Sari la conținut

Scr3am

Membru
 • Număr conținut

  48
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

48

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Scr3am

  1) Nick-ul tău: Kyengo 2) Nick-ul celui reclamat: TheError6 3) Staff/Donator: donator-legend 4) Sectiunea: creative 5) Motivul pentru care il reclami: mute incorect 6) Dovada 7) Alte comentarii: -
 2. Scr3am

  https://m.youtube.com/watch?v=76_i5sI-mJA puteti sa vedeti la 0:45 ca se uita in spate si corpul nu i s-a intors (ceva ce apartine de killaura)
 3. Scr3am

  O sa pun dovada maine, acum nu am timp. Si nu trb sa iti fac control, eram cu vanish sa vad hackeri daca sunt si te-am vazut. Dovada o pun maine, multumesc pentru intelegere
 4. Scr3am

  Ziceam de p-ul de la partea editata de tine, e alt font comparat cu cel normal de la minecraft, deci nu iti mai incerca norocul ca nu reusesti :)))))
 5. Scr3am

  Se vede din prima alt font la litera "p" ce satana ai incercat sa faci? Esti cam hunter de felu tau. Topic closed Respins wtf xDDDD (stiu ca nu trebuia sa dau verdict sau sa scriu aici, dar wtf :))) )
 6. Scr3am

  Interesant, ar fi fain sa fie uploadat pe un canal de youtube al play-ului. Buna ideea
 7. Scr3am

  e mult de munca, dar va merita si va fi si distractie mai multa!
 8. Scr3am

  1) Nick-ul tău: DarthZawashi 2) Nick-ul celui reclamat: 50ShadesOfPing 3) Sectiunea: creative 4) Motivul pentru care il reclami: hack 5) Dovada: https://youtu.be/FIeu853_13c 6) Alte comentarii: scrie pe chat cand e pe shift (crouch)
 9. Scr3am

  1. Cum te numești?: Dragos 2. Nume în joc (nickname): DarthZawashi 3. Vârstă: 13 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Festive Darth#6969 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: prime 6. De cand deții gradul?: 3 septembrie 2018, dar am donat pt ultra pe 24 mai 2018, am experienta 7. Păstrezi accesele de donator?: da 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: un membru activ si serios, in ciuda varstei si al comportamentului meu 9. De ce să te alegem pe tine?: pentru ca pot aduce multe idei staff-ului care pot imbunatati serverul 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: PlaySquad 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): dau mute celui care spameaza chatul si celui care injura, apoi ii spun jucatorului cu hackerul sa il filmeze si sa il puna pe forum, daca nu poate, voi face eu asta, si in final il intreb pe jucatorul cu bugul care e bugul si sa mi-l descrie cat mai clar si mai exact pentru a-i spune daca este nevoie intradevar de un operator, iar daca chiar este nevoie ii dau discordul operatorului sa ii spuna chiar el care este bugul 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: ii spun ca nu detin acele informatii confidentiale 13. Alte comentarii: la multi ani!
 10. Scr3am

  BAFTA ECSO!! speram sa revii pe skypvp macar, pentru a ne bucura de give-all-urile slabe, dar memorabile si sa iti spun iar ecso BAFTA ECSO!!
 11. Scr3am

  1) Nick-ul tău: DarthZawashi 2) Nick-ul celui reclamat: HichaM2 3) Staff/Donator: nu stiu, e builder 4) Sectiunea: creative 5) Motivul pentru care il reclami: isi da singur/a mute pt prelungire, dar nici nu a facut 6) Dovada 7) Alte comentarii: mai adaugam 30fps la cele 28
 12. Scr3am

  1. Cum te numești?: Dragos 2. Nume în joc (nickname): DarthZawashi 3. Vârstă: 13 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Festive Darth#6969 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:prime 6. De cand deții gradul?: din 3 septembrie, dar am donat pt ultra pe 24 mai 2018 7. Păstrezi accesele de donator?: da 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: un membru activ si serios, in ciuda varstei si al comportamentului meu 9. De ce să te alegem pe tine?: pentru ca pot aduce multe idei staff-ului care pot imbunatati server-ul 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: PlaySquad 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):dau mute celui care spameaza chatul si celui care injura, apoi ii spun jucatorului cu hackerul sa il filmeze si sa il puna pe forum, daca nu poate, voi face eu asta, si in final il intreb pe jucatorul cu bugul care e bugul si sa mi-l descrie cat mai clar si mai exact pentru a-i spune daca este nevoie intradevar de un operator, iar daca chiar este nevoie ii dau discordul operatorului sa ii spuna chiar el care este bugul 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: ii spun cat de clar posibil ca nu detin acele informatii (deja ma intreaba multi si nu le-am spus nimic) 13. Alte comentarii: sarbatori fericite!
 13. Scr3am

  1) Nick-ul tău: DarthZawashi 2) Nick-ul celui reclamat: Brian 3) Staff/Donator: donator-ultra 4) Sectiunea: creative 5) Motivul pentru care il reclami: unmute abuziv, chiar de 2 ori 6) Dovada 7) Alte comentarii: oare se pune ca 2/3? :)))
 14. Scr3am

  nope, nu te las sa te retragi. Stiu ca nu se voteaza, dar nu te las eu
 15. Scr3am

  vreau dovada ca am mentionat pe cineva

Reputație Comunitate

2 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×