Sari la conținut

Zeul25

Membru
 • Număr conținut

  32
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  250 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre Zeul25

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Zeul25

  Cerere bine formulata.
 2. Zeul25

  Regulament necitit greșeli gramaticale mai lucreaza la cerere.
 3. Zeul25

  Activ pe survival.Comportament decent.
 4. Zeul25

  Esti activ.
 5. Zeul25

  1. Nume in joc:Zeul25 2. Numar (alege un numar de la 1 la 200): 1 3. Esti sigur ca poti ajunge la event?: Da 4. Esti constient ca prin inscrierea la acest event vei pierde orice item pe care il vei avea la tine cand event-ul va avea loc?: da? 5. Sigur vei putea ajunge la event?:da
 6. Zeul25

  http://prntscr.com/lse3o4
 7. Zeul25

  Motivele mai sus.
 8. Zeul25

  Activ..Bafta
 9. Zeul25

  Activa pe survival,Cerere bine formulata..Succes
 10. Zeul25

  1. Nick:Zeul25 2. Propunerea ta:Sa se interzica cainii la pvp. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Survival. 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:- 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 6. Alte comentarii:Sa se adauge o noua regula gen cine vine cu cainii la pvp jail 1d sau altceva.
 11. Zeul25

  1. Cum te numești?:Dani 2. Nume în joc (nickname):Zeul25 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):DaniManta#2691 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Eu pot aduce in plus staff-ului un membru activ si corect! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Sociabilitate,Calmitate,Perseverenta! 7. De ce să te alegem pe tine?::Parerea mea este ca sunt capabil sa indeplinesc cu ardoare sarcinile unu helper. 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui Helper este acela de a ajuta playerii si a avea grija de chat! 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Survival. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Am intampinat probleme cu MrAndy02, dar cred ca s-au rezolvat. 11. Ai citit regulamentul?:Da,PlaySquad. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Pai dupa cum am zis si mai sus , sunt un tip care are atat calitati cat si defecte! Asa ca nu are rost sa ma laud aici! 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Prima data se sanctioneaza spamul pe chat *20min-1d,depinde*,Dupa jignirea pe chat *15/20 min*,Dupa merg sa verific codatul iar pe final anunt un operator. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Daca este confidential, asa trebuie sa ramana!! 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).In postura de jucator a-si da de la mine daca nu este o pedeapsa extrem de mare .. Iar in postura de Helper a-si discuta cu celalalt partener si am ajunge la o concluzie!! 16. Comentarii adiționale:Stiu ca nu am complete reclamatiile pentru hack,dar cred ca nu ai multe sanse sa le faci avand in vedere ca nu ai tp sau nu faci alte chestii care te pot ajuta sa ii gasesti! Si pentru cei care zic ca nu am activitate vreau sa mergeti putin pe survival la warp top sa vedeti.
 12. Zeul25

  1.Problemele cu tine au fost din vina ta..Si eu credeam ca pana la urma s-au rezolvat. 2.Arata-mi greselile gramaticale pe care le fac.
 13. Zeul25

  1. Cum te numești?:Dani. 2. Nume în joc (nickname):Zeul25 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul)::Zeul24 #9829 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Eu pot aduce in plus staff-ului un membru activ si corect! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai!Sociabilitate,Calmitate,Perseverenta! 7. De ce să te alegem pe tine?:Parerea mea este ca sunt capabil sa indeplinesc cu ardoare sarcinile unu helper. 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui Helper este acela de a ajuta playerii si a avea grija de chat! 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Survival. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Pana acum nu si sparam sa ramana asa ! 11. Ai citit regulamentul?:Da,PlaySquad 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Pai dupa cum am zis si mai sus , sunt un tip care are atat calitati cat si defecte! Asa ca nu are rost sa ma laud aici! 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):prima data spamul pe chat (20min sau 1d depinde) dupa jignirea din chat (15/20min) dupa merg sa verific :codatul: si pe final anunt un operator. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Daca este confidential asa trebuie sa ramana!! 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).In postura de jucator a-si da de la mine daca nu este o pedeapsa extrem de mare .. Iar in postura de Helper a-si discuta cu celalalt partener si am ajunge la o concluzie!! 16. Comentarii adiționale:Sper ca ma incadrez in cerintele voastre si multumesc timpului acordat citirii acestei cereri.O zi buna!
 14. Zeul25

  1. Nick:Zeul25 2. Propunerea ta:Sa se scoata anti-pvp de wipe ul viitor 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:Cu multe. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 6. Alte comentarii:No
×