Sari la conținut

BlackAngels56

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

4

Dată Naștere

06.08.2001

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. BlackAngels56

  1. Cum te numești?: Ciprian 2.Nume în joc(nickname):BlackAngels56 3. Vârstă: 17 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): BlackAngels#2796 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Legend 6. De cand deții gradul?: Nu mai stiu 7. Păstrezi accesele de donator?: Da 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru destul de activ 9. De ce să te alegem pe tine?:Imi place sa fiu de ajutor 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:PlaySquard 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):La cel care injura îi dau /mute depinde de insulta La cel care spameaza /mute depinde de spam. La codat îl rog pe acel player sa prezinte dovada !Daca nu o are dau /vanish apoi /tpo și incerc sa fac rost de dovada apoi /tempban în funcție la acâta abatere este playerul!La cel care a raportat un bug ma duc sa vad ce Bug e și apoi voi încerca să contactez un op. Dacă nu reușesc îi spun player-ului ca îi voi transmite despre Bug op. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu stiu! sau E un lucru confidențial și nu am voie să spun! 13. Alte comentarii:Nu am!
 2. BlackAngels56

  1. Cum te numești?: Ciprian 2. Nume în joc(nickname):BlackAngels56 3. Vârstă: 17 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): BlackAngels#2796 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Supreme 6. De cand deții gradul?: Nu detin de mult timp acest grad dar am mai avut VIP și Ultra înainte 7. Păstrezi accesele de donator?: Da 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru destul de activ 9. De ce să te alegem pe tine?:Imi place sa fiu de ajutor 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:PlaySquard 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):La cel care injura îi dau /mute 20 min la injuraturi fara adresa ,1 ora la alea cu adresa, 1 zi la alea adresate staff-ului/serverului La cel care spameaza /mute 20 min la spam normal și 15 la spam avoid. La codat îl rog pe acel player sa prezinte dovada !Daca nu o are dau /vanish apoi /tpo și incerc sa fac rost de dovada apoi /tempban 7 zile la prima abatere, 15 zile la a 2 , 30 zile la a 3 și după permanent si daca face ban avoid (intra imediat pe alt cont) îi dau /tempban 12 ore. La playerul care a raportat un bug ma duc sa vad ce Bug e și apoi voi încerca să contactez un op. Dacă nu reușesc îi spun player-ului ca îi voi transmite despre Bug operatorului. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu stiu! sau E un lucru confidențial și nu am voie să spun! 13. Alte comentarii:Nu am!
 3. BlackAngels56

  Mi-a dat cineva o casă și avea mai multe protecții de diamant a scos câteva dar au mai rămas multe! Iar acel player s-a lăsat de jucat (a dat și ITM la spawner și eu am câștigat casa) . Ce ar trebui să fac ca să am control complet asupra casei și a fermelor? Ma poate ajuta un admin sau ceva de genu?

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×