Sari la conținut

Scr3am

Membru
 • Număr conținut

  48
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  475 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre Scr3am

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Scr3am

  1) Nick-ul tău: Kyengo 2) Nick-ul celui reclamat: TheError6 3) Staff/Donator: donator-legend 4) Sectiunea: creative 5) Motivul pentru care il reclami: mute incorect 6) Dovada 7) Alte comentarii: -
 2. Scr3am

  https://m.youtube.com/watch?v=76_i5sI-mJA puteti sa vedeti la 0:45 ca se uita in spate si corpul nu i s-a intors (ceva ce apartine de killaura)
 3. Scr3am

  O sa pun dovada maine, acum nu am timp. Si nu trb sa iti fac control, eram cu vanish sa vad hackeri daca sunt si te-am vazut. Dovada o pun maine, multumesc pentru intelegere
 4. Scr3am

  Ziceam de p-ul de la partea editata de tine, e alt font comparat cu cel normal de la minecraft, deci nu iti mai incerca norocul ca nu reusesti :)))))
 5. Scr3am

  Se vede din prima alt font la litera "p" ce satana ai incercat sa faci? Esti cam hunter de felu tau. Topic closed Respins wtf xDDDD (stiu ca nu trebuia sa dau verdict sau sa scriu aici, dar wtf :))) )
 6. Scr3am

  Interesant, ar fi fain sa fie uploadat pe un canal de youtube al play-ului. Buna ideea
 7. Scr3am

  e mult de munca, dar va merita si va fi si distractie mai multa!
 8. Scr3am

  1) Nick-ul tău: DarthZawashi 2) Nick-ul celui reclamat: 50ShadesOfPing 3) Sectiunea: creative 4) Motivul pentru care il reclami: hack 5) Dovada: https://youtu.be/FIeu853_13c 6) Alte comentarii: scrie pe chat cand e pe shift (crouch)
 9. Scr3am

  BAFTA ECSO!! speram sa revii pe skypvp macar, pentru a ne bucura de give-all-urile slabe, dar memorabile si sa iti spun iar ecso BAFTA ECSO!!
 10. Scr3am

  1) Nick-ul tău: DarthZawashi 2) Nick-ul celui reclamat: HichaM2 3) Staff/Donator: nu stiu, e builder 4) Sectiunea: creative 5) Motivul pentru care il reclami: isi da singur/a mute pt prelungire, dar nici nu a facut 6) Dovada 7) Alte comentarii: mai adaugam 30fps la cele 28
 11. Scr3am

  1) Nick-ul tău: DarthZawashi 2) Nick-ul celui reclamat: Brian 3) Staff/Donator: donator-ultra 4) Sectiunea: creative 5) Motivul pentru care il reclami: unmute abuziv, chiar de 2 ori 6) Dovada 7) Alte comentarii: oare se pune ca 2/3? :)))
 12. Scr3am

  nope, nu te las sa te retragi. Stiu ca nu se voteaza, dar nu te las eu
 13. Scr3am

  vreau dovada ca am mentionat pe cineva
 14. Scr3am

  1. Lucrare (avatar/semnătură/logo/rankbar): avatar 2. Dimensiune: cat pentru forum 3. Stock/Temă:un om singur iarna cu ninsoare 4. Text principal: Darth 5. Text secundar (Pe langa watermark: Mc-Ro.Ro): PRIME (scris cu rosu) 6. Alte cerinte: cat de albastru se poate, ReE
 15. Scr3am

  1) Nick-ul tău: DarthZawashi 2) Nick-ul celui reclamat: Amnox 3) Staff/Donator: staff-helper 4) Sectiunea: bedwars. DA, joc si eu 5) Motivul pentru care il reclami: mute incorect 6) Dovada 7) Alte comentarii: bafta! :)))
×