Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

5

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Jonathan2k18

  1. Cum te numești?: Ionatan 2. Nume în joc (nickname): ImDaniell 3. Vârstă: 17 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Jonathan2k18#0080 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Prime 6. De cand deții gradul?: Dețin gradul de la ultimul wipe. 7. Păstrezi accesele de donator?: Da 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Sunt atent la detalii și e o plăcere să ajut playeri pe server. 9. De ce să te alegem pe tine?: Este un atu pentru mine să ajut jucători lipsiți de experiență și să sancționez jucători lipsiți de bun simț. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: Am citit cu atenție acest regulament, mă simt pregatit să intru în personalul Play, sunt de acord ca dacă abuzez sau greșesc să fiu sancționat. O să respect gradele superioare și mă voi subordona acestora. 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): Prima dată voi da mute celui care spamează, apoi celui care înjură; după voi chema operatorul pentru a-l ajuta pe jucător, și între timp voi merge la acel player suspectat de hack. Nu voi uita să avertizez playerul care face anunțul că report-urile se fac prin /helpop, ”pentru ca staff-ul să poată avea șanse mai mari în a-l sancționa pe respectiv.” (Regulament Chat, punctul 13) 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Anunț playerul că acel lucru este confidențial, iar daca acesta insistă, îi voi da /ignore până știu că se liniștește. 13. Alte comentarii: Aștept voturile STAFF-ului și răspunsul Operatorului xRadeN!
 2. Jonathan2k18

  Multumesc!
 3. Jonathan2k18

  Salut! Stiu ca am voie sa am doua conturi pe server, dar am doar unul si cand vreau sa imi fac un al doilea, imi apare ca am doua, din care unul este captainteemo, cont ce nu imi apartine. ce pot face in privinta aceasta?
 4. Jonathan2k18

  1) Nick-ul tău: Jonathan2k18 2) Nick-ul celui reclamat: AlloNNE 3) Staff/Donator: Donator (Flyer) 4) Sectiunea: Creative 5) Motivul pentru care il reclami: Reclamă vânzare de cont steam/lol pe server 6) Dovada: https://imgur.com/a/D0q9DeE ; https://imgur.com/a/N98hSdk ; https://imgur.com/a/iGUFIcG 7) Alte comentarii: Fără alte comentarii.
 5. Jonathan2k18

  Cat mai dureaza mentenanta pe survival? Am nevoie sa stiu când pot intra sa pot termina ceva de facut

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×