Sari la conținut

qBeaZ

Membru
 • Număr conținut

  33
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,020 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

1 Urmăritor

Despre qBeaZ

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. qBeaZ

  Din pacate acest plugin nu prea ma ajuta cu ce caut eu defapt, multumesc oricum. L-am folosit, si se foloseste doar pentru anuturile globale pe care le setezi tu din server. Din pacate, nici acest plugin nu-l caut, este ca cel cu Announcement..
 2. qBeaZ

  As dori si eu va rog frumos, daca-mi puteti oferi, un plugin care sa ofere posibilitatea jucatorilor sa dea un anunt global, cum este si in samp la CNN. Multumesc frumos.
 3. qBeaZ

  Am gasit ce-mi trebuia, multumesc oricum pentru raspunsuri !
 4. qBeaZ

  Nup, nu ma ajuta cu nimic din pacate..
 5. qBeaZ

  Salut! Cunoasteti vreun plugin pentru jefuirea bancii? Mai precis, /rob, cum este pe SA:MP. Caut de ceva timp, mai exact de cateva zile, si am gasit un videoclip, in care link-ul de download catre spigot este privat, si am gasit si pluginul ShopNRobbers, care, aparent nu stiu daca este pentru asa ceva. Aveti voi altul? Va rog frumos.
 6. qBeaZ

  Yep, mersi mult de tot !
 7. qBeaZ

  Salutare! Ati putea sa-mi oferiti si mie va rog frumos, acel plugin care permite jucatorilor sa-si creeze propriul shop, punand iteme diferite in chest? Am incercat sa i-au iConomy, dar se pare ca acela nu mai functioneaza.
 8. qBeaZ

  Multumesc frumos! Cer T/C.
 9. qBeaZ

  Salut! Ati putea sa-mi dati si mie va rog frumos un link catre acel plugin cu care creezi usi? Spre exemplu, usa de garaj, care poate fi actionata dintr-un buton, setat cu ajutorul plugin-ului.
 10. qBeaZ

  Multumesc frumos! T/C daca se poate!
 11. qBeaZ

  Salut! As dori sa-mi oferiti si mie, va rog frumos, acel plugin care-ti baga itemul direct in inventar in momentul in care l-ai minat/spart, si acel plugin care transforma minereurile, spre exemplu iron ore direct in iron. Multumesc frumos!
 12. qBeaZ

  UP! Cineva??
 13. qBeaZ

  Sincer, nu as vrea sa renunt la plugin-ul Vehicles, este mult mai bun decat uCars. Poftiti un pastebin cu configul: https://pastebin.com/vPx42py9 Ideea este, faptul ca vehiculele, nu mai vreau sa urce pe slab-uri, vreau sa se blocheze in ele. Ar fi complicat sa lucrez in java, nu cunosc mai deloc cum se lucreaza in el, si nici acel code ca vehiculele sa nu se mai urce pe slaburi, nu-l cunosc. Poate totusi, ma puteti ajuta cu acel config, deoarece, am decompilat tot jar-ul, si am observat ca in el sunt doar schematicele vehiculelor ( masinilor, tancurilor, motoarelor, etc.. ) si configul. Deci, probabil ar trebui sa lucrez direct din config, nu si din Jar, banuiesc..
 14. qBeaZ

  Salut! As dori si eu va rog frumos sa-mi spuneti cum adaug code-ul in jar pentru plugin-ul Vehicles, ca vehiculele sa nu poata urca pe slab-uri, sau macar vreo rezolvare pentru aceasta problema.
 15. qBeaZ

  Multumesc frumos, acum functioneaza! Cer T/C
×