Sari la conținut

FakeNameHD

Membru
 • Număr conținut

  16
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  992 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre FakeNameHD

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. FakeNameHD

 2. FakeNameHD

  buna idee
 3. FakeNameHD

  EDIT: Am pus si punctul 6
 4. FakeNameHD

  1. Cum te numești?: Keny 2. Nume în joc (nickname): FakeNameHD 3. Vârstă:13 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):FakenameHD#7739 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot ajuta,am mult timp liber 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Gandesc rapid,scriu rapid si am unele raspunsuri tiparite in cap 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece am calitatile specifice unui helper+ 8. Care este rolul principal al unui Helper? De a raspunde la intrebari si a ajuta in general[la nevoie kick/mute] 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?: Roleplay,Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?: PlaySquad 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma cheama Anton Keny Dan,sunt din constanta am 13 ani ma joc pe calculator minecraft/samp/FIFA si in viata reala faceam fotbal la echipa de juniori al farului 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Primului ii dau mute,celor cu codat-ul si cu bug-ul le spun sa posteze pe forum astea 2 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu am voie sa spun acele lucruri confidentiale 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).: Fac poza si trimit unui trial op+ 16. Comentarii adiționale:Nu am putut sa fac 10 reclamatii ca nu dau de codati pe server.
 5. FakeNameHD

  pari de treaba
 6. FakeNameHD

  ne trebuie plugin development mai mult!
 7. FakeNameHD

  nu m-ai prea convins si nu imi place ronaldo
 8. FakeNameHD

  suntem multisori, si avem nevoie de plugin development mai mult
 9. FakeNameHD

 10. FakeNameHD

  pari de treaba
 11. FakeNameHD

 12. FakeNameHD

  1. Lucrare (avatar/semnătură/logo/rankbar): avatar 2. Dimensiune: pentru forum 3. Stock/Temă: WWE sau Fotbal[fara ronaldo] 4. Text principal: Keny 5. Text secundar (Pe langa watermark: Mc-Ro.Ro): You still got it 6. Alte cerinte: -
 13. FakeNameHD

  1. Cum te numești?:Keny 2. Nume în joc (nickname):FakeNameHD 3. Vârstă:13 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Keny ; FakeNameHD (3/3)#7739 5. Experiență spigot/bukkit: 9/7 6. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece am mai fost scripter pe servere mai mici dar ma descurcam si chiar imi place ceea ce fac,as fii profund recunoscator daca mi-ati acorda aceasta functie importanta pe server si as da tot ce pot ca sa fac acest server unul chiar mai bun decat este si sa aduc oamenii inapoi ca in momentele lui de glorie [ 2014-2016] 7. La ce te pricepi cel mai bine? (traducere, config, plugin development): ma pricep la toate binisor 8. Alte comentarii: Multumesc pentru timpul acordat pentru citirea acestei aplicatii!
×