Sari la conținut

imSacalu

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

12

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. imSacalu

  1) Nickname-ul pe care detii gradul:AlexVDM 2) Nickname-ul pe care vrei sa il muti:_Fallen_ 3) Motivul pentru care vrei sa le muti:Pentru ca eu nu mai am timp sa ma joc si il donez unui prieten bun. 4) Un screenshot in care sa apara nickname-ul impreuna cu gradul pe care il detii(scoreboard):
 2. imSacalu

  1) *Nick-ul tau:LuigiFan0001 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Ryim 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/gallery/YIttG9w 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Deoarece nu am folosit hack. 7) Alte comentarii:Sper sa iau unban.
 3. imSacalu

  @Conall89 nu se vede bine...deci pa
 4. imSacalu

  1) *Nick-ul tau:Addone 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Conall89 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/gallery/ibvDaX3 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:As dori sa i-au unban deoarece nu am folosit hack,e adevarat ca multi imi spun ca am hack dar eu am un mod de la forge care daca dau pe langa player se pune hit pe el,si nu stiu cum sa il dezactivez. 7) Alte comentarii:Nimic,sper sa iau unban,Multumesc.
 5. imSacalu

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:Izi1234 3) Sectiunea:Faction 4) Motivul pentru care il reclami:Hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Nimic.Multumesc
 6. imSacalu

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:RupRate 3) Sectiunea:Fantion 4) Motivul pentru care il reclami:Il reclam pentru hack. 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Nimic.Multumesc
 7. imSacalu

  1) *Nick-ul tau:Addone 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Karnita69 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack,dar eu nu am folosit hack,dar mneah. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/gallery/IHcVSpd 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu am folosit hack si cred ca am luat ban degeaba. 7) Alte comentarii:Nimic,multumesc
 8. imSacalu

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:andreasthebest 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:Bug Abuse 5) Dovada: 6) Alte comentarii:nimic,multumesc.
 9. imSacalu

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:FLORIAN_876 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:Bug usa. 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Nimic,multumesc.
 10. imSacalu

  1) Nick-ul tău:TotoIT_ 2) Nick-ul celui reclamat:FurSilicoane 3) Sectiunea:Fantions 4) Motivul pentru care il reclami:Hacl,anti kb 5) Dovada:https://youtu.be/eK1QaaHJ2Ic 6) Alte comentarii:Nimic,Multumesc.
 11. imSacalu

  1) *Nick-ul tau:Addone 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Karnita69 3) *Motivul pentru care ai fost banat:El spune ca am hack,dar eu spamam click-ul.dar csf n-ai csf cu Karnita asta. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/Ackkwi7 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Faction 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca am luat ban pe nedrept. 7) Alte comentarii:Nimic.
 12. imSacalu

  1) *Nick-ul tau:Addone 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Karnita69 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/gallery/eobORi5 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu am folosit hack si nu folosesc asa ceva. 7) Alte comentarii:Nimic,Multumesc.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×