Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

9

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. xAl3xandra

  1. Nume in joc: xAl3xandra 2. Numar (alege un numar de la 1 la 200): 74 3. Esti sigur ca poti ajunge la event?: Desigur că pot 4. Esti constient ca prin inscrierea la acest event vei pierde orice item pe care il vei avea la tine cand event-ul va avea loc?: Suree 5. Sigur vei putea ajunge la event?: Da, mă, pot!
 2. xAl3xandra

  Up
 3. xAl3xandra

  1. Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/rankbar): avatar 2. Dimensiuni: pt discord 3. Stock/Temă: Minecraft 4. Text principal: xAl3xandra 5. Text secundar: play.minecraft-romania.ro 6. Detalii: Să fie mișto 7. Ultima cerere: Nu știu de-astea
 4. xAl3xandra

  1. Cum te numești?: Alexandra 2. Nume în joc (nickname): xAl3xandra 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): xAl3xandra#4735 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: O mâna de ajutor și respect față de ei. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Respectuoasă, răbdătoare, prietenoasă 7. De ce să te alegem pe tine?:Sunt activă pe sever ,respect jucătorii acestui server și îi ajut când sunt nelăuriți 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui helper este de a menține chat-ul curat . 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?: Survival 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu 11. Ai citit regulamentul?:Am citit cu atenție acest regulament, mă simt pregătită să intru în personalul Play, sunt de acord ca dacă abuzez sau greșesc să fiu sancționată. O să respect gradele superioare și mă voi subordona acestora 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Bună.Mă numesc Alexandra, am 14 ani și sunt din Vrancea. Îmi place să ies cu prietenii seara și să mă distrez alături de ei. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): 1)Sancționez persoana care înjură 15 minute, motiv Limbaj. 2) Îi spun să filmeze hacker-ul și să îi facă reclamație pe forum sau îi zic unui membru din staff cu gradul necesar pentru a da /tp la el și de a-l filma. 3) Îl sancționez pe cel ce spamează chat-ul 20 de minute, motiv Spam. 4) Mă duc pe Discord și îi spun operatorului care deține acea secțiune că există un bug sau îi spun jucătorului să filmeze bug-ul respectiv și să-l raporteze pe forum. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu am voie sa ii spun. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). :Din postura de jucător fac poză și reclamație pe forum Dar din postura de Helper îi spun că a acordat pedeapsa greșit și dacă nu înțelege și persistă vorbesc cu un op despre greșeala lui. 16. Comentarii adiționale: Nimic în plus, mulțumesc mult!
 5. xAl3xandra

  16 posturi?
 6. xAl3xandra

  1. Cum te numești?: Alexandra 2. Nume în joc (nickname): xAl3xandra 3. Vârstă: 14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): xAl3xandra#4735 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Multă activitate pe Survival, dar și pe alte secțiuni. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Activă, răbdătoare și atentă 7. De ce să te alegem pe tine?: Pentru că sunt o persoană bună, nu înjur, nu abuzez, scriu corect gramatical. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul unui Helper nu este foarte complex, dar este esențial pentru a ajuta playerii și a ține chat-ul curat. 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?: Survival 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, deloc. Nu sunt persoana aceea care să se certe cu staff-ul sau alte persoane. 11. Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit. Este foarte corect, dar ar mai avea nevoie de câteva modificări. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt o persoană răbdătoare și atentă la orice detaliu. Îmi place să joc Minecraft, dar îmi place să ies cu prietenii pe afară în timpul liber. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Întâi voi șterge chat-ul și voi da mute respectivelor persoane care au înjurat/spamat. Voi vorbi cu unul dintre Operatori pentru a rezolva bug-ul respectiv, iar după aceea voi chema un superior pentru a afla dacă acel player este cu adevărat codat. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Îi voi spune că acel lucru este confidențial și că nu ar avea voie să știe acel lucru, chiar dacă este adevărat/fals. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Cea mai bună opțiune în primul caz ar fi să-i fac o reclamație pe forum acelui membru din personal care a acordat o pedeapsă greșită. Iar în postura de Helper aș face același lucru. 16. Comentarii adiționale: Nu mai am chestii de spus, decât aștept să îmi fie acceptată/respinsă această cerere.

Reputație Comunitate

2 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×