in loc de FAWE sa folosesti WorldEdit "simplu" : click. Sau in cazul in care ruleaza pe o versiune mai veche, ai grija ce versiune folosesti, deoarece existau erori de compatibilitate pentru anumite versiuni. (Unele din ele fiind prost optimizate, altele aveau bug-uri, etc) Poti alege o versiune de aici: click.
 12. TOE

  Salkf
 13. TOE

  No. GoldGost
 14. TOE

  F. Moderator S. Moderator
 15. TOE

  si

Reputație Comunitate

TOE a câștigat ultima dată ziua din Octombrie 3 2018

TOE a avut cel mai apreciat conținut.

2 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

493 citiri profil
×