Sari la conținut

DeadMinerPT

Membru
 • Număr conținut

  19
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,541 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre DeadMinerPT

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. DeadMinerPT

  1) Nick-ul tău:DeadMinerPT 2) Nick-ul celui reclamat:Lupinn 3) Motivul pentru care îl reclami:hack, kill aura, se vede clar de la minutul 0:35 se vede cum s a activat. 4) Dovadă: 5) Alte comentarii:Nimic, sper sa ia ban.Mersi, sa aveti o zi buna.
 2. DeadMinerPT

  1) Nick-ul tău:DeadMinerPT 2) Nick-ul celui reclamat:Jiao 3) Motivul pentru care il reclami:hack, de la minutul 1:45 se vede clar cum da cu kill aura. 4) Dovada: 5) Alte comentarii:Astept sa primeasca ban.
 3. DeadMinerPT

  1) Nick-ul tău:DeadMinerPT 2) Nick-ul celui reclamat:Calota 3) Motivul pentru care îl reclami:hack 4) Dovadă: 5) Alte comentarii:Nimic, multumesc.Sa aveti o zi buna.
 4. DeadMinerPT

  1) *Nick-ul tau:BananaRuginita 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:xShadowPvP 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:toate 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:pentru ca nu folosesc hack 7) Alte comentarii:Acesta este contul unui prieten, si spera sa ia unban.
 5. DeadMinerPT

  yamimash, andre300 nu sunt conturile mele, sunt ale lui xxyamimashxxv3.conturile mele sunt itsblu, addone si deadminerpt.dar asta e.oricum ti ai facut datoria andy.
 6. DeadMinerPT

  1) *Nick-ul tau:DeadMinerPT 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:iTzAndy_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat:4+ conturi in factiune 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Toate 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Deoarece nu stiam de aceasta regula, daca depasesti un anumit numar de conturi poti primi ban.Nu mi a fost adus la cunostiinta aceasta regula. 7) Alte comentarii:Multumesc frumos, sa aveti o zi buna.
 7. DeadMinerPT

  1) *Nick-ul tau:_Fallen_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:McLewis 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Toate 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Cred ca ar trebuii sa primesc unban deoarece nu am stiut ca nu am voie sa fac reclama, am zis ca doar vand un cont de samp atat,plus ca este si inceput de wipe si chiar nu am vrut, sincer va zic. 7) Alte comentarii:Sa aveti o zi buna, mersi.
 8. DeadMinerPT

  1) *Nick-ul tau:LuigiFan0001 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Ryim 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/gallery/YIttG9w 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Deoarece nu am folosit hack. 7) Alte comentarii:Sper sa iau unban.
 9. DeadMinerPT

  @Conall89 nu se vede bine...deci pa
 10. DeadMinerPT

  1) *Nick-ul tau:Addone 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Conall89 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/gallery/ibvDaX3 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:As dori sa i-au unban deoarece nu am folosit hack,e adevarat ca multi imi spun ca am hack dar eu am un mod de la forge care daca dau pe langa player se pune hit pe el,si nu stiu cum sa il dezactivez. 7) Alte comentarii:Nimic,sper sa iau unban,Multumesc.
 11. DeadMinerPT

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:Izi1234 3) Sectiunea:Faction 4) Motivul pentru care il reclami:Hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Nimic.Multumesc
 12. DeadMinerPT

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:RupRate 3) Sectiunea:Fantion 4) Motivul pentru care il reclami:Il reclam pentru hack. 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Nimic.Multumesc
 13. DeadMinerPT

  1) *Nick-ul tau:Addone 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Karnita69 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack,dar eu nu am folosit hack,dar mneah. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/gallery/IHcVSpd 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu am folosit hack si cred ca am luat ban degeaba. 7) Alte comentarii:Nimic,multumesc
 14. DeadMinerPT

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:andreasthebest 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:Bug Abuse 5) Dovada: 6) Alte comentarii:nimic,multumesc.
 15. DeadMinerPT

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:FLORIAN_876 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:Bug usa. 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Nimic,multumesc.
×