Sari la conținut

Recker

Membru
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

15

Dată Naștere

03.03.1997

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Recker

  Nu sunt amenintari : /
 2. Recker

  1) Nick-ul tău: _Recker_ 2) Nick-ul celui reclamat: Migishu3D 3) Staff/Donator: Donator 4) Motivul pentru care il reclami: Abuz de functie 5) Dovada: 6) Alte comentarii: Dupa cum se vede pe ss-uri, a facut abuz de ban. Vreau sa vad dovada pentru care am primit ban. Mi-am luat unban dupa aproximativ 5 minute pentru ca am pus pe cineva sa vorbeasca in-game, sa afle de ce am primit ban initial. Bineinteles ca mi-am lua unban si dupa am discutat putin cu donatorul, mi-a zis ca am kill aura, bineinteles eu nu am mai facut pvp de dinainte de wipe dar nu-i problema. Daca nu puneam pe cineva sa intrebe de ce mi-am luat ban stateam mult si bine cu ban aiurea. Nu stiu cum i-a venit la omustean ca am aura dar hai.. vreau dovada.
 3. Recker

  Mare cutitar sa fii sa folosesti cuvinte de genul
 4. Recker

  Contacteaza un operator/ manager/ dino14 pe discord
 5. Recker

  Salut, scriu doar ca sa fac entry-uri
 6. Recker

  Pro mai putin I & J
 7. Recker

 8. Recker

 9. Recker

  1) Nick-ul tău:_Recker_ 2) Nick-ul celui reclamat:zAnDu_ 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: Remove? 6) Dovada 7) Alte comentarii: In primul rand, tind sa mentionez ca am primit remove la un grad CUMPARAT CU BANI PERSONALI. Nu castigat la vreun event. CUMPARAT. Am primit 3/3 warn's. As dori sa mi se explice motivul pentru care am primti doua warn-uri in acelasi timp. De cand exist eu in comunitatea de jocuri multiplayer, nu a existat ca un membru cu grad sa fie sanctionat de doua sau mai multe ori in acelasi moment. Stiu asta pe pielea mea, pe aceasta comunitate, cand i-am facut post unui helper facand trei greseli de warn si a primit numai una. Am facut abuz? Acela nu se numeste abuz. Nu i-am trollat, am vrut sa-mi dau mar op si am gresit din cauza scroll-ului. Nu a fost intentia mea sa arunc acel poison. Pentru cei care se intreaba de ce tin poison in inventar, este pentru ca il folosesc pentru a tine jucatori in combat cand fac PVP si pentru a le lua privilegiul de a face combo-uri. Intr-adevar, am zburat pe protectia alt cuiva dar nu am abuzat de nimic. Inca o chestie foarte josnica pentru un server atat de bun este SISTEMUL DE SANCTIONARI. Deci, dupa cum am inteles, sanctiunile sunt afisate pe un grup de pe discord, uau. Poate cineva nu are discord. Folosesc comanda /warnlist constant ingame si nu imi arata ca am nici un warn. De ce ar trebui sa imi verific warn-urile pe o platforma externa de comunicare? Nu are sens. Pe langa faptul ca am primit 2 warn-uri, aparent mai aveam unul. As dori sa stiu de ce si dovada. Imi sustin cauza de a-mi recupera gradul de DONATOR, grad PLATIT. Sunt de acord ca dupa returnarea gradului, daca acesta mi se va fi acordat, sa primesc 2/3, pentru 'abuzul' meu in functie pe protectia altui jucator. Multumesc pentru intelegere. Prin acest post nu vreau sa insult pe respectivul operator care a luat decizia, am ales sa fac o reclamatie deoarerce am crezut ca este cea mai potrivita sectiune unde as putea sa iau legatura cu un membru staff, si pentru a-mi recupera gradul.. Multumesc pentru timpul acordat si va urez un Craciun fericit !
 10. Recker

