Sari la conținut

qVlad_

Membru
 • Număr conținut

  1.013
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2

Urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

1.013

Dată Naștere

14.10.2002

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. qVlad_

  1) Nick:qVlad_ 2) Gradul detinut:admin 3) Motivul pentru care te retragi: lipsa de timp / teze / practica / examene. 4) Comentarii aditionale: O sa revin, trust me.
 2. qVlad_

  Salut, am si eu o mica mare problema. Am deschis fisierul care era alb ca si al 2-lea, cel .cs era fix ca cel .cleo si acum a ramas notepad. Primul fisier vreau sa-l modific ca sa fie ca si al 2-lea si nu gasesc. Am incercat sa intru la proprietati si "Modificati" si nu merge. Am incercat si deschidere cu si tot nu merge, faza e ca acel fisier alb nu are nici o aplicatie, este basic. Si nu mai stiu cum sa sterg acel notepad si sa fie simplu ca si al 2-lea. Cand descarc fisiere ce contin la urma ''.cs'' mi le descarca tot notepad... Multumesc anticipat.
 3. 1) Nick: qVlad_ 2) Secțiunile pe care ai grad(+gradul): Survival 3) Cum vrei să schimbi secțiunile?: De pe survival pe skypvp 4) De ce vrei să schimbi secțiunile?: Deoarece nu mai am timp asa mult pentru survival si as dori sa ma ocup de SkyPvP. 5) Comentarii adiționale: salut.
 4. qVlad_

  Multumim pentru reclamatia facuta! Doresc sa va anunt ca jucatorul respectiv a fost banat pentru utilizarea codurilor in joc! O zi buna!
 5. qVlad_

  1. Nick: qVlad_ 2. Propunerea ta:ca orice arena sa inceapa cu minim 4-5 playeri 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Nu o sa se mai poata farma cu 2-3 conturi pentru top. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 5. Alte comentarii:nu
 6. Cererea este bine formulată. Te-am vazut inainte mai activ..
 7. qVlad_

  Cererea ta de unban a fost acceptata, ne pare rau pentru neplacerile cauzate.
 8. qVlad_

  1. Nume in joc: qVlad_ 2. Varsta: 16. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: admin Si ultra 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Surviva 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce il vrei inapoi: logic, wipe, activitate. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Discord. 9. ID Discord: qVlad_#8003 10. Comentarii aditionale: pwpek
 9. qVlad_

  Cerere bine formulată Esti activ
 10. qVlad_

  Intrebarea e: Cum ai ramas blocat atata timp cat acele perle s-au dus in sus, si de ce nu luai damage daca erai blocat? CUm loveai acel tip daca erai blocat in bloc? Mentionez: Videoclipul v-a fi disponibil in cateva minute deoarece este in curs de procesare. Salut!
 11. 1. Nume in joc: qVlad_ 2. Varsta: 16 ani jumate. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Admin. 4. De ce ai pierdut gradul?: Retragere din cauza ca nu am avut calculator. 5. De ce il vrei inapoi: Am o pofta de a ma ocupa de hackeri si de chat, am timp. 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: https://imgur.com/a/7EgsAEt a doua dovada ar fi acest cont de forum si contul meu de discord cu care sunt in Play Squad. 8. ID Discord: qVlad_#8003 9. Comentarii aditionale: V-am salutat caporali!
 12. qVlad_

  1) Nick-ul tău: qVlad_ 2) Nick-ul celui reclamat: domnul Rares03 3) Staff/Donator: Parlit. 4) Sectiunea: factions 5) Motivul pentru care il reclami: a dat ban aiurea si nu vrea sa bage dovada. 6) Dovada: https://m.imgur.com/a/3pA8K1S 7) Alte comentarii: Sigur ca n-o da, de unban s-a rezolvat problema, acu vreau sa se rezolve si a doua problema.
 13. qVlad_

  @peNNNk=]]]] Bafta man, revino cat de curând poţi.
 14. qVlad_

  Fffff..... ;(((( Ok.. Baftă.; (
 15. qVlad_

  http://prntscr.com/kil7b8

Reputație Comunitate

qVlad_ a câștigat ultima dată ziua din Mai 31 2018

qVlad_ a avut cel mai apreciat conținut.

17 Bun

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×