Sari la conținut

katakuna1

Premium
 • Număr conținut

  202
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  3
 • Puncte

  7,589 [ Donate ]

katakuna1 a câștigat ultima dată ziua din Iulie 10

katakuna1 a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

0 Neutru

1 Urmăritor

Despre katakuna1

 • Rang
  Sunt respectuos cu cei care mă respectă pe mine la răndul lor.
 • Dată Naștere 21.12.2003

Personal Information

 • Descriere
  Sunt respectuos cu cei care ma respecta. ¯\_(ツ)_/¯
 • Oraș
  Brăila
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  kata#7089

Vizitatori Recenți Profil

945 citiri profil
 1. katakuna1

  bafta zeule
 2. katakuna1

 3. katakuna1

  mai ai o cerere care este momentan deschisa..
 4. katakuna1

  Îmi cer scuze sa te anunț dar nu vei primi unban deoarece au trecut cele 72 de ore in care trebuia sa faci cererea unban, te rog sa citesti informatiile de la cerererile unban => click pentru a te informa.
 5. 1. Nick: katakuna1 2. Propunerea ta: howdy, m-am gandit acum 5 minute la 2 event-uri globale pe play. * primul tip de event ar fii ca sa se faca un UHC (meetup maybe) utilizand o comanda care poate fii acesata pe toate sectiunile de pe server, like /joinuhc, whatever nu cred ca trebuie sa explic ce e acela un uhc dar o voi face in randurile (cred c-o sa fie randuri lmfao) definitia pe care o gasesti cautand "minecraft uhc definition" pe motorul de cautare Google este urmatoarea: is a gamemode created by Mindcrack. You can only heal using Golden Apples, Golden Heads and Health Potions. Daca traduci ce este scris iti dai seama ca este un "gamemode" creat de Mindcrack in care poti utiliza potiuni de health/regeneration, gapple-uri, si golden heads (golden heads se crafteaza aproximativ la fel ca un gapple numai ca in mijloc, in loc de apple pui capul unui jucator pe care il omori) anyway. * al doilea tip de event ar fii unul de tip battle royale, daca stiti jocurile Fortnite si PUBG, cred ca stiti la ce ma refer, gen battle royale pe mc ar fii o combinatie intre gta (ma refer la itemele pe care le schimbi cu o textura si au acele abilitati, cred ca s-a inteles ) , daca vei cauta definitia cuvintelor "Battle Royale" pe wikipedia vei gasi urmatoare definitie: "A battle royale game is an online multiplayer video game genre that blends the survival, exploration, and scavenging elements of a survival game with last-man-standing gameplay.", adica acest mod de joc este bazat pe mai multe tipuri de joc combinate ( last man standing = cel care ramane ultimul, castiga jocul; supravieturie si explorare). 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: probabil poate atrage jucatori server-ului deoarece e ceva unic in romania, cel putin eu nu am gasit pe alt server din romania, idk 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Plugin de Battle Royale si Plugin de UHC 6. Alte comentarii: se poate face un meniu (in DeluxeMenus) in care poti alege la care eveniment se organizeaza, eu personal as face un event pe luna, sa zicem in iunie facem uhc si in iulie facem battle royale (sau sa voteze lumea printr-un strawpoll), m-am gandit 5 minute, nu comentati! ¯\_(ツ)_/¯
 6. katakuna1

  ofofof, salutari domnule alex, ne vedem in viitor bafta
 7. katakuna1

  Daca doresti sa faci upgrade le la gradul de Legend la gradul de Prime, nu poti, deoarece nu a fost implementat upgrade la PaySafeCard, iti poti cumpara doar gradul in sine folosind PaySafeCard. Momentan iti poti cumpara de la Legend la Prime utilizand PayPal. Mai multe informații in legatura cu donatiile pentru grade si kit-uri pe server-ul Play.Minecraft-Romania.Ro se executa aici <-- click pentru a te informa. Ti-am scris despre upgrade de la Legend la Prime ca stiu ca ai intrebat si pe grupul de discord, se aplica pentru toate gradele ce am scris mai sus. O zi buna.
 8. katakuna1

  ^^^ dovada cand ai utilizat hack-ul ^^^ aici adaos de la mine cum te-ai reconectat pe server :c
 9. katakuna1

 10. katakuna1

 11. katakuna1

 12. katakuna1

  de la 0:22 :c
 13. katakuna1

  1. Inscripția "Minecraft-Romania" este obligatorie, text-ul este mai bun decat la 2 dar efectul supus asupra acestei poze nu este prealabil 2. Maybe acesta este un avatar pentru o fata deoarece text-ul principal este "Blonda", doar nu este atribuit unui baiat lmao, ai respectat cerintele si acest avatar se potrivește undei domnișoare, imaginea pare mai calitativa aici fata din modelul 1, pacat ca acel blur/shadow are densitatea destul de mare si afecteaza imaginea originala in sine, aici as alege 1. 2 castiga dupa mine.
 14. katakuna1

  up
 15. katakuna1

  salut!
×