Sari la conținut

qVlad_

Membru
 • Număr conținut

  1.016
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2
 • Puncte

  4,901 [ Donate ]

qVlad_ a câștigat ultima dată ziua din Mai 31 2018

qVlad_ a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

17 Bun

2 Urmăritori

Despre qVlad_

 • Dată Naștere 14.10.2002

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1. Numele tutorialului: How To Make A Bukkit Server in Minecraft 1.14 (Add Plugins To Your Minecraft 1.14 Server!) 2. Descriere (Minim 60 de cuvinte, si sa contina imagini): Nu este mult de prezentat aici, doar inveti cum sa-ti faci propriul tau server de minecraft pe ultima versiune, 1.14, viitoarele versiuni o sa apara curand deci fiti pe faza pentru ca urmeaza si noi tutoriale. http://prntscr.com/nytclf 3. Autorul sau: TheBreakdown . Categorie: Minecraft - Bukkit, Cum sa inveti sa-ti faci server propriu de 1.14. 5. Link download (BukkitDev, SpigotMC, GitHub etc): https://getbukkit.org/download/spigot Si selectati ultima versiune. 6. Compatibilitate (1.10, 1.12+ etc): 1.14
 2. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 3. qVlad_

  1. Nume in joc: qVlad_ 2. Varsta: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Admin 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Survival si Skyblock. 5. De ce ai pierdut gradul?: 6. De ce il vrei inapoi: Deoarece am timp mult la dispozitie. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu. 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 9. ID Discord: qVlad_#8003 10. Comentarii aditionale: Salutari o/.
 4. qVlad_

  1) Nick:qVlad_ 2) Gradul detinut:admin 3) Motivul pentru care te retragi: lipsa de timp / teze / practica / examene. 4) Comentarii aditionale: O sa revin, trust me.
 5. qVlad_

  Salut, am si eu o mica mare problema. Am deschis fisierul care era alb ca si al 2-lea, cel .cs era fix ca cel .cleo si acum a ramas notepad. Primul fisier vreau sa-l modific ca sa fie ca si al 2-lea si nu gasesc. Am incercat sa intru la proprietati si "Modificati" si nu merge. Am incercat si deschidere cu si tot nu merge, faza e ca acel fisier alb nu are nici o aplicatie, este basic. Si nu mai stiu cum sa sterg acel notepad si sa fie simplu ca si al 2-lea. Cand descarc fisiere ce contin la urma ''.cs'' mi le descarca tot notepad... Multumesc anticipat.
 6. 1) Nick: qVlad_ 2) Secțiunile pe care ai grad(+gradul): Survival 3) Cum vrei să schimbi secțiunile?: De pe survival pe skypvp 4) De ce vrei să schimbi secțiunile?: Deoarece nu mai am timp asa mult pentru survival si as dori sa ma ocup de SkyPvP. 5) Comentarii adiționale: salut.
 7. qVlad_

  Multumim pentru reclamatia facuta! Doresc sa va anunt ca jucatorul respectiv a fost banat pentru utilizarea codurilor in joc! O zi buna!
 8. qVlad_

  1. Nick: qVlad_ 2. Propunerea ta:ca orice arena sa inceapa cu minim 4-5 playeri 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Nu o sa se mai poata farma cu 2-3 conturi pentru top. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu 5. Alte comentarii:nu
 9. Cererea este bine formulată. Te-am vazut inainte mai activ..
 10. qVlad_

  Cererea ta de unban a fost acceptata, ne pare rau pentru neplacerile cauzate.
 11. qVlad_

  1. Nume in joc: qVlad_ 2. Varsta: 16. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: admin Si ultra 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Surviva 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce il vrei inapoi: logic, wipe, activitate. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Discord. 9. ID Discord: qVlad_#8003 10. Comentarii aditionale: pwpek
 12. qVlad_

  Intrebarea e: Cum ai ramas blocat atata timp cat acele perle s-au dus in sus, si de ce nu luai damage daca erai blocat? CUm loveai acel tip daca erai blocat in bloc? Mentionez: Videoclipul v-a fi disponibil in cateva minute deoarece este in curs de procesare. Salut!
 13. qVlad_

  1) Nick-ul tău: qVlad_ 2) Nick-ul celui reclamat: domnul Rares03 3) Staff/Donator: Parlit. 4) Sectiunea: factions 5) Motivul pentru care il reclami: a dat ban aiurea si nu vrea sa bage dovada. 6) Dovada: https://m.imgur.com/a/3pA8K1S 7) Alte comentarii: Sigur ca n-o da, de unban s-a rezolvat problema, acu vreau sa se rezolve si a doua problema.
 14. qVlad_

  @peNNNk=]]]] Bafta man, revino cat de curând poţi.
 15. qVlad_

  Fffff..... ;(((( Ok.. Baftă.; (
×