  1. Nick: _Recker_ 2. Propunerea ta: Masuri de precautie anti hack 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Iterativ, eu joc pe Survival, dar consider ca aceasta propunere ar putea fi implementata pe toate sectiunile de joc ale serverului. 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Consider ca aceasta idee va vi nu numai buna pentru comunitatea serverului, ci si pentru staff. Cu aceasta metoda, staff-ul va avea posibilitatea de a folosi un Remote Access Control software cu justificarea unui test anti hack. In opinia mea, cel mai bun si mai folosit software este TeamViewer. Consider ca acest software ofera oportunitati ce nu trebuie evitate. Consider ca aceasta implementare va ajuta foarte mult staff-ul nou instaurat, spre exemplu Helperii. Helperii vor putea face teste Team Viewer si vor putea detecta anumite programe ce pot fi folosite pentru a face experienta unui jucator pe un server inegala cu cea a altora. Aceste teste pot fi luate in considerare ca activitate a helperului si, ulterior, cu suficiente sanctiuni oferite, ar putea fi eligibil pentru un UP in functie. Dupa cum stiti, sunt multi jucatori ce folosesc asemenea programe si nu pot fi prinsi asa usor. Consider ca aceasta idee va fi cheia de success in eliminarea acestor playeri de pe comunitate. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Ca resurse, pot oferi un URL link catre website-ul oficial Team Viewer de unde poti downloada si instala acest software. https://www.teamviewer.com/en/ 6. Alte comentarii: Motivul pentru care am ales sa postez aceasta idee este deoarece eu, ca jucator cu grad de donator, sunt capabil sa observ ca multi playeri folosesc hack-uri pentru diferite motive, de la farmarea banilor pana la lupta PVP, pretext prin care se poate contura inegalitatea dintre jucatori. Multumesc pentru timpul acordat si imi doresc ca propunerea mea sa fi fost de ajutor. Daca aceasta metoda este deja implementata, imi cer iertare pentru post.
 11. Recker

  Se numeste potiune de speed, welcome to the new era.
 12. Recker

  Cu stima, acolo scrie Slavete. Hai respect bro
 13. Recker

  Din pacate pentru tine Helpere, ai acordat mute pe nedrept, nu am scris cuvantul 'sclav' pe chat. Nu are nici un sens ce ai scris in tot comentariul. Mi-ai dat unmute in loc de unwarn apoi mi-ai dat din nou mute.. Ai gresit!! Mi-ai acordat warn neregulamentar si se sanctioneaza. Si poza pe care ai pus-o nu ajuta cu nimic..
 14. Recker

  1) Nick-ul tău: _Recker_ 2) Nick-ul celui reclamat: TuRoK 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: Abuz de functie 6) Dovada 7) Alte comentarii: Salutare. As dori niste explicatii din partea devotatului Helper TuRoK. Consider ca actiunile pe care le ia in cadrul rank-ului sau sunt create complet din ranchiuna dorinta de rau fata de alti jucatori. Ca pe orice server, sunt mai multe grupulete de jucatori. Noi ne-am ales sa facem parte din doua total opuse, inteleg asta. Insa, asta nu-i ofera oportunitatea de a abuza de functie si a se juca cu alti jucatori doar pentru ca el beneficiaza de un rank la care multi pot doar spera. Consider ca mi-a acordat mute pe nedrept si cer sa fie sanctionat. O alta greseala pe care a facut-o acest membru al echipei staff este atunci cand mi-a dat warn (NOTE: Detin grad de donator ULTRA). Dupa aceste doua actiuni pe care TuRoK a decis ca sunt potrivite, mi-a dat clear la mute si mute din nou, facand perioada mea de mute cu aproximativ 5 minute mai indelungata decat perioada pe care mi-a setat-o helperul initial. As dori ca acest membru al echipei staff sa fie sanctionat si imi doresc ca orice altercatie si neintelegere sa fie rezolvata. Cu stima si cu respect.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×