Sari la conținut

Adrian #porato

Membru
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,291 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre Adrian #porato

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Adrian #porato

  condiitile..
 2. Adrian #porato

  pe sv nu te-am vazut niciodata.
 3. Adrian #porato

  Activitate ai,dar nu vad sa ajuti tu vre-un player, comportamentul mai lasa un pic de dorit..., din partea mea ai un:
 4. Adrian #porato

  ehh..., nu stiu ce ai putea face tu la 13 ani dar,si romana cam lasa de dorit, din partea mea ai un:
 5. Adrian #porato

  nu stiu pe ce sectiune te joci si pe sectiune esti activ, dar vad ca ai bine facuta reclamatia, deci din partea mai ai un:
 6. Adrian #porato

  nu prea te vad activ,conditiile mai lasa de dorit.
 7. Adrian #porato

  cat de copil sa fii sa bagi intr-un joc hack ..
 8. Adrian #porato

  ai avut 3 warn-uri si ti l-am dat eu pe al 4-lea pnt spam tpa. https://imgur.com/a/7IPEjnl
 9. Adrian #porato

  1. Cum te numești?:Adrian 2. Nume în joc (nickname):Porato 3. Vârstă:15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Adrian_#0004 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:VIP 6. De cand deții gradul?:De 5-6 wipe-uri. 7. Păstrezi accesele de donator?:Da 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru foarte activ,mentailitate decenta. 9. De ce să te alegem pe tine?: Ma pricep cu comenzile,sunt activ, si ajut jucatorii. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Am citit cu atentie acest regulament, ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt deacord ca daca abuzez sau gresesc sa fiu sanctionat. O sa respect gradele superioare si ma voi subordona acestora. 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):Dau mute la aceea persoana care injura pe chat,ii spun tipului care zice ca este un hacker pe server sa il filmeze si sa-l raporteze la sectiunea Reclamatii Hackeri/Reclama si chem un operator sa rezolve bugul respectiv. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu detin acele informatii. 13. Alte comentarii:
 10. Adrian #porato

  1. Cum te numești?: Adrian 2. Nume în joc (nickname): Porato 3. Varstă: 16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Adrian_#0004 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: VIP 6. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un Membru activ,cu mentalitate decenta. 7. De ce vrei să te alături staffului?: Pentru ca imi place sa ma joc pe server si vad ca nu mai e staff activ si vreau sa-mi dau interesu pentru server 8. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: Am citit cu atenție acest regulament, mă simt pregatit să intru în personalul Play, sunt de acord ca dacă abuzez sau greșesc să fiu sancționat. O să respect gradele superioare și mă voi subordona acestora. 9. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om injură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se intamplă în același moment): Dau mute la aceea persoana care injura pe chat,ii spun tipului care zice ca este un hacker pe server sa il filmeze si sa il raporteze pe forum la sectiunea Reclamatii Hackeri/Reclama si chem un op sa rezolve bugul respectiv. 10. Alte comentarii:
 11. Adrian #porato

  1) Nick-ul tău:porato 2) Nick-ul celui reclamat:Manu 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:fly in combat 6) Dovada: 7) Alte comentarii:warn
×