Sari la conținut

BadassLoli

Membru
 • Număr conținut

  24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  349 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre BadassLoli

 • Dată Naștere 08.10.2000

Personal Information

 • Descriere
  I miss TntCraft ;-;
 • Oraș
  Bucuresti
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  Kon#6448
 • ID Skype
  florinq50

Vizitatori Recenți Profil

580 citiri profil
 1. BadassLoli

  Dovada: https://imgur.com/a/9yMzDnu
 2. BadassLoli

  up
 3. BadassLoli

  1. Cum te numești?: Florin/Kon (prietenii imi spun Kon) 2. Nume în joc (nickname): BadassLoli 3. Vârstă: 18 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Kon#6448 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ si bine informat cu rolul pe care il are 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Calm, Ajut oamenii la nevoie, nu mint aiurea 7. De ce să te alegem pe tine?: Am deja pregatirea necesara pentru acest grad 8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa ajute jucatorii si sa mentina un gameplay pentru ceilati cat mai bun 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?: Skyblock, Skypvp 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:nu 11. Ai citit regulamentul?: Da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt o persoana calma ce rezolva fiecare problema fara graba, imi place foarte mult sa ajut alti oamenii, sunt genul de persoana prietenoasa ce vede fiecare minus ca pe o noua cale. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): 1. Ma ocup de cel care injura cu un mute; 2. Pregatesc obs-ul si merg la vantoare de codatii; 3. Celui care spameaza ii dau tot la fel un mute; 4. Ii cer sa-mi arate problea si vad cum pot sa il ajut (in cazul in care eu nu pot sau nu este nimeni online care sa poata rezolva problema fac o cerere la "rapoarte buguri" dandui credite jucatorului care a descoperit bug-ul 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun "Salut! Imi cer scuze dar nu stiu. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Ii atrag atentia si ii spun unde a gresit si ce ar trebui de fapt sa faca ca data viitoare sa nu se repete gresala. (in ambele cazuri as proceda la fel pentru ca nu sunt o persoana care vrea raul altora sau sa le fac sa primeasca downgrade, desigur daca persoana nu intelege si o tine pe a lui ii fac o reclamatie pe forum) 16. Comentarii adiționale: In regulament scria ca trebuie sa am minim 10 reclamatii la hackerii/reclama, eu nu am. Am rank-ul de Prime asa ca le-am dat eu direct celor care au facut reclama cu banip-ul meritat (inca nu m-am confruntat cu codatii) si desigur am si dovezi la actiuniile pe care le-am facut. Mereu voi avea, nu sanctionez pe nimeni fara o dovada clara.
 4. BadassLoli

  Nu Korean
 5. BadassLoli

  1. Nick: BadassLoli 2. Propunerea ta: Cei care isi pun numele asemanator cu a altor persoane(youtuberi, streameri, jucatori de pe sv, etc. Sau poreclele lor) sa fie sanctionati cu ban 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: global 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Fiecare va venii in sfarsit cu nume creative si originale nu "iRaphahelll, zZaNdRe1, IHATEP1NK, etc) 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Dupa mine cei care aleg sa puna numele asa nu au creativitate deloc sau vor sa impersoneze persoana respectiva 6. Alte comentarii: Numele gen iCosmin sau iHateApa ar fii altceva decat cele direct copiate si schimbate cu o litera.
 6. BadassLoli

  Numele leader-ului insulei (IGN) :BadassLoli Discord leader (Discord#6969):Kon#6448 Comentarii aditionale:Yolo
 7. BadassLoli

  1. Nick: BadassLoli 2. Propunerea ta: Player vs mob (pvm) 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: sectiune noua 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Cred ca sv va fii mult mai populat 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Mi se pare o idee destul de buna si foarte distractiva, astazi 13.10.2018 la eventul organizat de Laur pe skyblock cel de tip pvm am vazut ca jucatorii s-au distrat si eu cred ca este o idee foarte buna ce merita luata in considerare 6. Alte comentarii: Arenele sa fie de minim 16 jucatorii si maxim 32 jucatorii, sa fie 10 nivele 1-3 usor; 4-6 mediu 7-9 hard 10-final battle insane. Sa nu existe kituri itmele sa fie upgradate de la mobi dupa ce ii omori, sa nu fie itm modate exagerat gen (prot 10+, sh 10+ etc), arenele sa aiba un obiectiv nu doar cel in care faci pvm (gen recuperarea lu Gigel/invazia zombie). Sper ca am facut propunerea unde trebuia si alte idei daca mai are cineva va rog sa lasati un reply pentru ca eu cred ca chiar este o idee buna ce merita incercata.
 8. BadassLoli

  1. Nume în joc: BadassLoli 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 8
 9. BadassLoli

  1. Nume in joc: BadassLoli 2. Varsta: 18 3. Gradul pe care l-ai detinut: supreme 4. De ce ai pierdut gradul?: Am donat acum 10 zile la Dino si nu mi-am primit gradu. I-am lasat cateva mesaje si nimic.. 5. De ce il vrei inapoi: Am donat pentru el 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: https://imgur.com/a/WGMlXO3 https://imgur.com/a/W2Qw637 8. ID Discord: Kon#6448 9. Comentarii aditionale: Din timp ce Dino nu-mi raspunde las aici acest post pana se rezolva..
 10. BadassLoli

  toti
 11. BadassLoli

 12. BadassLoli

  1. Nume in joc: BadassLoli 2. Varsta: 18 (fara o luna) 3. Gradul pe care l-ai detinut: Vip 4. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 5. De ce il vrei inapoi: Ca am donat pentru el 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Am ss cu tot ce trebuie aratat (daca este solicitat sa arat dovada las comentarii) 8. ID Discord: Kon#6448 9. Comentarii aditionale: Have fun
 13. BadassLoli

  520
×