Sari la conținut

qBeaZ

Membru
 • Număr conținut

  45
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,870 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

1 Urmăritor

Despre qBeaZ

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. qBeaZ

  E perfect plugin-ul si functioneaza exact asa cum imi doresc. Multumesc mult! Desigur, voi apela la tine in cazul in care mai am nevoie de ajutor, multumesc mult.
 2. qBeaZ

  Salutare! Am tot incercat in ultimul timp fel si fel de pluginuri pentru a-ti arata gradul pe care-l ai deasupra skin-ului, unde scrie numele tau, cat si in tab, dar tot nu am gasit ceva bun.. Mi-ati putea oferi voi, va rog, un plugin care sa arate gradul pe care-l ai in tablist, cat si deasupra skin-ului unde este numele? Multumesc!
 3. qBeaZ

  Merci, am sa revin cu un edit daca functioneaza. EDIT: Merge perfect, multumesc frumos!
 4. qBeaZ

  Salutare! Mi-ati putea oferi va rog frumos un plugin pentru catuse? Am tot cautat, dar se pare ca nu dau de niciunul folositor si care sa mearga pe versiunea 1.9.x..
 5. qBeaZ

  Okay, ma descurc eu, mersi mult. TC !
 6. qBeaZ

  EDIT: Problema este ca atunci cand scriu /plugins, imi arata acest plugin cu rosu.. Si nu stiu care este motivul nefunctionarii lui..
 7. qBeaZ

  Multumesc oricum, dar nu asta cautam. Multumesc oricum, dar nu asta cautam. Am sa-l incerc, si revin cu un EDIT, sper sa fie mult mai bun decat LWC-ul normal. EDIT: Problema este ca atunci cand scriu /plugins, imi arata acest plugin cu rosu.. Si nu stiu care este motivul nefunctionarii lui..
 8. qBeaZ

  Multumesc mult de tot.
 9. qBeaZ

  Mapa este facute de la 0 de catre echipa mea. Iar o persoana, se lauda, cum ca are mapa mea. Am gasit un plugin numit Anti Worldloader, dar nu stiu daca este, in tocmai bun.
 10. qBeaZ

  Salut! Mi-ati putea oferi va rog frumos, un plugin care parctic interzice furtul mapei? Adica, sa nu ma trezesc cu mapa mea pe alte servere.
 11. qBeaZ

  Nu prea ma ajuta pluginul acesta, dar multumesc oricum. Alte plugin-uri mai cunoasteti?
 12. qBeaZ

  Salut! Imi puteti spune va rog frumos cum as putea, sau care ar fi comanda, sa pot pune lock pe absolut toate usile care se afla pe server? Am un server de roleplay, si am extraordinar de multe usi si trapdoor-uri, pe care nu as vrea sa le actioneze nimeni decat cu acces, de aceea vreau sa le dau lock la toate, dar ar dura extraordinar de mult timp sa dau lock pe fiecare in parte. Mi-ati putea recomanda va rog frumos un plugin? Sau poate o comanda dn lwc.. Multumesc frumos!
 13. qBeaZ

  Din pacate acest plugin nu prea ma ajuta cu ce caut eu defapt, multumesc oricum. L-am folosit, si se foloseste doar pentru anuturile globale pe care le setezi tu din server. Din pacate, nici acest plugin nu-l caut, este ca cel cu Announcement..
 14. qBeaZ

  As dori si eu va rog frumos, daca-mi puteti oferi, un plugin care sa ofere posibilitatea jucatorilor sa dea un anunt global, cum este si in samp la CNN. Multumesc frumos.
 15. qBeaZ

  Am gasit ce-mi trebuia, multumesc oricum pentru raspunsuri !
×