Sari la conținut

BanyBanfy

Membru
 • Număr conținut

  25
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

25

Dată Naștere

14.07.2005

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. BanyBanfy

  Buna !
 2. BanyBanfy

  1) Nick-ul tău: JustBany 2) Nick-ul celui reclamat: laurentiu33 3) Sectiunea: BedWars 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (kill-aura , shift AFK) 5) Dovada: [VIDEO] 6) Alte comentarii: Multumesc pentru atentia acordata !
 3. 1. Problema pe care ai întâmpinat-o : O problema minora . Link-ul care ne este dat sa-l accesam nu exista . 2. Poză : [Video] 3. De când ai observat problema : 23.12.2018 4. Alte precizări : Puteti vedea toate detaliile in video . Multumesc !
 4. BanyBanfy

  Nume: JustBany Esti sigur ca poti sa participi?: Da Alte comentarii: -
 5. BanyBanfy

  IGN (Nume din joc): _Bany 2. Motivul pentru care te retragi: Staff Neorganizat , Managerii rad de cei mai mici , iar Ownerilor nici nu le pasă . 3. Gradul tau: Admin 4. Un mesaj pe server cu 'Cerere retragere Cloud!': Succes . 5. Te-a suparat cineva?: Robert . 6. Vei mai reveni?: Nu . 7. Comentarii Aditionale: Nesimțire Curată !
 6. BanyBanfy

  1. IGN (Numele din Joc): JustBany 2. Grad: Admin 3. Motivul pentru care doresti sa iti recuperezi gradul?: Nowah a plecat ,sunt liber să incerc din nou ! 4. Dovada cu gradul acesta: 5. Comentarii aditionale: Am spus , am o legătură cu Cloud.Minecraft-Romania.Ro.
 7. BanyBanfy

  Salut ! Bun venit !
 8. BanyBanfy

  Welcome !
 9. BanyBanfy

  Salut !
 10. BanyBanfy

  Ai dreptate . Am gresit . Nu stiam ce e Spam Avoid . Acum poti sa dormi linistit . Cu drag, Bany
 11. BanyBanfy

  . IGN: _Bany 2. Numele celui reclamat: HaaXxX 3. Motivul: Hack 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale: Nope .
 12. BanyBanfy

  1. IGN : _Bany 2. Numele celui reclamat: GabrielYTB93 3. Motivul: Hack 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale: None .
 13. BanyBanfy

  Multumesc tuturor . O zi faina sa aveti !
 14. BanyBanfy

  Multumesc tuturor ! Si salut !
 15. BanyBanfy

  1. Nume real: Liviu Grigore Macarciuc 2. Nick: _Bany 3. Varsta: 13 ani 4. De unde ai auzit de noi?: Nu imi mai aduc aminte 5. Ce iti place sa faci in timpul liber?: Citesc, desenez , citesc , ma plimb cu bicicleta sau ma joc la calculator . 6. Care este pasiunea ta?: Imi place sa fac orice din ce prefer . 7. Comentarii: Ma bucur ca fac din nou asta . Aceasta este poveste prin care am ajuns sa ma joc pe acest server . Acum 3 ani , cand aveam in jur la 10 ani , am instalat si eu un launcher non-premium de la un prieten . Privisem pe youtube sute de videori despre minecraft . Tin minte ca nu stiam nici cum sa deschid chat-ul sau sa intru pe MP , dar totusi , am invatat astea pe serverul acesta . Imi aduc aminte cand am intrat in lobby si nu stiam ce sa fac ca sa ma inregistrez , si am vazut pe cineva cu skin-ul lui Maxsialtele si strigam "Mama , l-am vazut pe Maxsiatele" . Totusi , pe Play am invatat tot ce stiu despre minecraft , am invatat cum sa joc Skywars si alte lucruri . Am peste 10 conturi de pe diferite calculatoare pe Play (eu cu prietenii mei ii spunem Paly) . Deci , ceea ce voiam sa spun este ca ii multumesc mult comunitati Play . PS: In viitor vreau sa aplic la helpe r .

Reputație Comunitate

0 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

163 citiri profil
×