Sari la conținut

TheMasters

Membru
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

13

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. TheMasters

  1. Cum te numești?:Ma numesc Laurențiu 2. Nume în joc (nickname):TheMasters 3. Vârstă:15 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Laur2k3#6996 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Eu cred că aș putea contribui bine la ajutarea serverului 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Deștept,răbdător și atent 7. De ce să te alegem pe tine?:Știu ca există o mulțime de persoane mai bune decât mine,însă aș dori să contribui 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este de a menține chat-ul în regulă 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Eu în general sunt cel mai activ pe Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:De multe ori mi s-a întâmplat să fiu spamat sau înjurat în msg 11. Ai citit regulamentul?:L-am citit si o sa-l mai citesc de vreo 3 ori 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Păi am 15 ani,Sunt student,activez cel mai mult fiind pe factions,învăț bine,sunt răbdător,gândesc apoi reacționez și îmi place să comunic cu persoanele cinstite 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):În primul rând i-aș da mute celui care spamează chat-ul pentru spam pentru a vedea concret ce s-a intâmplat,apoi celui care înjura , apoi i-aș da warn celui care mi-a dat mesaj cu un hacker pentru :hackerii pe /ac , apoi i-aș spune celui care a descoperit un bug că îl poate raporta pe forum-ul serverului unde se va putea ocupa cineva de el. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Aș proceda astfel: i-aș spune pur și simplu că nu cunosc pentru a nu dezvălui acel secret. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). 16. Comentarii adiționale:În postura de jucător aș protesta astfel:În primul rând i-aș spune că a gresit , deoarece o greșeală poate fi sancționată,iar în al doilea rând i-aș putea spune că își poate și corecta greșeala. În postura de Helper văzând că cineva din grade a greșit,spre de exemplu :a acordat un mute sau un warn greșit ,sau altele , în primul rând i-aș scoate mute-ul sau warn-ul victimei și l-aș anunța pe făptaș că a greșit și ca să fie mai atent data viitoare.
 2. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:FrostbiteV 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:bug perla 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 3. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:BuncarulLuiLaur 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:freecam 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 4. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:creepy08 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:auto armor 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 5. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:BuncarulLuiBobo 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:bug perla 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 6. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:simion1919 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:kill aura 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 7. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:GaBrYeLL 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 8. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:DumitruForever 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 9. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:zTheAlexFTW 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 10. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:NqVER 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:hack,da prin usa 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 11. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:AC130 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:Hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:executati-l
 12. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:smeg_head 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 13. TheMasters

  1) Nick-ul tău:TheMasters 2) Nick-ul celui reclamat:zRobertFTW258 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:Freecam 5) Dovada: 6) Alte comentarii:va rog sa-l executati

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×