Sari la conținut

alin544

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,034 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre alin544

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. alin544

  1) *Nick-ul tau: Brica 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: xSokae 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/ou3KUVP 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: SkyWars 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca am fost banat pe nedrept! 7) *Screenshot cum ca ai fi abonat/(a) la canalul de youtube PewDiePie(obligatoriu): https://imgur.com/a/Ru6bEWq 8. Alte comentarii: Vreau sa vad Dovada!
 2. alin544

  1) *Nick-ul tau: DobreAlex 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: TheMihai3FTW 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/SEuFDnU 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca am fost banat pe nedrept! 7) Alte comentarii: Doresc si eu filmare cu hack-ul!
 3. alin544

  1) Nick-ul tău: DobreAlex 2) Nick-ul celui reclamat: Vandam 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: factions 5) Motivul pentru care il reclami: Cererea de unban mi-a fost acceptata, si am decis sa ii fac reclamatie pentru ban aiurea. 6) Dovada https://imgur.com/a/cEtUnt1 7) Alte comentarii: Doresc ca playeru sa fie sanctionat!
 4. alin544

  Daca am tinut tinta in sus dupa ce te-am batut asta inseamna ca e hack?
 5. alin544

  Ce legatura are asta frustratule?
 6. alin544

  1) *Nick-ul tau: DobreAlex 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Vandam 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/MiIcAzV 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: alltu care imi da duel pe 400k si imi da ban dupa ce am acceptat, nu e corect asa ceva! 7) Alte comentarii: Dorest dovada!
 7. alin544

  1) *Nick-ul tau: DobreAlex 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Manu 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/9yrOz9i 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu am avut hack si omu mi-a dat duel pe 500k si apoi mi-a dat ban 7) Alte comentarii: Vreau sa vad dovada cu hack-u
 8. alin544

  1) *Nick-ul tau:alin54 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:ExoticPlaysYt 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/ETMcQP0 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca am primit ban pe nedrept! 7) Alte comentarii: Doresc dovata cat mai rapid!
×