Sari la conținut

GeluNt

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

8

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. GeluNt

  Eu as crede ca trebue sa ii dati unban
 2. GeluNt

  1) *Nick-ul tau:GeluNt 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:HeIIFire_YT 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Am luat ban in combat cand ma bateam la pvp. 7) Alte comentarii:Da
 3. GeluNt

  1) *Nick-ul tau:GeluNt 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:IonutIsHere 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Am luat ban in lupta ca am vrut sa fac 1vs1 cu un player , si IonutIsHere mio dat ban in combat pentru ca sa se faca ei cu itm. 7) Alte comentarii:Va rog frumos datimi unban pentru ca nu are dovada si nu vreau sa imi eau respins la cererea de unban pentru ca au vrut sa se faca cu itm.
 4. GeluNt

  1) *Nick-ul tau:GeluNt 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Hi_imNoob 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Abuz-bug 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:In primul rand nu am facut nici un bug m-am batut cu ei pana la moarte , al doilea rand nu au dovada din nou dau ban pe degeaba , in al treilea rand vreau unban pentru ca am primit ban pe nedrept. 7) Alte comentarii:As vrea unban pentru ca ma plictisesc.
 5. GeluNt

  1) *Nick-ul tau:GeluNt 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack (dar nu o zis ce foloseam la hack) 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Dupa parerea mea trebue sa imi dati unban pentru 1. ca nu au dovada 2. nu am hack in calculator instalat si 3. am nevoe de unban pentru factiune. 7) Alte comentarii:Varog frumos unban.
 6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 7. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 8. GeluNt

  As propune unban pentru ca eram cu el in lupta si doar lui eo dat ban si in plus am luat ban pentru 15day hack dar eu stiu ca se dadea pentru 7day hack rezolvati pls.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×