Sari la conținut

aLoneRo

Membru
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,262 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre aLoneRo

Personal Information

 • Experiență Minecraft
  Expert

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. aLoneRo

  Si daca mobii se duc in alta parte ce sa fac frt? Sa stau si sa dau cu sabia in acelasi loc? LOL EDIT : Hai cu TW la mine in PC sa vedem ce am eu frt.
 2. aLoneRo

  Vreau sa stii si eu frt, daca dau cu 15cps + dau cu mouseul in stanga imi dai ban? LOL frate la ce ai ajuns. Da-mi si mie alte dovezi cu cei care joaca cu killaura si sa comparam.
 3. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 4. aLoneRo

  1) *Nick-ul tau: aLooNNe 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Alin_11 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://gyazo.com/d43778f540786e277cf6b7a833112cdd 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu am folosit hack frt, daca dau 13 cps primesc ban ce pnm? 7) Alte comentarii: Vreau dovezi.
 5. aLoneRo

  1. Nick: aLooNNe 2. Propunerea ta: Cand omori pe cineva sa-ti dea capul sau care il poti vinde si iti da a 10 parte sau depinde din balanta jucatorului si daca jucatorul are o balanta pana in 25k capul sa fie de nimic si daca jucatorul care l-a omorat pastreaza capul si cu timpul balanta jucatorului omorat creste, creste si valoarea capului. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Va face un gameplay mai interesant si mai multi oameni o sa faca pvp. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu. 5. Alte comentarii: PRO/CONTRA
 6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 7. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 8. aLoneRo

  1.Nume: Nichita 2.Nickname: aLoNe 3.Varsta: 15 ani. 4.Experienta spigot/bukkit/bungeecord: Am lucrat cu spigot si bukkit dar cu bungeecord nu prea dar mai stiu cate ceva. 9/9/5 5.Ai mai avut un server?: Nu. 6.De ce doresti sa te inscri?: Doresc sa-mi maresc cantitatea de cunostinte in scripting. 7.O sa fii activ?: Da. 8.ID discord (exemplu: Andy !#4638): aLoNe#8590 9.Comentarii aditionale: -
 9. aLoneRo

  1. Lucrarea: https://gyazo.com/2dc7bace452212118517a3259f7398b1 2. Am nevoie de: Font
 10. aLoneRo

  1. Nick: aLoNe 2. Propunerea ta: Sa fie scosase spawnerele pentru ca sa revenim la acel " Factions " de alta data, cum era inainte. Sa fie schimbat [/f top] sa nu fie dupa banii pe care ii are factiunea in totalitate, ci dupa membrii/power/teren. In sezonul de vara 2018 multe factiuni au primit disband/unclaimall din cauza ca " COMUNICAU " cu unii admini ca sa primeasca mai multe spawnere sa ajunga in top. Si primind disband/unclaimall din aceasta cauza multi jucatori s-au lasat de " Factions ". 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Factions 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: 1.Multi jucatori o sa revina din cauza noului " WIPE " din sezonul de toamna si o sa inceapa sa " COMUNICE " din nou cu unii admini ca sa primeasca din nou spawnere si cand o sa se afle acest lucru o sa primeasca disband/unclaimall si o sa se lase din nou de " Factions ". 2.O sa revenim la acel " Factions " de alta data si o sa fie aceiasi jucatori constant din punctul meu de vedere, din cauza ca nu o sa se mai primeasca disband/unclaimall pentru ca au primit spawnere de la admini. 3.O sa fie ca inainte un pic mai greu de facut banii deoarece, au fost scoase spawnerele si din cate stiati sezonul trecut unii au avut chiar si peste 20M $, doar din farmat la spawnere de blaze. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu. 6. Alte comentarii: Sper ca ideea mea sa fie in urmatorul sezon 2018 in toamna.
×